Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 150
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tydzień się kończy a suńka nadal bez domu (zastanawiałam się czy dobrze zrobiłam biorąc ją z tej stacji....może ktoś by ją przygarnął....ale z drugiej strony może już by jej nie było...)

Posted

Wierszyk jest autorstwa jednej z dogomaniaczek - zgodziła sie na umieszczanie go w ogłoszeniach, więc częśto umieszczam, bo bardzo mi się podoba:loveu:

Ogłoszenia cieszą sie sporą oglądalnością,
Napisałam w tytule, że to szczeniak i mam nadzieję, że to przyciągnie zainteresowanych.
Jest młodziutka, kochana, grzeczna, łagodna, ładna - mam nadzieję, że ustawi sie kolejką po Nią

Musi się udać!!!

Jeśli tylko możesz jeszcze kilka dni Ją potrzymać, jestem przekonana, że ktoś się znajdzie.

Niestety teraz domów tymczasowych jest jak na lekarstwo...ale może trzeba pomyśleć o jakimś płatnym albo sprawdzić na mapie dogo czy ktoś w woj. mazowieckim nie oferuje awaryjnego Dt

Kurcze, nie możemy pozwolić, żeby trafiła do schroniska.

Wiem, że biorąc Ją wzięłaś sobie na głowę wielki problem, ale myślę, że śmiało można powiedzieć, że prawdopodobnie uratowałaś Jej życie!:loveu:

Tydzień minał, ale nei było ogłoszeń, teraz powinno być dużo łatwiej

Posted

Mam nadzieję że komuś się spodoba (jest naprawdę urocza), jeszcze raz dziękuję za ogłoszenia ja niestety nie mam czasu (znalazłabym czas jak bym miała internet w domu)... może uda mi się ją przetrzymać jeszcze kilka dni (zacznie się problem jeśli w środę zostawią mnie w szpitalu, ale może to jakoś odwlekę) wtedy wszystko zostanie na głowie mojej mamy - moje dziecko, psy i siostra która ma termin porodu na 23 maja, wiadomo że mama troszkę jej będzie pomagała.

No ale do środy jeszcze kilka dni i mocno wierzę że znajdzie się dla suńki dom.

Posted

[mazowieckie] malagos
[mazowieckie] Neris
[mazowieckie] Astaroth (nie zawsze i niestety platny)
[mazowieckie] jayo
[mazowieckie] rybon36 (mniejsze lub niezbyt uciązliwe psy możemy leczyc w szpitalu i lub zaoferować im Dt w częsci socjalnej lecznicy)
[mazowieckie] gallegro (sunie)
[mazowieckie] psyija
[mazowieckie] Bazyliah (1 dorosły pies, psy młode, nieagresywne)
[mazowieckie] Renata5 (Tymczas płatny dla 3-4 małych\średnich psów\suczek.Oferuję masę miłosci,podstawową opiekę weterynaryjną,jedzenie(drogie leki lub karma specjalistyczna-do uzgodnienia).Psiaki byłyby w domu,do dyspozycji działka na wybieganie się.Cena 10zł za psa.)
[mazowieckie] Belula
[mazowieckie] beatarogala ((wynajmowana kawalerka)mam suczkę dużą-(musi zawsze oswoić się z nowa osobą i zwierzaczkiem /raczej dla małego lub średniego,dorosłego pieska (pracuję ok. 9 godz.) )
[mazowieckie] AlinaS
[mazowieckie] bebcik

tu są oferty domów tymczasowych z mazowieckiego - tylko trudno powiedzieć czy aktualne
Trzeba pisać do tych osób i pytać

Mapa Pomocy Dogomaniakow

Posted

Dodam że zrobiłam ,,koci test,, i Zosia wypadła na 6. Wyglądało tak jak by pierwszy raz zobaczyła kota (początkowo najeżyła się troszkę ale po chwili już obwąchała mojego urbana i chyba chciała się z nim bawić, bynajmniej merdała ogonkiem i zaczepiała go łapką)