fizia Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=41300 http://zwierzaki.cafeanimal.pl/*ZOSIA*---CUDOWNY-SZCZENIAK-wrzucony-z-auta---BLAGA-O-DOM!,19301 Quote
tusinka22 Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 Dziękuję za ogłoszenia, piękny wierszyk (chwyta za serce, łezka kręci się w oku). Quote
tusinka22 Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 Tydzień się kończy a suńka nadal bez domu (zastanawiałam się czy dobrze zrobiłam biorąc ją z tej stacji....może ktoś by ją przygarnął....ale z drugiej strony może już by jej nie było...) Quote
fizia Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Wierszyk jest autorstwa jednej z dogomaniaczek - zgodziła sie na umieszczanie go w ogłoszeniach, więc częśto umieszczam, bo bardzo mi się podoba:loveu: Ogłoszenia cieszą sie sporą oglądalnością, Napisałam w tytule, że to szczeniak i mam nadzieję, że to przyciągnie zainteresowanych. Jest młodziutka, kochana, grzeczna, łagodna, ładna - mam nadzieję, że ustawi sie kolejką po Nią Musi się udać!!! Jeśli tylko możesz jeszcze kilka dni Ją potrzymać, jestem przekonana, że ktoś się znajdzie. Niestety teraz domów tymczasowych jest jak na lekarstwo...ale może trzeba pomyśleć o jakimś płatnym albo sprawdzić na mapie dogo czy ktoś w woj. mazowieckim nie oferuje awaryjnego Dt Kurcze, nie możemy pozwolić, żeby trafiła do schroniska. Wiem, że biorąc Ją wzięłaś sobie na głowę wielki problem, ale myślę, że śmiało można powiedzieć, że prawdopodobnie uratowałaś Jej życie!:loveu: Tydzień minał, ale nei było ogłoszeń, teraz powinno być dużo łatwiej Quote
tusinka22 Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 Mam nadzieję że komuś się spodoba (jest naprawdę urocza), jeszcze raz dziękuję za ogłoszenia ja niestety nie mam czasu (znalazłabym czas jak bym miała internet w domu)... może uda mi się ją przetrzymać jeszcze kilka dni (zacznie się problem jeśli w środę zostawią mnie w szpitalu, ale może to jakoś odwlekę) wtedy wszystko zostanie na głowie mojej mamy - moje dziecko, psy i siostra która ma termin porodu na 23 maja, wiadomo że mama troszkę jej będzie pomagała. No ale do środy jeszcze kilka dni i mocno wierzę że znajdzie się dla suńki dom. Quote
fizia Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 [mazowieckie] malagos [mazowieckie] Neris [mazowieckie] Astaroth (nie zawsze i niestety platny) [mazowieckie] jayo [mazowieckie] rybon36 (mniejsze lub niezbyt uciązliwe psy możemy leczyc w szpitalu i lub zaoferować im Dt w częsci socjalnej lecznicy) [mazowieckie] gallegro (sunie) [mazowieckie] psyija [mazowieckie] Bazyliah (1 dorosły pies, psy młode, nieagresywne) [mazowieckie] Renata5 (Tymczas płatny dla 3-4 małych\średnich psów\suczek.Oferuję masę miłosci,podstawową opiekę weterynaryjną,jedzenie(drogie leki lub karma specjalistyczna-do uzgodnienia).Psiaki byłyby w domu,do dyspozycji działka na wybieganie się.Cena 10zł za psa.) [mazowieckie] Belula [mazowieckie] beatarogala ((wynajmowana kawalerka)mam suczkę dużą-(musi zawsze oswoić się z nowa osobą i zwierzaczkiem /raczej dla małego lub średniego,dorosłego pieska (pracuję ok. 9 godz.) ) [mazowieckie] AlinaS [mazowieckie] bebcik tu są oferty domów tymczasowych z mazowieckiego - tylko trudno powiedzieć czy aktualne Trzeba pisać do tych osób i pytać Mapa Pomocy Dogomaniakow Quote
tusinka22 Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 Dziś muszę już zmykać do swojej córci, postaram się jutro podjechać na internet i popisać. Dzięki, ja to tak nie za sprytnie sobie radzę na dogo:oops: Quote
Juleen Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Piękny wiersz..... Ogłoszenia są super.Mam nadzieję,że teraz maleńka nie będzie długo czekać. Trzymam kciuki :thumbs: Quote
tusinka22 Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 Zajrzałam na chwilkę, podbijam suńkę!!! Quote
tusinka22 Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 Niestety jeszcze nikt nie dzwonił, cały czas kontroluje telefon. Udało mi się podjechać na internet (szukam cały czas okazji żeby sprawdzić czy coś nowego) Quote
tusinka22 Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 Dodam że zrobiłam ,,koci test,, i Zosia wypadła na 6. Wyglądało tak jak by pierwszy raz zobaczyła kota (początkowo najeżyła się troszkę ale po chwili już obwąchała mojego urbana i chyba chciała się z nim bawić, bynajmniej merdała ogonkiem i zaczepiała go łapką) Quote
tusinka22 Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 Powiedzcie mi żeby zobaczyć dane osób z mapy pomocy muszę się zarejestrować? Quote
tusinka22 Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 Błagam o pomoc, nie pozwólmy jej trafić do schroniska:-( Quote
Recommended Posts