Jump to content
Dogomania

Co chcecie KUPIĆ na bazarku. Zanim napiszesz PRZECZYTAJ pierwszy post!!!

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

chetnie kupię obraz lub materiał znacznych rozmairów ktory mozna powiesic na ścianie z wizerunkiem natury. Głównie chodzi mi o tematyke leśną, zwierzęta dzikie zywe, pola. kolor przeważajacy - ciemna zielen. ciemne drewno. do porzyozdobienia "leśniczówki" do kompletu z poniższym obrazem.

Posted

Nieustannie poszukuję ciuszków i biżuterii z czaszkami. Rozmiar damski 42-44, chłopięcy - 110 i więcej, ale tylko z naturalnych tkanin (bawełna, wiskoza, itp). Przydałyby się też kąpielówki dla chłopca w wieku 4-5 lat.

Kupię też materiały do samodzielnej nauki hiszpańskiego (wszelkie ćwiczenia z kluczem) - poziom B1 i wyżej.

Posted

Szukam bazarku ogłoszeniowego ( potrzebuję 10-15 pakietów). Proszę o info na priv. Dziękuję!

Chętnie kupię chusty dla psów z napisem " szukam domu", "przygarnij mnie" itp. 

3, 6 i 7 serię DVD Czas Honoru

Posted
O 27.06.2016 o 20:45, ASICA napisał:

poproszę zdjęcia i cenę na pw

Nie wiem dlaczego nie mogę wysłać pw.

Jeśli pani się uda to proszę na pw wysłać e mail do siebie.

Posted
O 27.06.2016 o 20:44, Jono napisał:

Czy nadal aktualne? Mam na zbyciu.

O 27.06.2016 o 20:45, ASICA napisał:

poproszę zdjęcia i cenę na pw

ale fant powinien  być wystawiony na bazarku z dochodem na psiaki

Posted

kupię książki Joanny Chmielewskiej:Całe zdanie nieboszczyka,Zwyczajne życie,Autobiografia tom V-wtórna młodość i Autobiografia okropności,Duch najlepiej od jednej,dwóch osób coby mnie wysyłki nie zrujnowały.

Posted

Chciałabym kupić ubranka dla pieska :) Małego maltańczyka ;) Gdyby ktoś widział taki bazarek, to bardzo proszę o wiadomość na pw :) Z góry dziękuję :)

Posted

Kupię książki Jo Nesbo (poza pancernym sercem) oraz ciuchy sportowe dla chłopca rozmiar 128/134 (nike, adidas itd.), interesują mnie też rzeczy związane z piłką nożną, karty fifa 365, akcesoria jakieś itp. (syn gra w piłkę)