rita60 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Witaj szorstkie slicznosci,co u ciebie malenka:roll: Quote
leni356 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Jakieś linki do ogłoszeń może ktoś poda? Mnie też się bardziej podobała w poprzedniej fryzurze :) Taki pies powinien szybko znaleźć domek.. Quote
BoWa Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Jaka cudna "erdelka" :loveu: szkoda,że mogę tylko podnieść.... Te duże teriery właśnie takie są- spokojne, zrównoważone, kochane...miałam taką sunię 14lat (TM). Quote
rita60 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 [quote name='GoWa']Jaka cudna "erdelka" :loveu: szkoda,że mogę tylko podnieść.... Te duże teriery właśnie takie są- spokojne, zrównoważone, kochane...miałam taką sunię 14lat (TM).[/quote] Z tym zrownowazeniem to bym byla ostrozna:cool3:ale,ze sa kochane to potwierdzam w 100%:multi: Quote
BoWa Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Witaj Ciociu Rito :) Moja sunia właśnie taka była, przez 14 lat nie pogryzla sie z zadnym psem ani suką, nikogo tez nie zaatakowała, chodziła bez smyczy, tylko kotów nie lubiła... Frotka bardzo mi ja przypomina..ten kochany, wielki czarny nochal:loveu: Quote
rita60 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 [quote name='GoWa']Witaj Ciociu Rito :) Moja sunia właśnie taka była, przez 14 lat nie pogryzla sie z zadnym psem ani suką, nikogo tez nie zaatakowała, chodziła bez smyczy, tylko kotów nie lubiła... Frotka bardzo mi ja przypomina..ten kochany, wielki czarny nochal:loveu:[/quote] Witaj Ciociu GoWa:lol:moj Parys hula do psow, do ludzi jest bardzo ufny i przyjazny,coz z psami jak z ludzmi,niby podobni,ale inni. Pozdrawiam cieplutko. A wy nie czytajcie,tylko brac i kochac Frotke:cool3: Quote
BoWa Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Bo sunie są zawsze milsze , po prostu "lepsza" płeć :eviltong: Frotka pokazuj sie i hop do domu ! Quote
Neczka Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 [quote name='GoWa']Bo sunie są zawsze milsze , po prostu "lepsza" płeć :eviltong:[/quote] Stanowczo się nie zgadzam :diabloti: Moja Deyla to wcielenie diabła w psiej skórze z niewinnymi jedynie oczkami :eviltong: Quote
majuska Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 [quote name='Neczka']Stanowczo się nie zgadzam :diabloti: Moja Deyla to wcielenie diabła w psiej skórze z niewinnymi jedynie oczkami :eviltong:[/quote] A ja właśnie za to moją Majusię kocham , za diabełka pod skórą:evil_lol: Quote
Neczka Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 [quote name='majuska']A ja właśnie za to moją Majusię kocham , za diabełka pod skórą:evil_lol:[/quote] Ja też to w tym głupolu moim lubię, ale czasami potrafi dać w kość :roll: Poprostu chciałam powiedzieć, że nie zgadzam się ze stwierdzeniem "sunie są zawsze milsze" :evil_lol::evil_lol: ...nasze nie są :wink: Quote
SZPiLKA23 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 [IMG]http://qan.interia.pl/chat/applet/chat_resources/images/chat_imgs/u-dno.gif[/IMG] Quote
rita60 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Sliczna,łagodna szorstka panienka pieknie prosi o domek... Quote
majuska Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 I kolejna terierkowa bida w schronisku, trochę większy od Korka, chyba na razie trochę przestraszony, bo spokojny , ładnie spaceruje i chętnie poddaje się miziakom. Istnieje nadzieja, że to ten zgubiony i dziś ma przyjechać pan to sprawdzić. Oby wreszcie się odnaleźli!!! [IMG]http://images47.fotosik.pl/142/79809611a5230634med.jpg[/IMG] [IMG]http://images37.fotosik.pl/138/aab3194626cbd2f3.jpg[/IMG] [IMG]http://images45.fotosik.pl/142/d6e66db1017b08cemed.jpg[/IMG] Quote
Neczka Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 [quote name='becia66']też mam nadzieję że to ten.....:roll:[/quote] Też się o to modlę od wczoraj... Pan przyjeżdża do Orzechowiec przy każdym nowym terierze, który do nas trafił... wczoraj gdy z nim rozmawiałam był bardzo przejęty, widać, że bardzo mu zależy na odnalezieniu swojego psiaka Quote
Recommended Posts