Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mala_czarna']Liczę na to. Może trochę tę małą utemperuje! :loveu:[/quote]
Nie liczyłabym na to:evil_lol:ja mam erdela,corka yorka,dogaduja sie wspaniale,ale to wulkany energii:lol:/ale jakie kochane te wulkany/. Yorczek nasz jest taki jak pisala albiemu,jak sie porusza,to z taka predkoscia,ze to rzeczywiscie rozmazane obrazy:evil_lol:nawet erdelek nie nadaza.
mala_czarna zebys widziala,jak wygladamy na wspolnym spacerze:loveu:

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeśli chodzi o transport,to może(jeśliby Majusia trochę pomogła -jak poprzednio) w tą sobotę lub niedzielę dałoby się załatwić.A gdzie to konkretnie w W-wie?

Posted

O witamy kolegę:multi:

Frociu wybacz, Jurmar zajrzyj tu : [url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/orzechowce-nadal-potrzebuja-pomocy-102118/index694.html#post12715616[/url]

Posted

[quote name='jurmar98']Jeśli chodzi o transport,to może(jeśliby Majusia trochę pomogła -jak poprzednio) w tą sobotę lub niedzielę dałoby się załatwić.A gdzie to konkretnie w W-wie?[/quote]

Mieszkam na Woli.

Posted

Zajrzałem,ale co konkretnie miałaś na myśli?To białe jest fantastyczne,bardzo podobne do Daszeńki.Niestety Orzechowce chyba dopiero będę mógł odwiedzić po wakacjach,które mam wypełnione częstymi 3-4 dniowymi wyjazdami ( a i rozkopana całkowicie droga nie nastraja do wyjazdu).
Na razie muszę uciekać (do wieczora) wię c pomyślcie o mojej propozycji.

Posted

[quote name='jurmar98']Zajrzałem,ale co konkretnie miałaś na myśli?To białe jest fantastyczne,bardzo podobne do Daszeńki.Niestety Orzechowce chyba dopiero będę mógł odwiedzić po wakacjach,które mam wypełnione częstymi 3-4 dniowymi wyjazdami ( a i rozkopana całkowicie droga nie nastraja do wyjazdu).
Na razie muszę uciekać (do wieczora) wię c pomyślcie o mojej propozycji.[/quote]
No konkretnie właśnie to białe fantastyczne;) to Twój typ!!!

Posted

Czytam, czytam i mi ciśnienie rośnie :angryy:
Wszystko na tym wątku jest ukrywane!!!
To już łaskawie nie można napisać, że są prowadzone jakieś rozmowy - piję tu do Neczki.
Oczywiście 4L ratuje Majuska za co dziękuję.

Posted

[quote name='Miśka84']Czytam, czytam i mi ciśnienie rośnie :angryy:
Wszystko na tym wątku jest ukrywane!!!
To już łaskawie nie można napisać, że są prowadzone jakieś rozmowy - piję tu do Neczki.
Oczywiście 4L ratuje Majuska za co dziękuję.[/quote]
A ja nie widzę nic ukrytego.No może tylko parę szczegółów.A wygląda to tak.Majuśka odbiera małą ze schronu (zdaje się ,że dziś wieczorem) i wiezie do Rzeszowa, a ja jutro odbieram ją w Rzeszowie i wiozę bezpośrednio do nowego domku do Małej Czarnej i Froteczka stanie się warszawianką .

Posted

Co kto miał do powiedzenia to powiedział....niestety z powietrza się to nie urodziło:shake: Ale cóż skupmy sie naszej kochanej Froci, zaraz po nią wyruszam, Kamilko , Ty to chyba dziś nie pośpisz z podekscytowania, co?

Posted

[quote name='becia66']

puknij się w łeb wreszcie to może coś zaskoczy. :angryy:[/quote]

Oj, nieładnie :shake:
Nie widziałam żeby sie do Frotki pchali drzwiami i oknami. Skąd teraz taka agresja? Nie cieszysz się, że Frocia dom znalazła?

Posted

[quote name='majuska']Co kto miał do powiedzenia to powiedział....niestety z powietrza się to nie urodziło:shake: Ale cóż skupmy sie naszej kochanej Froci, zaraz po nią wyruszam, Kamilko , Ty to chyba dziś nie pośpisz z podekscytowania, co?[/quote]

Melduję, że karma już kupiona, obroża jest (mam nadzieję, że dobra), smycz tez już mam. No to czkamy do jutra!:loveu:

Posted

Kamilko, nie ma co. Ja już mam te docinki daleko w... wiadomo gdzie ;)
Dziwi mnie tylko fałszywość Beci, która jeszcze w tamtym tygodniu przytulała się do mnie na środku sklepu, a teraz pokazuje na forum, że jest przeciwko mnie :roll:

Będziesz właścicielką najwspanialszej suczki pod słońcem :)

Posted

[quote name='Neczka']Kamilko, nie ma co. Ja już mam te docinki daleko w... wiadomo gdzie ;)
Dziwi mnie tylko fałszywość Beci, która jeszcze w tamtym tygodniu przytulała się do mnie na środku sklepu, a teraz pokazuje na forum, że jest przeciwko mnie :roll:

[/quote]

jak widać ten wątek jest po to abym ręce miała po kolana ... Beciu przykro mi, że tyle wsparcia ile miała w Tobie Neczka jest teraz w jej d..pie ...

Frotką się cieszę.

Posted

[quote name='Neczka']Gratuluję powagi adekwatnej do wieku, Beata :)[/quote]

gdybys nie żąglowała postami / czyt. kasowała / wiadomo by było o co chodzi.
Wiedziałaś doskonale jak Frotka jest bliska majusce, powtarzala zawsze że nawet w nocy i w najdalszy kąt Polski ja zawiezie jesli bedzie trzeba. Olałaś ją kompletnie, zero informacji na wątku że jakieś rozmowy prowadzisz, że domek sie kroi, wystarczylo nawet zwykle pm. Majuska czuje sie rozżalona i jest jej bardzo przykro, tym bardziej że taką informację byłas jej winna chociażby za to, że tyle razy woziła ci tylek do schronu i nie tylko, załatwiała za ciebie kupę spraw tych najtrudniejszych, telefonow i nieprzyjemnych rozmów. Tego wymaga zwykła przyzwoitośc. Wystarczył zwykly sms, pm czy co tam chcesz i już masz - [B]1.[/B]radość majuski [B]2.[/B] jej pomoc i [B]3.[/B]transport z głowy. A ty prowadzisz pokątne rozmowy choc i tak stanęło na tym jak zwykle, że to ona jedzie własnie w tej chwili do schronu i odwala najtrudniejsza robotę.
A co do tulenia to nie przesadzaj, z każdym sie tak witam tylko tych co lubie to jeszcze całuję.
A z Frotki sie oczywiście bardzo ciesze i widzę że do świetnego domku jedzie. Dziekujemy Jumar za pomoc. :calus:

Posted

Beata, nikt za mnie nic nie załatwiał.
Ja do pomocy nie zmuszałam, ale jeśli [B]z Twojej strony[/B] to była pomoc tylko po to, żeby w takich sytuacjach wyciągać takową, nie świadczy to bynajmniej o mnie.

Froteczko jeszcze chwilkę i będzie można zamknąć szczęśliwie wątek, a żądni kłótni przeniosą się oczerniać mnie na inne ;)

Posted

Rita, ja już skończyłam ;) są ważniejsze sprawy na głowie.

Wogóle ostatnio było w schronisku spore zainteresowanie Frocią, Kama najprawdopodobniej zdążyłaś w ostatniej chwili :)

Posted

[quote name='Neczka']

Froteczko jeszcze chwilkę i będzie można zamknąć szczęśliwie wątek, a żądni kłótni przeniosą się oczerniać mnie na inne ;)[/quote]

Neczka kiedy coś do ciebie dotrze ? :shake::modla:
Przepraszam wszystkich bardzo, niech ten wątek bedzie już tylko szczęsliwy i niesie radosne i ciepłe słowa.
Frociak juz pewnie wraca z majuską do Rzeszowa. Jutro nowy dzień i nowe nadzieje na lepsze życie......:loveu: