Frytela Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='panienkabubu']Czy ktoś z Was planuje być do końca tzn do finałów?[/QUOTE] Prawdopodobnie ja :) Quote
Sweet Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Ja też pewnie będę do końca bo późno przyjadę więc trochę zostanę;) Jest gdzieś rozkład na jakich halach będzie wystawa?? pewnie gdzieś było już napisane ale nie chce mi się szukać.... Quote
Frytela Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [url]http://www.poznan.zkwp.pl/2009_Plan_sadziowania.pdf[/url] przy ringach jest napisane w ktorej to hali :) Quote
panienkabubu Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 To ja baaaardzo proszę o pomoc w ustaleniu zwycięzców :cool3: Quote
FLY Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Czy może ktoś z Trójmiasta (ew okolice) kto wybiera się na tę wystawę miałby dla nas miejsce w samochodzie?? 1osoba+goldenek.. Głównie chodzi mi o powrót- dotrzeć jakoś dotrzemy sobie pociągiem, tylko problem z powrotem bo musze być w pon rano w 3mieście:( Oczywiście dzielimy koszta podróży. pozdrawiam Quote
Frytela Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='panienkabubu']To ja baaaardzo proszę o pomoc w ustaleniu zwycięzców :cool3:[/QUOTE] postaram się :) Quote
Amigo1 Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Jestem z Poznania, idę bez psa, zostaję do końca wystawy i bardzo chętnie pomogę w ustalaniu zwycięzców. Quote
panienkabubu Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Byłoby fantastycznie :-) Tymbardziej, że nie będę mieć katalogu :-( Quote
immortal Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Ja będę, o ile sunia, którą mam wystawiać nie dostanie cieczki. Quote
Aysel Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Czy ktoś będzie z aparatem blisko ringu 18? Tego na którym będzie sędziować dogi p. Kozłowska. Potrzebne mi są zdjęcia, a niestety mój aparat to całe g*.. Bardzo bym prosiła chociaż o jedno 'przelotne' zdjęcie. Będzie to pies czarny. Wader, w klasie młodzieży. Poznacie po tym, że będzie z nim na ringu drobna pani (mama) ;) Mogę podać numerek jeśli będzie trzeba. Oo, widzę że w Campenilli (kurcze nie wiem jak się to pisze :)) będziemy nie tylko my nocować. Fajnie! :) Quote
Błyskotka Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Niech ktoś z dogomaniaków pójdzie na stoisko oddziału z Katowic po przecieki :evil_lol:. Quote
bullimia Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Ponawiam pytanie, nie będzie nikogo z Lublina klub Warszawy, kto mógłby zgarnąć dwie osoby bez psów w drodze powrotnej?:-( Quote
Marihuana Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='Esotiq']Czy ktoś będzie z aparatem blisko ringu 18? Tego na którym będzie sędziować dogi p. Kozłowska. Potrzebne mi są zdjęcia, a niestety mój aparat to całe g*.. Bardzo bym prosiła chociaż o jedno 'przelotne' zdjęcie. Będzie to pies czarny. Wader, w klasie młodzieży. Poznacie po tym, że będzie z nim na ringu drobna pani (mama) ;) Mogę podać numerek jeśli będzie trzeba. Oo, widzę że w Campenilli (kurcze nie wiem jak się to pisze :)) będziemy nie tylko my nocować. Fajnie! :)[/QUOTE] eeej to super. A wiec jak bedziesz słyszała głosną grupke polakow i niemcow to my :D Zapraszamy można sie dołączyć :D Planujemy balange i ostre opijanie ostatnich sukcesów :D :cool3::evil_lol::multi::p Jestesmy z 3 bokserami i 2 buldogami francuskimi :) Quote
MEGNUM Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='Błyskotka']Niech ktoś z dogomaniaków pójdzie na stoisko oddziału z Katowic po przecieki :evil_lol:.[/QUOTE] Ja się przejdę, bo ciekawa jestem;) Quote
Yorshirka Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Ja może będe przy tym ringu a jaka to rasa. ? Quote
Quirk Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Witam. Mam wolne miejsca do Poznania z Warszawy na niedzielę. Kontakt na pw lub691078600 Pozdrawiam Dorota Quote
kingula Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 [quote name='panienkabubu']Czy ktoś z Was planuje być do końca tzn do finałów?[/QUOTE] My napewno zostaniemy aby robic zdjecia i krecic film, tak więc jeśli tylko wystawy będą mieli numerki w widocznych miejscach zwycięzców bez problemu uda się ustalić :) Quote
ewka i haker Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 [quote name='kingula']My napewno zostaniemy aby robic zdjecia i krecic film, tak więc jeśli tylko wystawy będą mieli numerki w widocznych miejscach zwycięzców bez problemu uda się ustalić :)[/QUOTE] o telewizja będzie to zapraszamy na pokazy frisbee i agility od 12 45:) Quote
kingula Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 [quote name='ewka i haker']o telewizja będzie to zapraszamy na pokazy frisbee i agility od 12 45:)[/QUOTE] Super! Zabieramy dwie kamery, jedną zamierzamy "poświęcić" na ring honorowy (ponoć w trakcie trwania wystawy będzie sie tam nieźle działo :cool3:) a drugą na wywiady i migawki z ringów :multi: Do zobaczenia zatem ;) Quote
panienkabubu Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 [quote name='kingula']My napewno zostaniemy aby robic zdjecia i krecic film, tak więc jeśli tylko wystawy będą mieli numerki w widocznych miejscach zwycięzców bez problemu uda się ustalić :)[/QUOTE] Rewelacyjnie :-) Już dziękuję! :-) Quote
Aysel Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Yorshirka - dog niemiecki czarny, klasa młodzieży, numer 728. Byłabym wdzięczna ;) Marihuana - my z dogiem i chihuahuą, więc da się nas zauważyć ;D Quote
Marihuana Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 [quote name='Esotiq']Yo Marihuana - my z dogiem i chihuahuą, więc da się nas zauważyć ;D[/QUOTE] W to nie watpie. !!! W takim razie do zobaczenia ! ;) Quote
Paatrycja Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Jeśli nie jest za późno, bardzo prosiłabym o zdjęcia [B]sznaucerów średnich czarnych. [/B] Sznaucerkowate występują w [B]niedzielę na ringu 9 w pawilonie 2 o godzinie 12:35.[/B] Bardzo zależy mi na zdjęciach [B]suni z klasy otwartej - startuje sama. [/B]Prosiłabym także o zdjęcia z wyboru Najlepszej Dorosłej Suki w Rasie i BOB'a. ;) Z góry baaaaaaardzo dziękuję! Quote
Recommended Posts