aro Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Maks i Spark napisał(a):I jakie wyniki? A. a dziękuję MiS, może być ;) Mamba ostatni raz poszła w młódkach i mamy Mł.Zw.Klubu :loveu: J.G dzięki za stawkę i zaproszonko. Dawniej Włocławek był naszym stałym miejscem wystawiania ;) Może faktycznie trzeba będzie wpaść w przyszłym roku. A chyba minęliśmy się w Chojnicach.... :p pozdro i oczywiście gratulki dla wszystkich zwycięzców :lol: Quote
J.G Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 aro napisał(a):a dziękuję MiS, może być ;) Mamba ostatni raz poszła w młódkach i mamy Mł.Zw.Klubu :loveu: J.G dzięki za stawkę i zaproszonko. Dawniej Włocławek był naszym stałym miejscem wystawiania ;) Może faktycznie trzeba będzie wpaść w przyszłym roku. A chyba minęliśmy się w Chojnicach.... :p pozdro i oczywiście gratulki dla wszystkich zwycięzców :lol: Gratuluję:loveu: W Chojnicach byliśmy tylko w sobotę z niedzieli zrezygnowaliśmy było za gorąco. Quote
M&S Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 aro napisał(a):a dziękuję MiS, może być ;) Mamba ostatni raz poszła w młódkach i mamy Mł.Zw.Klubu :loveu: Łał, super GRATULACJE :multi::multi::multi: A. ps. gdzie chodzisz rano z Czarną na spacer? Quote
Biutka Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 macsow1 napisał(a):hahahahaha udało się :) 13 miesięczna lhasaczka dosk 1, zw Ml, BOB junior, BOB, BIS JUNIOR 2, BOG!!!!!!!!!! :loveu: Gratulacje! :multi: na prawdę nie byłam pod wielkim zdziwieniem i trzymałam za was kciuki :multi::evil_lol: suczka cudowna, niestety tylko mam fotki z bis junior, macie pamiątkę: Quote
Biutka Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 http://i26.tinypic.com/1605ew.jpg Dalsze w trakcie obrabiania :P Edit: Macsow jakbyś chciał w oryginalnych rozmiarach, albo więcej to zapraszam na pw ;) Quote
ROOFI Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Juzaczka napisał(a):Udało się wrzucić 809 fotek na serwer - zapraszam do oglądania. * jeśli ktoś chce wykorzystać te fotki na swojej stronie itp - proszę o kontakt na: [email protected] XXI kujawska krajowa wystawa psów rasowych - Włocławek 2009 Fotorelacja z wystawy super,jest co pooglądzć. Quote
macsow1 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 dzięki wielkie :) tyle pięknych zdjęć mojej czarnej chyba nigdy nie widziałem :) Quote
simbik Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Czy ktoś mógłby mi wypisać stawkę dogów niemieckich :lol:? Quote
fankafanty Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 simbik napisał(a):Czy ktoś mógłby mi wypisać stawkę dogów niemieckich :lol:? Proszę bardzo :lol: DOG NIEMIECKI BŁEKITNY Psy klasa młodzieży 182 Walentino z Błękitnych Wydm Suki klasa młodzieży 183 Electra Margarejro 184 Werbena z Błękitnych Wydm DOG NIEMIECKI CZARNY, ARLEKIN Psy klasa szczeniąt 185 Grand Beautiful Great Dane-czarny klasa młodzieży 186 Capriccio Chianti Atheneum Alter Idem-czarny 187 Cirrus Cincinnatus Atheneum Alter Idem-czarny 188 Pirat Saxifraga-arlekin klasa pośrednia 189 Esteban Margarejro-czarny klasa otwarta 190 Immortal Myśliwi Wodana-czarny Suki klasa młodzieży 191 Bagira Źródło Wełny-arlekin 192 Bizea Źródło Wełny-czarna z białymi znaczeniami 193 Charisma Chashima Atheneum Alter Idem-czarna klasa pośrednia 194 Z Wenus Gwiezdny Ludek-czarna klasa otwarta 195 Isztar Myśliwi Wodana- czarna DOG NIEMIECKI ŻÓŁTY, PRĘGOWANY Psy klasa młodzieży 196 Taurus-C Jag-Sza-pręgowany klasa pośrednia 197 Legal Leser Univers-żółty 198 Porsche-C Jag-Sza-pręgowany Suki klasa szczeniąt 199 Zafira-C Jag-Sza-pręgowana klasa pośrednia 200 Ursimi Axedius-pręgowana Quote
simbik Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 fankafanty napisał(a):Proszę bardzo :lol: DOG NIEMIECKI BŁEKITNY..... Serdecznie dziękuję :lol: Quote
Recommended Posts