Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Z tym, żeby ten wątek był poważny już nie będę walczyć --> walka z wiatrakami, tylko proszę Cię majqa, oprzyj się jakoś temu uzależnieniu, bo odwyki podobno są długie, kosztowne i nieprzyjemne, a dla Ciebie chcę jak najlepiej!

• Replies 334
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='feluska997'](...) proszę Cię majqa, oprzyj się jakoś temu uzależnieniu (...)[/quote]
A-wykonalne, wszak tu Gonia, a...no cóż... To Mój Narkotyk. :loveu:

Posted

Cycuś glancuś, rzekłabym :loveu: Pierdziuszkowy Niuniuś się odblokował był i wierzę, że teraz już będzie z górki!!!:loveu:
Majguś, jam Twym Opium, Tyś moją Muzą :loveu: Hugh!!! Gdzie Isadorka???:mad:

Posted

[quote name='Isadora7'][B]ehehehehehehe puffff alem się zziajała, jeZdem, tak żem bigła żem tchu nie mogem złapać.

A ossccsssooo chozi????[/B]

:evil_lol::evil_lol:[/quote] Czeeeeeeś :multi::loveu: Bo do tanga trzeba TROJGA czasami :diabloti:

Posted

[quote name='majqa']Sru tu tu, ściągałam ją przez gg.[/quote] Każdy sposób dobry :eviltong: PSZyleciała nasza Czarownica koffana :loveu::multi::loveu: No!!! To dopiero teraz będzie rozróba :eviltong:

Posted

[quote name='majqa']Ja mammm doła, ona mnie katuje i łamie moje uczucia na ggggggggggg....[/quote] To ma być jakiś przytyk? Pijesz znów do mnie?? Że niby Cię zaniedbuję, czy jak?? :mad: Patrz, a Ona ledwo przyleciała, i już odleciała, zołza jedna!!

Posted

[quote name='majqa']A i owszem, zaniedbujesz mnie, co do uczuć do Isadory, moich własnych, wyśmianych, z całą oprawą (oplucie monitora itd.) te...przemilczę.[/quote] Policzek mnie pali od Twojego łomotu :roll: Jestem biedna, niczym nasz Niuniuś z cewnikiem na fifolku :oops: I płaszczę się przed Tobą i błagam uniżenie o wybaczenie, znajdź w sobie proszę pokłady wybaczenia moich zaniedbań, daj karę, ale przywróć mnie do trójkąta :eviltong:

Posted

[quote name='feluska997']Jak dzieci, jak dzieci! Bardzo cieszy mnie fakt, że ktoś zauważył, że w ogóle pisałam o psie. A że ten ktoś przeczytał, co było napisane... no, no, no wyrazy szacunku!!! Podziwiam.[/quote]

Bo takich dwóch jak my trzy ani jednej nie znajdziesz. A przy tych psichtragediach nasz Trójca sobie tak urozmaica, bo inaczej w wariatkowie mozemy wylądowac. Troszke odskoczni ale to nie znaczy że psiaka nie widzimy. Będzie dobrze :):)

Posted

Jak dzieci, jak dzieci! Bardzo cieszy mnie fakt, że ktoś zauważył, że w ogóle pisałam o psie. A że ten ktoś przeczytał, co było napisane... no, no, no wyrazy szacunku!!! Podziwiam.

Posted

[quote name='feluska997']Jak dzieci, jak dzieci! Bardzo cieszy mnie fakt, że ktoś zauważył, że w ogóle pisałam o psie. A że ten ktoś przeczytał, co było napisane... no, no, no wyrazy szacunku!!! Podziwiam.[/quote] Ależ nam nic nie umyka Feluśko!!! ;) Ja nawet rozmawiałam przed chwilą z Panem Wojciechem Karpińskim, i żeśmy się trochę pośmiali, że ma VIPa w klinice, że kręcą się wokół niego kobitki, że ruch jak ulu, i że ten czarnuch to ma wielkie szczęście :evil_lol:

Posted

[quote name='feluska997'] (...) Bardzo cieszy mnie fakt, że ktoś zauważył, że w ogóle pisałam o psie. A że ten ktoś przeczytał, co było napisane... no, no, no wyrazy szacunku!!! (...) [/quote]
Śmy zauważyłyśmy................

Posted

[quote name='feluska997']Hehe a ja dzwoniłam chwilę po Tobie i pytał czy my na jakiś konkretny sygnał dzwonimy, czy o co chodzi :razz: a, że kobitki to w jakim sensie?[/quote] [B]To może umówmy się, że tylko ja będę dzwonić?? [/B]Bo oni rzeczywiście dostaną przez nas tachykardii :evil_lol: Jutro jedzie do Niuńka Spinca, więc Ty Felusko odwiedź go np. w niedzielę, ok??

Posted

[quote name='Isadora7']Bo takich dwóch jak my trzy ani jednej nie znajdziesz. (....) [/quote]
Howgh, jak mawiał Winny - Tu - U nim poszedł zajarać fajkę w pokoju. :razz:

Posted

[quote name='Isadora7']Bo takich dwóch jak my trzy ani jednej nie znajdziesz. A przy tych psichtragediach nasz Trójca sobie tak urozmaica, bo inaczej w wariatkowie mozemy wylądowac. Troszke odskoczni ale to nie znaczy że psiaka nie widzimy. Będzie dobrze :):)[/quote]

Oj nie chodziło mi o zbesztanie Was :oops:, wielu ciekawych rzeczy można się dowiedzieć :lol: a o wariatkowie itp pisałam pare postów wyżej, jak Was zabiorą to będzie smutno i wątek nie ruszy, a tego nie chcemy :p

Posted

[quote name='majqa']Parsknęłam śmiechem![/quote]

Ale, że co, przepraszam.... że ja roboczo na prześpiegi to się na gościa nie nadam? Zaraz, zaraz..... jakaś kultura chyba sierściucha obowiązuje