bumerang Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Boże i znowu flacikopodobny:shake: w czym pomoc? Quote
GoniaP Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 [quote name='majqa']Stawaj, stawaj!!! Dzięki Goniuś, wielkaaa ulga, że tu zajrzałaś...:loveu: :multi:[/quote] A wiesz Majguś?? Najpierw natrafiłam na ogłoszenie, a tym samym piękny tekst... Przeczytałam, poryczałam się, i rozpoznałam w nim Twoje dzieło. To mnie skłoniło do odszperania psa na dogo. No i jestem, i czekam na Niego ;) BTW, czy mogłabyś [B]feluska[/B] kupić na nasz koszt i założyć psy obrożę antykleszczową np. Kiltlix? Niestety musialabyś wyłożyć na nią i wziąć fakturę, do której dane przesłałabym Tobie na pw, a potem zwróciłabym Ci pieniądze pocztą... Co Ty na to?? No i czy do czasu zorganizowania transportu, znalazłoby się tam u Was jakiekolwiek bezpieczne miejsce by umieścić psa? Nie chciałabym by znów zginął.... Quote
feluska997 Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 O nieee... Właśnie dziś udało mi się zakroplić łobuza Fiprexem, na moje kanapowe psy działa świetnie, więc i jemu kupiłam. Podejrzewam,że z obrożą nie może być stosowany, teraz już po fakcie. Ale nie śmiałabym brać za to pieniędzy. Z tym miejscem będzie gorzej. Poszukam, pomyślę co się da i jeszcze dziś postaram się dać odpowiedź. A teraz pędzę, pędzę załatwiać. Kolejna bezsenna noc przede mną :lol: Quote
bumerang Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Dałam watek wraz z fotkami na flacie forum:loveu: Quote
GoniaP Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Feluska, zadzwoń do mnie, jeszcze dziś jeśli dasz radę 785 03 03 03 Quote
GoniaP Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 [quote name='feluska997']O nieee... Właśnie dziś udało mi się zakroplić łobuza Fiprexem, na moje kanapowe psy działa świetnie, więc i jemu kupiłam. Podejrzewam,że z obrożą nie może być stosowany, teraz już po fakcie. Ale nie śmiałabym brać za to pieniędzy. Z tym miejscem będzie gorzej. Poszukam, pomyślę co się da i jeszcze dziś postaram się dać odpowiedź. A teraz pędzę, pędzę załatwiać. Kolejna bezsenna noc przede mną :lol:[/quote] [B]Feluska[/B], jesteś off line, a ja nie zasnę.. :( [COLOR=Red][B]Proszę weź tego psa i zawieź do psiego szpitala lub hotelu jak najszybciej (teraz/jutro rano). Pokryjemy wszelkie koszty do momentu przyjazdu psa do Poznania. Twój/Wasz/ koszt to transport i tylko transport, resztę opłaci fundacja. Nie chcę by zginął... Odległość to nie problem, może uda się załatwić transport łączony. Proszę zadziałaj i bądź ze mną w kontakcie!!![/B][/COLOR] Quote
GoniaP Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Tak bardzo boję się, że on zniknie....że nie będę mogła mu pomóc, że będzie za późno :placz: Quote
majqa Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 [quote name='GoniaP']Tak bardzo boję się, że on zniknie....że nie będę mogła mu pomóc, że będzie za późno :placz:[/quote] Też się cholernie boję. :-( Może w poście wcześniej, pogrub i zrób na czerwono info o propozycji, żeby to nie umknęło Feluśce. Quote
majqa Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Zmodyfikuj tytuł, proszę, że potrzebny jest transport na cito W-wa - Poznań! Quote
majqa Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Feluśka, kuj tego kolegę, oby się zgodził, pocuduj z tytułem. Mam nadzieję, że W-wa się odezwie, a wtedy desant na dwa rzuty. Quote
feluska997 Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 Mnie nic nie umknie ;) Boże to moja pierwsza taka akcja, nie umiem jeszcze załatwiać takich spraw, jutro rano muszę pilnie wyjechać, będę spowrotem po południu. Na pewno wcześniej nie dam rady odwiedzić psiaka. Z przechowaniem jest ogromny problem, nie znam żadnego hoteliku w okolicy, podejrzewam, że nawet takiego nie ma, bo to taka prowincja :angryy: Jeśłi chodzi o transport to mogę go dowieść do Warszawy lub okolic, później ktoś musiałby zawieść do Poznania. Z Wawy myślę, że już będzie łatwiej. Edit: Jedyny pomysł to zamknąć go w ogrodzie u mojego kolegi, ale to oczywiście wymaga jego zgody. I nie jest to wyjście na dłuższą metę, max kilka dni. Jutro spróbuję załatwić. Quote
GoniaP Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Warszawa to też nie mój teren i nie potrafię doradzić.... Proszę niech ktoś "lokalny"pomoże umieścić tego biedaka w bezpiecznym miejscu dopóki nie położę na nim swojej dłoni!!!!! Quote
majqa Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 [quote name='Spinca']Ja zawiozę Warszawa-poznań. Sobota może być?[/quote] Spadłaś z nieba!!! :calus::cunao: Quote
Spinca Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Ja zawiozę Warszawa-poznań. Sobota może być? Szukać jakiegoś hoteliku do soboty? Co robić? Quote
majqa Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Wysłałam Feluśce smsa! Spinco, podaj jej na PW do siebie namiar, plizzz... Quote
Spinca Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Ciotki, to ja po to mam w podpisie do siebie namiary, żeby można się było skontaktować ze mną 24h/dobę :) Napisałam do Niej, napisałam :) Quote
GoniaP Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 [quote name='Spinca']Ja zawiozę Warszawa-poznań. Sobota może być? Szukać jakiegoś hoteliku do soboty? Co robić?[/quote] Tak!! Tak!! Tak!! Quote
majqa Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 [quote name='Spinca']Ciotki, to ja po to mam w podpisie do siebie namiary, żeby można się było skontaktować ze mną (...) [/quote] Zamówiłam już sobie wizytę u okulisty. Ślepota jestem jak ta lala, ależ plamę dałam. :oops: Quote
Spinca Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Majqa, starość nie radość ;) Do feluski dzwoniłam, nie odbiera, będę próbować Jestem wstępnie umówiona na sobotę Quote
Spinca Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 [quote name='majqa']Zamówiłam już sobie wizytę u okulisty. Ślepota jestem jak ta lala, ależ plamę dałam. :oops:[/quote] Majqa, zrobiłam na czerwono specjalnie dla Ciebie ;) Quote
feluska997 Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 Ale mnie zaskoczenie z rana złapało! Już rozmawiałyśmy ze Spincą, jak ustalę więcej szczegółów co do podróży to npiszę. Zamotałam się niesamowicie! Aż zapomniałam zapytać czy trasa Wawa- Poznań jest tak przy okazji, czy Spinco specjalnie jedziesz? Quote
majqa Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 [quote name='Spinca']Majqa, zrobiłam na czerwono specjalnie dla Ciebie ;)[/quote] Nie no, seee rób jaja dalej ze mnie, rób... :mad: :evil_lol: Quote
Spinca Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Feluska, zapytaj znajomego o miejsce w razie czego. Ja jednak poszukam w Łomży hoteliku z wetem żeby mógł przetrzymać psiaka do soboty. Mogłabyś psiaka zawieźć dziś do hoteliku jeśli znajdę jakieś porządne miejsce? Rezerwować miejsce? Pamiętaj Feluska o dwóch obrożach, dwóch smyczach i oczach dookoła głowy, żebyś nie musiała sierściucha szukać tydzień ;) Nie wiemy czy psiak, na przykład, nie umie przeskoczyć wysokiego ogrodzenia. Od razu wet zrobiłby badanie pod kątem babeszjozy. Taka jest propozycja GoniP i moja. Quote
Spinca Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 [quote name='feluska997']Ale mnie zaskoczenie z rana złapało! Już rozmawiałyśmy ze Spincą, jak ustalę więcej szczegółów co do podróży to npiszę. Zamotałam się niesamowicie! Aż zapomniałam zapytać czy trasa Wawa- Poznań jest tak przy okazji, czy Spinco specjalnie jedziesz?[/quote] Tak, przy okazji wycieczki W-wa - Poznań ;) Zresztą już dawno się chciałam do Gosi na kawę wprosić ;) Quote
Recommended Posts