Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Skąd w tym psiaku tyle radości i miłości do wszystkich istot????

Porzucony jako szczeniak znalazł "wybawców" ..... zaczął rosnąć, dużo jeść i było go wszędzie pełno, bo to radosny psiak a do tego mimo prawie 2 lat to wiecznie szczenięca ciapa,.........no i stał się problemem, a co się robi z takim problemem?
jedzie się do lasu najlepiej takiego najmniej uczęszczanego, przywiązuje się do drzewa no i już po kłopocie.....wielka filozofia
No i umarłby ten nasz Ciapa- Misio, gdyby nie przypadek.
Znalazł chwilowe schronienie ale już koniec tego dobrego, jeśli w ekspresowym tempie nie znajdziemy mu chociażby DT to trafi do schroo.....

A ja wiem co tam sie stanie z taką wielką, łagodną ciapą,......... pojedynczych boksów jak na lekarstwo więc trafi nasz kłopot do wspólnej klatki z psami gabarytowo mu równymi , no i po nim :placz::placz:...............

BŁAGAMY o DT dla niego, to pies który nie stanowi żadnego zagrożenia dla innych istot, jest niezwykle radosnym psiakiem nie ma żadnych lęków, zachowuje się jakby ta cała ponura historia nigdy mu sie nie przytrafiła, może mieszkać w kojcu .......będziemy go wspierać finansowo i szukać do skutku DS .........BŁAGAMY:modla::modla::modla:

niuniek znajduje sie w okolicy Bogatyni, tzn dolnośląskie ...ale odległości nam nie straszne:cool3:

Posted

ech, podniosę chociaz:roll:
jak byłam mała to moj dziadek miał identycznego psiaka, kochany był, no kropka w kropke taki sam:roll:

Posted

Aguś, allegro i duuuuużo ogłoszeń, to mogę. Robić? Jeśli tak, to podrzuć kontakt do adopcji. Może będzie złoty strzał po 24 godzinach. Bywa...

Posted

Spinca napisał(a):
Aguś, allegro i duuuuużo ogłoszeń, to mogę. Robić? Jeśli tak, to podrzuć kontakt do adopcji. Może będzie złoty strzał po 24 godzinach. Bywa...

to ja poproszę o ogloszonka:oops: i dziękuje:loveu::loveu::loveu:
allegro obiecała zrobić beata19 ale chwilowo jej nie ma aby potwierdziła:roll:

podaję dane
tel
Beata 783490164
mail: [email protected]
[email protected]

Posted

Spinca napisał(a):
Ale o żadnym kojcu nie piszę! Jak szukać to porządnie

tak tak ten kojec to ostateczność.......on nie może trafić do schroo , nie poradzi sobie, zagryzą go silniejsze psy .....to taki misiolek-ciapolek

Posted

a tak wogóle to dzięki zdolnością detektywistycznym i wielkiej determinacji Beaty wiadomo już kto sie go w ten okrutny sposób pozbył :angryy::angryy::angryy:....to kobieta:crazyeye: , pewnie ktoś ja wyręczył w tym czynie ale bądz co bądz babka mu zgotowała taki los

Posted

darmobranie.pl
adopcjapsa.pl
polskastrefa.eu
ogłoszenia.alegratka.pl
rsoz.superhost.pl
dwukropek.pl
neeon.pl
psy.low.pl
alegratka.pl
petsy.pl
adsy.pl
kupiepsa.pl
animalia.pl
przygarnij.pl
petworld.pl

Baby nie skomentuję, bo to są groźby karalne, gdybym napisała co myślę o szmacie. Życzę jej w życiu wszystkiego najgorszego.

Posted

OLUTKA55 napisał(a):
jesli wiadomo kto tak psiaka potraktował to mysle ze nie wolno milczec:angryy:

Ja jestem tego samego zdania ! Jesli nawet w konsekwencji tej baby nic nie spotka, to taka wizyta na posterunku Policji albo u prokuratora i porzesluchanie .... z pewnoscia zapadna na dlugo w jej pamieci ... :angryy: ! ! !

Posted

Beata miała dwa telefony, niestety ludziska się nie zdecydowali ale to dobrze wyrokuje.....jest zainteresowanie:cool3:
pierwsza kobitka miała uzgodnic zze swoim TZ wzięcie chłopaka ale już nie oddzwoniła a drugi facio chciałby go najpierw ujrzeć na żywo ale mieszka kilkaset kilometrów od nas:roll:

Posted

jest chetny na Misia z Bolesłąwca
Wygląda na zachwyconego, ale odesłałam na rozmowy do Beaty - mam nadzieję ze zrobią dobry wywiad ;)
brak transportu niestety, ale myślę że jak dfomek okaże sie dobry to i to się rozwiąże :)

Posted

Seaside napisał(a):
jest chetny na Misia z Bolesłąwca
Wygląda na zachwyconego, ale odesłałam na rozmowy do Beaty - mam nadzieję ze zrobią dobry wywiad ;)
brak transportu niestety, ale myślę że jak dfomek okaże sie dobry to i to się rozwiąże :)

mam nadzieje że ten ktoś sie odezwie do Beaty bo póki co cisza .......... my jestesmy w stanie i na rekach go donieśc aby tylko się odezwał i okazał się porządnym człowiekiem
Beata rozmawiała z ludzmi u których misio chwilowo rezyduje.....dali mu jeszcze chwile , na pewno kilka dni .......boziuniu aby tylko sie udało