lolka Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 Seaside napisał(a):są jakies wieści?? ten facio się nie odezwał ...jedynie jacyś ludzie z warszawy ale oni by chcieli najpierw go poznać a potem decydować...a to niestety nie wykonalne z racji odległości ale ogólnie jestem dobrej myśli:lol: Quote
Beata19 Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 z allegro napisala dziewczyna zainteresowana Misiem, chodz jeszcze jakis tydzien temu chciala psich przyjaciol z innej mojej aukcji:roll: no ale tym razem podobno rodzice sie zgodzili:roll:podalam jej telefon, moze dzwonili? Quote
lolka Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 Ciapulinda ma dom :multi::multi::multi::multi: allegro jak zwykle niezawodne .....dzisiaj państwo po niego przyjechali z dzieckiem.........ciapa na dzień dobry wszystkich wylizał wilekim, mokrym jęzorem a potem uskuteczniał gwałty na dziewczynce:roll:....ludzie zachwyceni, mieli już podhalana i znają rasę...maja wielki ogród i dużo miłości do zaoferowania dla Misiaka.......zreszta babeczka podczas skoków i lizów Misia płakała nad jego losem ....obiecali przesyłac fotki jak tylko go troche podtuczą to wykastruja delikwenta bo gwałty sa u niego jak sie okazało normą...taki mały zboczek:roll: Misio jakby wiedział że to jego rodzinka bo poszedł z nimi bez protestów i z wielką radochą .............naprawde fajni ludzie, mam nadzieje że bedzie dobrze, zresztą my jak to zwykle zastrzegamy że jakby co to jestesmy na posterunku i w kazdej chwili słuzymy pomocą Quote
Spinca Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Super Dziewczyny :) Jesteście wspaniałe. Trzymam kciuki za domek :) Quote
magda z. Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 :smilecol: gwałcownik pojechał do domu:multi: świetnie, że ludzie obeznani z dużymi psami i go ciachną:loveu: Quote
Recommended Posts