Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Seaside napisał(a):
są jakies wieści??

ten facio się nie odezwał ...jedynie jacyś ludzie z warszawy ale oni by chcieli najpierw go poznać a potem decydować...a to niestety nie wykonalne z racji odległości
ale ogólnie jestem dobrej myśli:lol:

Posted

z allegro napisala dziewczyna zainteresowana Misiem, chodz jeszcze jakis tydzien temu chciala psich przyjaciol z innej mojej aukcji:roll: no ale tym razem podobno rodzice sie zgodzili:roll:podalam jej telefon, moze dzwonili?

Posted

Ciapulinda ma dom :multi::multi::multi::multi:

allegro jak zwykle niezawodne .....dzisiaj państwo po niego przyjechali z dzieckiem.........ciapa na dzień dobry wszystkich wylizał wilekim, mokrym jęzorem a potem uskuteczniał gwałty na dziewczynce:roll:....ludzie zachwyceni, mieli już podhalana i znają rasę...maja wielki ogród i dużo miłości do zaoferowania dla Misiaka.......zreszta babeczka podczas skoków i lizów Misia płakała nad jego losem ....obiecali przesyłac fotki
jak tylko go troche podtuczą to wykastruja delikwenta bo gwałty sa u niego jak sie okazało normą...taki mały zboczek:roll:
Misio jakby wiedział że to jego rodzinka bo poszedł z nimi bez protestów i z wielką radochą .............naprawde fajni ludzie, mam nadzieje że bedzie dobrze, zresztą my jak to zwykle zastrzegamy że jakby co to jestesmy na posterunku i w kazdej chwili słuzymy pomocą