Paulina_mickey Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 On tyle czeka, może ktoś mu zrobi ogłoszenia? :-( Quote
gagata Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Anettta, foty porobię, niektóre już mam, ale nie dam rady powklejać na wątki....Mogę Ci je podesłać, ok? Quote
Paulina_mickey Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 [quote name='gagata']Anettta, foty porobię, niektóre już mam, ale nie dam rady powklejać na wątki....Mogę Ci je podesłać, ok? Aneta ma bana, jak chcesz to wyślij mi potem wstawię ;) [email protected] Quote
gagata Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 [quote name='Paulina_mickey']Aneta ma bana, jak chcesz to wyślij mi potem wstawię ;) [email protected]Fakt, co ślepemu po oczach.... Quote
LAL Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Witam Nie wiem czy dobrze trafiłam z tematem ale pierwszy raz piszę na forum przeszukałam cały internet do rana jeszcze trochę czasu zanim się udam do weterynarza więc może ktoś mi tu pomoże . Mam 11 miesięczną bernardynkę i nie wiem co może jej dolegać ponieważ z takimi objawami jeszcze nigdy sie nie spotkałam i nie wiem co robic po południu zauważyłam że ma jedno oko napuchnięte w pół otwarte oko nie łzawiło ale było zaczerwienione, wieczorem gdy wróciłam do domu po spuchniętym oku ani śladu wszystko ok za to zaczerwienione swędzące plamy na podbrzuszu szyja, i napuchnięty pysk stopniowo zaczeła sie drapać biegać z miejsca na miejsce w nocy to się bardziej nasiliło poprostu jakby szał w nią wstąpił lata po całym domu kładzie się wstaje biega po wszystkich kanapach wskakuje na mnie i trze pyskiem nie może uleżeć w jednym miejscu tak się biedna męczy że nie mogę sie powstrzymać od łez w internecie czytalam o różnych uczuleniach,ukąszeniach,itp ale nigdzie nie ma takich objawów nadpobudliwości wręcz przeciwnie że pies jest osowiały,wymiotuje itp a moja poprostu biega jak szalona i tak sie męczy popiskuje przy tym ...mam nadzieję że rano weterynarz ją wyleczy bo ją kocham nad życie,może ktoś sie spotkał z takimi objawami i jest mi w stanie coś podpowiedzieć z góry gorąco dziękuję .pozdrawiam mój e meil [email protected] Quote
Paulina_mickey Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 [quote name='LAL']Witam Nie wiem czy dobrze trafiłam z tematem ale pierwszy raz piszę na forum przeszukałam cały internet do rana jeszcze trochę czasu zanim się udam do weterynarza więc może ktoś mi tu pomoże . Mam 11 miesięczną bernardynkę i nie wiem co może jej dolegać ponieważ z takimi objawami jeszcze nigdy sie nie spotkałam i nie wiem co robic po południu zauważyłam że ma jedno oko napuchnięte w pół otwarte oko nie łzawiło ale było zaczerwienione, wieczorem gdy wróciłam do domu po spuchniętym oku ani śladu wszystko ok za to zaczerwienione swędzące plamy na podbrzuszu szyja, i napuchnięty pysk stopniowo zaczeła sie drapać biegać z miejsca na miejsce w nocy to się bardziej nasiliło poprostu jakby szał w nią wstąpił lata po całym domu kładzie się wstaje biega po wszystkich kanapach wskakuje na mnie i trze pyskiem nie może uleżeć w jednym miejscu tak się biedna męczy że nie mogę sie powstrzymać od łez w internecie czytalam o różnych uczuleniach,ukąszeniach,itp ale nigdzie nie ma takich objawów nadpobudliwości wręcz przeciwnie że pies jest osowiały,wymiotuje itp a moja poprostu biega jak szalona i tak sie męczy popiskuje przy tym ...mam nadzieję że rano weterynarz ją wyleczy bo ją kocham nad życie,może ktoś sie spotkał z takimi objawami i jest mi w stanie coś podpowiedzieć z góry gorąco dziękuję .pozdrawiam mój e meil [email protected] Proponuję Ci zwrócić się do działu weterynarz lub coś w tym stylu. Jest taki na dogomanii, tam na pewno ktoś Ci coś doradzi. :p Quote
Paulina_mickey Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Dino jest pod opieką Fundacji Emir, więc chyba do nich. ;) Quote
ANETTTA Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 nikt do Dina nie zaglada Dino dla przypomnienia piekny stary chłopak !!! Quote
gagata Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Dino rządzi w Emirze, żaden pies mu nie podskoczy. On jest rewelacyjny w kontaktach z ludzmi...Prawdziwy król... Quote
ANETTTA Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 prawdziwy król ..... pokaz go nam .... Quote
zuzlikowa Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 gagata napisał(a):Dino rządzi w Emirze, żaden pies mu nie podskoczy. On jest rewelacyjny w kontaktach z ludzmi...Prawdziwy król... A można go już pokazywać?...może wstawię metryczkę i po uzupełnieniu na stronce i w allegro wyląduje? Wstawiać? A jakieś ładne fotki Dina cudnego znajdę? Czy czekać muszę? Quote
gagata Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Fot poszukam, ale nie jestem pewna czy on dom znajdzie, bo młody zdecydowanie nie jest... Quote
ANETTTA Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 I TU MA BARDZO małe szanse na adopcje ..z racji wieku ale kto wie cuda sie zdarzają ... i aby tu sie zdarzyl ..... Quote
Malwi Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 poproszę o wypełnienie metryczki : 1. Imię - 2. Płeć - 3. Wiek - 4. Sierść - (długa/półdługa/krótka) 5. Sterylizacja - (tak/ nie ) 6. Wielkość - (od S do XL - wysokość w kłębie w skali : XS: poniżej 50 cm S: 51-60 M: 61-70 L: 71-80 XL: powyżej 80 cm ) 7. Miejscowość - 8. Województwo - proszę o uzupełnienie we wszystkich wątkach! 9. Miejsce Pobytu - (schron/hotelik/DT) 10. Zachowanie - 11. Zachowanie względem Dzieci - 12. Zachowanie względem Zwierząt - 13. Dla Kogo - 14. Historia - (jak do was trafił i przeszłość o której wiadomo) 15. Kontakt - (nr tel i do kogo) 16. Krótki Opis -( naprawdę jedno króciutkie zdanie opisujące psa najlepiej i zachęcające do odwiedzenia jego "profilu" na stronie, bądź przeczytania całego wątku ) + 4 fotki ( pamiętajcie aby nie były one zbyt duże! - max 550 px - jeśli będą większe będą zamieniane na linki) wrzucę go na bernardyn.com.pl Quote
ANETTTA Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Gagatko te metryczki na benki plisssssssssssssssss. Quote
andegawenka Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='Olena84']Co u piunia? ...pewnie układa się do snu... Quote
ANETTTA Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 no tak o tej porze to mój tez juz nie żle charpieeeeeeeeeeeeeee ale nie ma to jak chrapanko w swoim domku ... czy Dino ma szanse ????/ Quote
Recommended Posts