rafali910 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Łagodny,porzucony Bernardyn szuka domu i odpowiedzialnego opiekuna.Pies wymaga leczenia,ma chorą skórę.Może znajdzie się ktoś komu nie będzie obojętny los psa.Pies przebywa w Rzeczycy i jest dokarmiany przez starszą panią.Jego domem jest pole.Osoby zainteresowane prosimy o kontakt z Fundajcą Emir Quote
GrubbaRybba Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Podniosę. Rafali, napisz PW do ANETTTY. Ona zajmuje się benkami. Quote
Paulina_mickey Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Zaraz Go dodam na naszą klasę. Im więcej informacji o psiaczki tym lepiej. Quote
ANETTTA Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 o matko boska na poluuuuuuuuuu takie cudo ...jest plaga na kleszcze i bernardyny wyrzucone :placz::placz: jakie to województwo gdzie on dokladnie jets Quote
ocelot Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 ANETTTA napisał(a):o matko boska na poluuuuuuuuuu takie cudo ...jest plaga na kleszcze i bernardyny wyrzucone :placz::placz: jakie to województwo gdzie on dokladnie jets To łódzkie. Rzeczyca jest blisko Tomaszowa Maz. Quote
nika28 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 ocelot napisał(a):To łódzkie. Rzeczyca jest blisko Tomaszowa Maz. I to w dodatku blisko mnie :placz: :placz: Quote
rafali910 Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 Sprawa jest pilna i zarazem skomplikowana.Psa trzeba leczyć.Tamtejszy lekarz wet jakoś się nie kwapi,mimo tego,że jest o sprawie poinformowany.Pies żywiony jest dobrze ale to nie wszystko.Zależy nam na odpowiedzialnym opiekunie.Jeśli ktoś może pomóc to bardzo prosimy sprawa jest pilna. Quote
ANETTTA Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Nika nie dałoby sie go gdzies upchac na jakies DT ..bedziemy mu szukac domu ...zrobie mu jutro ogłoszenia allegro kto pomoze w innych ogłoszeniach Quote
nika28 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 ANETTTA napisał(a):Nika nie dałoby sie go gdzies upchac na jakies DT ..bedziemy mu szukac domu ...zrobie mu jutro ogłoszenia allegro kto pomoze w innych ogłoszeniach No właśnie DT potrzebny :-( Ale jakby się znalazł, psa trzeba leczyć :-( A nikt nie przygarnie psa który wymaga leczenia... :placz: Na co chory jest pies ? Grzyb, świerzb ? I czy zaraźliwe do innych zwierząt ? Quote
ANETTTA Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 zrobie mu allegro moze ktos go przygarnie ............. zróbcie jakies ogłoszenia ............ Quote
Paulina_mickey Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):Banerki;) Śliczne banerki, już się jednym poczęstowałam :cool3: Quote
rafali910 Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 SZPiLKA23 dzięki za bannerki Pies jest najprawdopodobniej chory na świerzb tak nam się wydaje miał go oglądać lekarz ale jakoś nie dotarł. Quote
ANETTTA Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 bernardyn jego dom to pole (629808626) - Aukcje internetowe Allegro kto dalej ogłasza Quote
Paulina_mickey Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 mogła bym Go ogłosić na molosach, ale czy tam jest sens, bo mało tam osób zagląda :-( Na naszej klasie już jest, na stronce adopcyjnej beniów również. Quote
rafali910 Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 Ja dałem ogłoszenie na psim forum cooldog Quote
ANETTTA Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 kontakt nawiązany samochód juz jedzie po psa oby pies był i czekał na pomoc reszta inf wieczorkiem Quote
ANETTTA Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 czy ktos poza ) rafali910 wie gdzie ten psiak sie znajduje potrzebujemy pilnie informacje o miejscu pobytu psa Quote
ANETTTA Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 benius zabrany przez Fundacje jest już bezpieczny przebywa w szpitaliku pod bardzo dobra opieką jego stan skóry i ogólny ....zły ..wyniki będa ok wtorku psiak ma ok 8 lat jest łagodny!! poprostu zniszczony zrezygnowany życiem zyciem ciężkim, które zafundował mu człowiek :angryy: psiak podobno od roku w poniewierce :angryy: Quote
ANETTTA Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 szczęśćie wielkie spokój i bezpieczeństwo ma zagwarantowane ja juz jestem o niego spokojna .....:multi: tylko co by to nie było za choróbsko ......leczenie długie i drogie .. niestety ....pies wyniszczony strasznie skad na to brac kase ...:mad::mad: gdzie szukac pomocy dorczyńców Quote
Paulina_mickey Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Anetko On pojechał do Emir? Bo bym kontakt zmieniła jeśli już. Quote
Recommended Posts