ANETTTA Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Olena84 napisał(a):Do kogo podawać kontakt? tzn ????????????? do ogłoszeń czy do czego ........... Quote
ANETTTA Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 kochana ..Emir nie ma zwyczaju wydawac psa nie wyleczonego wstrzymaj sie prosze ... zadzwonie popytam o zdrówko DIna i czy mozemy ogłoszenia robic ok Quote
ANETTTA Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 inf z zółtych stron DINO - opuścił już nasz szpitalik i przeniósł się do "dużego ogrodu" gdzie pomieszkuje z Teklą, Halszką , Puzonem, Giaurem i Mrokiem. Żyją zgodnie i nie ma między nimi konfliktów. Stan zdrowia Dino nie jest zadowalający, aczkolwiek łyse boki zaczęły z wolna porastać sierścią. Natomiast kończyny - to jedna wielka łysina i stan zapalny. Ponownie pobrano zeskrobiny. Lekarz zmienił antybiotyk. W dalszym ciągu leczymy stan zapalny obu oczu. Jego stan psychiczny poprawił się bardzo. Po okresie kompletnej abnegacji, wstąpił w niego duch szczeniaka. To wielkie zwierzę pięknie zachęca do zabawy i ludzi i mieszkające z nim psy. Gania jak szalony po tych 3000 metrów i chyba jest zadowolony. Teraz pozostaje nam tylko pokonać dolegliwości fizyczne; chłopak zostanie wykastrowany, zoperujemy jego oczy i poszukamy mu wspaniałego, pełnego miłości domu. On bardzo, bardzo tego potrzebuje. Quote
Paulina_mickey Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Dobrze, że ma się lepiej :loveu: Tak trzymaj chłopaku :multi: Quote
ANETTTA Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 musze pomyslec nad jakims bazarkiem dla DINO ...;););) Quote
Nadziejka Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 :calus::Dog_run::iloveyou:Dino matko jakie cudenko :loveu::loveu:juz lepiej kochaniutki juz lepiej , teraz masz jak w raju oj cioteczki super:multi: Quote
ANETTTA Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 raj to tak tak to on ma i bezpieczeństwo ..... Quote
rafali910 Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 Następny piesek z Rzeczycy szuka domu pilnie Rudzik jego wątek jest tutaj http://www.dogomania.pl/forum/f28/szukamy-domu-dla-rudzika-139112/ Quote
ANETTTA Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 DINO Z LASU (Rzeczyca) - przeniesiony ze szpitalika do dużego ogrodu, odzyskał radość życia, skłonny do zabawy i spragniony kontaktu z człowiekiem.Niestety stan zapalny łap utrzymujesię nadal, jest podejrzenie zakażenia paciorkowcem.Badania zostaną w bieżącym tygodniu. Quote
ANETTTA Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 bazarek http://www.dogomania.pl/forum/f99/ksiazki-rozne-horrory-itd-koniec-25-czerwiec-139958/index2.html#post12456267 zapraszam pomoc dino potrzebna Quote
gagata Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Łomatko! A wiecie,jaki z niego się zrobił przytulak??To nie ten pies !! Pcha swoj wielki łeb na kolana,wpycha pod pachę, dzis normalnie z Puzonem mnie wywaliły,tak się cholery pchały do głasków....Zeby tylko jeszcze zdrówko dopisało... Quote
ANETTTA Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 oooooooooooo jak ja ci tych głasków zazdroszcze ......wymiziaj prosze te łaciatki odemnie ....i powiedz im ze to odemnie ... jak tam byłam okurat puzon przechadzał sie koło płotu z prawej strony ...;)a z lewej jakies inne łaciatko az mi głupio bo nie wiem ktore to było ... Quote
gagata Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 ANETTTA napisał(a):oooooooooooo jak ja ci tych głasków zazdroszcze ......wymiziaj prosze te łaciatki odemnie ....i powiedz im ze to odemnie ... jak tam byłam okurat puzon przechadzał sie koło płotu z prawej strony ...;)a z lewej jakies inne łaciatko az mi głupio bo nie wiem ktore to było ...Jak z lewej to Baca i Ira...Teraz do Puzona po prawej dołączyły Dino oraz Tekla z Halszka;) Quote
ANETTTA Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 wiesz aż mi głupio było że nie poznałam ....łaciatka ..wydawoło mi sie ze znam je wszystkie oczkowiek hela i haniusia ...w ostatniej galerii nie do poznania :multi::multi::multi: Quote
ANETTTA Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 zajrzyjcie prosze ......http://www.dogomania.pl/forum/f28/wiktor-tez-chce-zyc-dajmy-mu-szanse-140114/#post12475221 Quote
gagata Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Nie Ty jedna mialas takie kłopoty,hihi..Ale ja sie mie dziwie, Dino też robi postępy...zreszta popatrzcie sami: Quote
ANETTTA Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 słodkie oczęta ...;);)ja bym te mordelusie wycałowała Quote
Paulina_mickey Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 ślicznie! http://lh3.ggpht.com/_oAeK0DYoAA0/SjlUN_HWYcI/AAAAAAAATIw/Fxd6HAsDK0o/s800/Clipboard35.jpg Quote
Recommended Posts