Pysia Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Witajcie :loveu: [quote name='aga1215'][B]Pysiu [/B]- jaka Ty troskliwa jesteś ;) :multi: dawaj fote ryczącej Alicji w Krainie Pustego Basenu:evil_lol: :loveu: a co u Jeżóffffffffffff??????????:eviltong:[/quote] To nie Ala ryczała tylko Klockowa :eviltong: Jeże wyprowadziły się :diabloti: [quote name='Maga100'][B]proponuję laptopa z blueconnectem :cool3: [/B][/quote] Jakoś mnie laptopy nie pociągają :shake: [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:multi:to dawaj.....[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] Co byś Alu chciała? :diabloti: [quote name='AlKil']Witaj Edytko! :lol: Czy ja mogę prosić o fotkę Ballady...i reszty Troli, a także tej Ryczącej w basenie..:Rose:[/quote] Oj Ewciu :roll: Przysięgam Ci że nie mam czasu ....Może jutro uda mi się z godzinke urwać czasu :roll: [quote name='dealer']witam sie z toba Pysiu cieplutko:loveu:[/quote] Matko bowska a Tobie co? :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:loveu:witaj Pysiulku.....bylam tu z samego ranka;)[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] A ja jestem z wieczorka :evil_lol: [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]czesc Pysiu....[/B] [B]nic a nic sie Tobie nie dziwie ze wolisz posidziec w ogrodzie na dworze ...kurcze to niesamowita frajda...w taka pogode......siedziec czy tez czynnie spedzac czas na zewnatrz..........[/B] [B]buziaki na mily dzien...:loveu: [/B][/quote] Super jest :multi: [quote name='*Ania...Niuf*']Dzień Dobry Pysiu:loveu: melduje się;)[/quote] Dobry Wieczór Aniu :loveu: Ja też się na chwilkę melduje ;) [quote name='madzia i medor']Cześć mła trolikowa babuniu:loveu:[/quote] Wita Cię Twa piękna babcia :loveu: Quote
Alicja Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:razz:miałasdać fote wrzeszczącej Magdy w baseniku:p[/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
agbar Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 :diabloti: a teraz witam cie rownie goraco wieczorowa pora:loveu: :loveu: Quote
agnes1 Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [B]Witam cię[COLOR=magenta] piękna[/COLOR] Pysiu.:loveu: [/B] [B]Przyszłam wytarmosić za uchi te małe koffane niedźwiadki:loveu: ale chyba już śpią:cool3: [/B] [COLOR=black][B]No i gdzie ta fota ryczącej Klockowej:cool3:[/B] [/COLOR] Quote
Maga100 Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name='Pysia']Jakoś mnie laptopy nie pociągają :shake: [/quote] [B]ale mają swa niepowtarzalną zaletę, nie musisz wybierać - ogródek czy dogomania :evil_lol: [/B] Quote
AlKil Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Witaj Edytko! Wiem, wiem, z tym czasem to lipa, to samo u mnie...:p mój Jarek wczoraj usiłował obliczyć ile wody wejdzie do Waszego basenu...:evil_lol: Bardzo pomógł mu w tym widok Alicji zażywającej suchej kapieli.:lol: nie pamiętam tylko ile mu tych Alicji się tam zmieściło, a ile wody...:evil_lol: Quote
Alicja Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 [quote name='AlKil']Witaj Edytko! Wiem, wiem, z tym czasem to lipa, to samo u mnie...:p mój Jarek wczoraj usiłował obliczyć ile wody wejdzie do Waszego basenu...:evil_lol: Bardzo pomógł mu w tym widok Alicji zażywającej suchej kapieli.:lol: nie pamiętam tylko ile mu tych Alicji się tam zmieściło, a ile wody...:evil_lol:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no tom się uśmiała z samego ranka:diabloti:[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
AlKil Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no tom się uśmiała z samego ranka:diabloti:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] A co w tym śmiesznego??? To poważne obliczenia były...:razz: i byłaś ważną pomocą naukową..:lol: Quote
Alicja Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 [quote name='AlKil']A co w tym śmiesznego??? To poważne obliczenia były...:razz: i byłaś ważną pomocą naukową..:lol:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:mam nadzieję ze dobrze pomiary poczynił :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
AlKil Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:mam nadzieję ze dobrze pomiary poczynił :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] A sprawdzę to jak będę u Pysi..:lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 [B]czesc Pysiu...[/B] [B]jest przecudna pogoda...[/B] [B]lało u Was wczoraj z nieba???[/B] [B]ucałowania dla Trolli...[/B] Quote
Pegaza Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Dobry wieczór wpadłam się przywitać i zobaczyć fotki misiów:lol: ale nie ma:hmmmm: czarnych misiów.... pozdrawiam:p Quote
bonita Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 [B]Dobry mamcia:loveu: Co tam u Troli słychać[/B]:cool3: Quote
Alicja Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]Pysiu ...dziś znaczonko;) wymiziaj maluszki:loveu::loveu::loveu::loveu: [/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
Pysia Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Uffffffffffffffff... Mój komputer zachorzał ale jest już lepiej :) Witajcie bo stęskniłam się za Wami strasznie ;) W czwartek była Weszka z Psychopatą u mnie :multi: Fajny - nadaje się na reproduktora bo zgryz ma prawidłowy :diabloti: A dzsiaj....Ból brzucha od rana bo maluchom robiono kuku :placz: Chyba nie bolało bo obyło się bez płaczu :roll: Ale jak mnie bolało .... Imionka nadane, numery przypisane a we wtorek będą metryczki gotowe . W ten właśnie sposób moje kundle stały się rasowcami :evil_lol: Odbiór miotu fajny :) Pani była w lekkim szoku że nie znać po Zmorce trudów macierzyństwa tym bardziej że widziała mamusie bez przerwy przy maluchach z własnej woli siedzącą ;) I karmiącą do tego bez oznak bólu i zniechęcenia .... No cóż...Cała Zmorka :loveu: Jutro wstawię Wam kilka fotek bo miałam stresujacy dzień :roll: Quote
agnes1 Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Witaj piekna Pysiu:multi: :multi: :multi: Jakoś nudnawo tu bez ciebie :roll: Ja już myślałam że ciebie zmorki wykończyli;) a to kompiuter temperatury nie wytrzymał:cool3: Sorki piszę trochę nerwowo bo właśnie na kopalni włączył się jakiś alarm , wyje jak 100:diabloti: :diabloti: :diabloti: i jakies wozy na sygnle zasuwają:shake: Wytarmoś za uchi maluchi :loveu: Czekam na wielką serię fotków:loveu: Quote
Vectra Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Pysiu , ja Cię odwiedzam :diabloti: tylko co mam pisać jak tu cisza ? a kiedy najgorszy dzień w życiu hodowcy ? znaczy wymarsz do nowych domków ? Quote
Alicja Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 [CENTER][IMG]http://img522.imageshack.us/img522/1193/556156155561978fz8.jpg[/IMG] [LEFT][B][I][COLOR=Red][FONT=Arial];)z okazji Dnia Matki życzonka i całuski przesyła twoja wirtualna córeczka ...Alicja:loveu:[/FONT][/COLOR][/I][/B] [/LEFT] [/CENTER] Quote
agbar Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 dzien dobry Pysiuniu:loveu: :loveu: bardzo sie ciesze ze twoj kompik postanowil wspolpracowac i znowu bedziesz z nami ty i twoje rasowe psy:loveu: :loveu: :loveu: Quote
AlKil Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 dzień dobry Edytko!!!:lol: Michała interesowało tylko, czy tatuowanie bolało..:lol: Znasz moze sposób na rozciągniecie doby do przynajmniej 40 godzin???:roll: Quote
bonita Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 [B]Mamciu Pysiu :) Wszystkiego najlepszego w Twoim dniu :loveu:[/B] [IMG]http://www.strykowski.net/fotografia_kwiaty_zdjecia/Klasycznie_i_czerwono_607_mini.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts