Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Witajcie :loveu:
[quote name='aga1215'][B]Pysiu [/B]- jaka Ty troskliwa jesteś ;) :multi: dawaj fote ryczącej Alicji w Krainie Pustego Basenu:evil_lol: :loveu:
a co u Jeżóffffffffffff??????????:eviltong:[/quote]
To nie Ala ryczała tylko Klockowa :eviltong:
Jeże wyprowadziły się :diabloti:

[quote name='Maga100'][B]proponuję laptopa z blueconnectem :cool3: [/B][/quote]
Jakoś mnie laptopy nie pociągają :shake:

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:multi:to dawaj.....[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]
Co byś Alu chciała? :diabloti:

[quote name='AlKil']Witaj Edytko! :lol:
Czy ja mogę prosić o fotkę Ballady...i reszty Troli, a także tej Ryczącej w basenie..:Rose:[/quote]
Oj Ewciu :roll: Przysięgam Ci że nie mam czasu ....Może jutro uda mi się z godzinke urwać czasu :roll:

[quote name='dealer']witam sie z toba Pysiu cieplutko:loveu:[/quote]
Matko bowska a Tobie co? :diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:loveu:witaj Pysiulku.....bylam tu z samego ranka;)[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]
A ja jestem z wieczorka :evil_lol:

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]czesc Pysiu....[/B]

[B]nic a nic sie Tobie nie dziwie ze wolisz posidziec w ogrodzie na dworze ...kurcze to niesamowita frajda...w taka pogode......siedziec czy tez czynnie spedzac czas na zewnatrz..........[/B]

[B]buziaki na mily dzien...:loveu: [/B][/quote]
Super jest :multi:

[quote name='*Ania...Niuf*']Dzień Dobry Pysiu:loveu: melduje się;)[/quote]
Dobry Wieczór Aniu :loveu: Ja też się na chwilkę melduje ;)

[quote name='madzia i medor']Cześć mła trolikowa babuniu:loveu:[/quote]
Wita Cię Twa piękna babcia :loveu:

Posted

[B]Witam cię[COLOR=magenta] piękna[/COLOR] Pysiu.:loveu: [/B]
[B]Przyszłam wytarmosić za uchi te małe koffane niedźwiadki:loveu: ale chyba już śpią:cool3: [/B]
[COLOR=black][B]No i gdzie ta fota ryczącej Klockowej:cool3:[/B] [/COLOR]

Posted

[quote name='Pysia']Jakoś mnie laptopy nie pociągają :shake:
[/quote]

[B]ale mają swa niepowtarzalną zaletę, nie musisz wybierać - ogródek czy dogomania :evil_lol: [/B]

Posted

Witaj Edytko!
Wiem, wiem, z tym czasem to lipa, to samo u mnie...:p
mój Jarek wczoraj usiłował obliczyć ile wody wejdzie do Waszego basenu...:evil_lol: Bardzo pomógł mu w tym widok Alicji zażywającej suchej kapieli.:lol: nie pamiętam tylko ile mu tych Alicji się tam zmieściło, a ile wody...:evil_lol:

Posted

[quote name='AlKil']Witaj Edytko!
Wiem, wiem, z tym czasem to lipa, to samo u mnie...:p
mój Jarek wczoraj usiłował obliczyć ile wody wejdzie do Waszego basenu...:evil_lol: Bardzo pomógł mu w tym widok Alicji zażywającej suchej kapieli.:lol: nie pamiętam tylko ile mu tych Alicji się tam zmieściło, a ile wody...:evil_lol:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no tom się uśmiała z samego ranka:diabloti:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no tom się uśmiała z samego ranka:diabloti:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]

A co w tym śmiesznego??? To poważne obliczenia były...:razz: i byłaś ważną pomocą naukową..:lol:

Posted

[quote name='AlKil']A co w tym śmiesznego??? To poważne obliczenia były...:razz: i byłaś ważną pomocą naukową..:lol:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:mam nadzieję ze dobrze pomiary poczynił :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:mam nadzieję ze dobrze pomiary poczynił :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]
A sprawdzę to jak będę u Pysi..:lol:

Posted

Uffffffffffffffff...
Mój komputer zachorzał ale jest już lepiej :) Witajcie bo stęskniłam się za Wami strasznie ;)
W czwartek była Weszka z Psychopatą u mnie :multi: Fajny - nadaje się na reproduktora bo zgryz ma prawidłowy :diabloti:
A dzsiaj....Ból brzucha od rana bo maluchom robiono kuku :placz: Chyba nie bolało bo obyło się bez płaczu :roll: Ale jak mnie bolało ....
Imionka nadane, numery przypisane a we wtorek będą metryczki gotowe . W ten właśnie sposób moje kundle stały się rasowcami :evil_lol:
Odbiór miotu fajny :) Pani była w lekkim szoku że nie znać po Zmorce trudów macierzyństwa tym bardziej że widziała mamusie bez przerwy przy maluchach z własnej woli siedzącą ;) I karmiącą do tego bez oznak bólu i zniechęcenia .... No cóż...Cała Zmorka :loveu:
Jutro wstawię Wam kilka fotek bo miałam stresujacy dzień :roll:

Posted

Witaj piekna Pysiu:multi: :multi: :multi: Jakoś nudnawo tu bez ciebie :roll: Ja już myślałam że ciebie zmorki wykończyli;) a to kompiuter temperatury nie wytrzymał:cool3: Sorki piszę trochę nerwowo bo właśnie na kopalni włączył się jakiś alarm , wyje jak 100:diabloti: :diabloti: :diabloti: i jakies wozy na sygnle zasuwają:shake: Wytarmoś za uchi maluchi :loveu:
Czekam na wielką serię fotków:loveu:

Posted

[CENTER][IMG]http://img522.imageshack.us/img522/1193/556156155561978fz8.jpg[/IMG]
[LEFT][B][I][COLOR=Red][FONT=Arial];)z okazji Dnia Matki życzonka i całuski przesyła twoja wirtualna córeczka ...Alicja:loveu:[/FONT][/COLOR][/I][/B]
[/LEFT]
[/CENTER]

Posted

dzien dobry Pysiuniu:loveu: :loveu: bardzo sie ciesze ze twoj kompik postanowil wspolpracowac i znowu bedziesz z nami ty i twoje rasowe psy:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

dzień dobry Edytko!!!:lol:
Michała interesowało tylko, czy tatuowanie bolało..:lol:
Znasz moze sposób na rozciągniecie doby do przynajmniej 40 godzin???:roll:

Posted

[B]Mamciu Pysiu :)

Wszystkiego najlepszego w Twoim dniu :loveu:[/B]
[IMG]http://www.strykowski.net/fotografia_kwiaty_zdjecia/Klasycznie_i_czerwono_607_mini.jpg[/IMG]