Pysia Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Kilka fotek :) Pozaczepiam mame Walka na postawy U mamy I zabawa z mamą I takie tam ;) Quote
BoJa2 Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 OOOOO Matko Bosko Częstochowsko -Jak one urosły:-o :-o -ujmij im Pysiu tych drożdży:roll: Quote
Pysia Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Vectra napisał(a):Pysiu , fajne masz te kluski :diabloti: tak fajnie rozrabiają :diabloti: One rozrabiają :crazyeye: Toż to są aniołki :diabloti: Hugo-Kochaś napisał(a):OOOOO Matko Bosko Częstochowsko -Jak one urosły:-o :-o -ujmij im Pysiu tych drożdży:roll: Muszę pogadać ze Zmorka bo podstawą jest jej mleczko.... Quote
BoJa2 Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Pysia napisał(a): Żołnierski krok :evil_lol: nawet ogonki równo im pracują:lol: :lol: :loveu: Quote
bonita Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Psepiękne te morduśki corne :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Paula Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Hahaha :D Witaj Pysiu :p Ponawiam prośbę o filmik :razz: Quote
Alicja Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Defilada:loveu::loveu::loveu: ja nic Pysiu nie insynułuję:eviltong: Quote
Pegaza Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Dobry wieczór:p przyznaj się od razu że je tresujesz:eviltong: słodki komik:loveu: Quote
BeaC Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Żołnierski krok :evil_lol: jakie słodziuśkie dupalki:loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 :multi::multi::multi:cześć mam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
sylwiaskalska Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Pysia napisał(a):Behemot pajacuje :) Żołnierski krok :evil_lol: ale one urosły o matko :) normalnie pamietam jak pisałaś niedawno o porodzie :) ucałuj kluseczki :) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 :loveu: BeaC napisał(a):Żołnierski krok :evil_lol: jakie słodziuśkie dupalki:loveu::loveu::loveu: a jak dupaski rowno sie kreca w jedna strone...na rozkaz...raz...w lewo.....:loveu: czesc Pysiu ..... Quote
Pysia Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a):nawet ogonki równo im pracują:loveu: Nio:) bonita napisał(a):Psepiękne te morduśki corne :loveu: Dziękujemy :) paula_z napisał(a): Hahaha :D Witaj Pysiu :p Ponawiam prośbę o filmik :razz: Tyś jest uparta :) Myślisz ze skąd ja mam wziąść ten czas aby to wstawić? Jeszcze dzis nic nie jadłam...Normalnie brak mi czasu ... Alicjarydzewska napisał(a): Defilada ja nic Pysiu nie insynułuję:eviltong: Nawet Cię nie podejrzewam o to :diabloti: Pegaza napisał(a):Dobry wieczór:p przyznaj się od razu że je tresujesz:eviltong: słodki komik:loveu: Pewnie że tresuję ;) I do karceru wstawiam jak są niegrzeczne :diabloti: bonita napisał(a):Już namówiłam TZ ta :) To kiedy? :multi: BeaC napisał(a):Żołnierski krok :evil_lol: jakie słodziuśkie dupalki Nie wiem czy słodkie bo nie próbowałam :eviltong: Alicjarydzewska napisał(a):cześć mam:evil_lol: Tia.... sylwiaskalska napisał(a):ale one urosły o matko :) normalnie pamietam jak pisałaś niedawno o porodzie :) ucałuj kluseczki :) Ucałowane :) Agunia-Pańciunia) napisał(a): jakie słodziuśkie dupalki:loveu: a jak dupaski rowno sie kreca w jedna strone...na rozkaz...raz...w lewo..... czesc Pysiu ..... Witam wszystkich w locie ... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 a czemu w Locie??- LOT...?? zmienilas firme????:diabloti: Quote
Pysia Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):a czemu w Locie??- LOT...?? zmienilas firme????:diabloti: Tak :cool1: Zmieniłam :cool1: Ostatnio nie mam czasu nawet zjeść :cool1: Pegaza napisał(a):Witamy i pozdrowienia przesyłamy fruu...:lol: No to lece :eviltong: Quote
Paula Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Cześć latawico ;) Pysia napisał(a):Tyś jest uparta :) Myślisz ze skąd ja mam wziąść ten czas aby to wstawić? Jeszcze dzis nic nie jadłam...Normalnie brak mi czasu ... :eviltong: Wstawisz, jak się trole do nowych domków rozjadą :razz: I będziesz miała wspominkową pamiątkę :cool3: Quote
aga1215 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Pysia napisał(a):Tak :cool1: Zmieniłam :cool1: Ostatnio nie mam czasu nawet zjeść :cool1: No to lece :eviltong: Wszystkie gdzieś ostatnio latają :shock: :hmmmm: Waszka do Krakowa :hmmmm: a Ty Pysiu dokąd??????????? ;) :loveu: Quote
beria Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Aaaaa, Pysia - UWAGA - czy w następną sobotę mogę się wprosić na mizianie maluchów w ramach ich socjalizacji :cool3: Dam się pogryźć nawet :loveu: I TZta mogę poświęcić, ubezpieczony, niech go zamymłają :evil_lol: Quote
Pysia Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 paula_z napisał(a):Cześć latawico ;) :eviltong: Wstawisz, jak się trole do nowych domków rozjadą :razz: I będziesz miała wspominkową pamiątkę :cool3: No to muszę szybko robić filmy :evil_lol: aga1215 napisał(a):Wszystkie gdzieś ostatnio latają :shock: :hmmmm: Waszka do Krakowa :hmmmm: a Ty Pysiu dokąd??????????? ;) :loveu: Ja? Do Troli....Są okropne. Opanowały mój dom, podwórko i w ogóle całe zycie :crazyeye: A Ballada ma ADHD.... beria napisał(a):Aaaaa, Pysia - UWAGA - czy w następną sobotę mogę się wprosić na mizianie maluchów w ramach ich socjalizacji :cool3: Dam się pogryźć nawet :loveu: I TZta mogę poświęcić, ubezpieczony, niech go zamymłają :evil_lol: Pewnie ze możesz :loveu: Szkoda ze nie dzisiaj bo mnie Trole zjedzą ....TZ z Karolem wyjeżdżają na Jure do naszego domku kosić trawe a ze plac jest wielki to zajmie im to na 2 kosiarki cały dzień :cool3: A ja nie spałam całą noc bo mi ADHD nie dało :angryy: Quote
Alicja Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 :razz:Pysiu ...nie daj sobą zawładnąć:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:Pysiu ...nie daj sobą zawładnąć:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Już dałam ...:roll: Trole właśnie pojadły i się zagryzaja nawzajem :diabloti: Może będe miała spokój :evil_lol: Quote
Alicja Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Pysia napisał(a):Już dałam ...:roll: Trole właśnie pojadły i się zagryzaja nawzajem :diabloti: Może będe miała spokój :evil_lol::razz:daj im Tomusia;) Quote
Recommended Posts