Pysia Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:daj im Tomusia;) To jest myśl :diabloti: Quote
BeaC Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 ..witaj Pysia.przyszam sie powitać i pożegnac jednoczesnie.do wtorku, kiedy to przyjdę pooglądać fajne psy:razz::razz: Quote
Medorowa Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Pysia napisał(a):Behemot pajacuje :) Buhaha, zabójcze spojrzenie:loveu: :loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Pysiu..powiedz ze jeszcze Cie nie zjadły......:loveu: dobry wieczor sie z pania...... Quote
Pysia Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 BeaC napisał(a):..witaj Pysia.przyszam sie powitać i pożegnac jednoczesnie.do wtorku, kiedy to przyjdę pooglądać fajne psy:razz::razz: Witaj :) I do wtorku... Jakie fajne psy? :crazyeye: Ja nie mam psów...Ja mam piranie!!! madzia i medor napisał(a):Buhaha, zabójcze spojrzenie:loveu: :loveu: A jaki warkot w gardle :mad: Agunia-Pańciunia) napisał(a):Pysiu..powiedz ze jeszcze Cie nie zjadły......:loveu: dobry wieczor sie z pania...... JESZCZE nie ...Ale są na najlepszej drodze :cool1: Pogoda cudna od 11-tej :loveu: Piranie były calutki dzień na dworze dzięki czemu moje zdrowie psychiczne zostało nieco podreperowane ;) Demolowały plac, likwidowały stół i stołki, próbowały wykopać podkop pod siatką ale Zmorka była cały czas przy nich więc mogłam odetchnąć i zajać się robotami ogrodowymi ;) Porobiłam kilka fotek, nagrałam film na kamerze i pochodziłam po słonku :) W sumie fajny dzień :) Quote
Pysia Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Zaraz wgram fotki i pozmniejszam a potem wstawię ;) I jeszcze jedna wiadomość ;) Klockowa i Ala będą długo żyć bo jutro jednak do mnie przyjadą :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Pysia napisał(a):Zaraz wgram fotki i pozmniejszam a potem wstawię ;) I jeszcze jedna wiadomość ;) Klockowa i Ala będą długo żyć bo jutro jednak do mnie przyjadą :evil_lol: wooow...znaczy sie zatrudniasz nianki na etat????:diabloti: dzielna dziewczynka.... Quote
Pysia Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Przygotuję im grola, talerze, kawe i kartke jak opiekować się trolami i....walnę się na słońcu i pośpię :diabloti: A one niech popilnują gadzin :evil_lol: Quote
Pegaza Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Dobrze dobrze myślisz:evil_lol: :thumbs: witam wieczorową porą:lol: Quote
Pysia Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Pegaza napisał(a):Dobrze dobrze myślisz:evil_lol: :thumbs: witam wieczorową porą:lol: Prawda? Nie dość ze się opalę to jeszcze odpocznę i w końcu prześpię :diabloti: Ballada w akcji.... Planowany skok do wody :diabloti: Babcia wredna przeszkodziła :mad: Typowe karmienie Zjadanie Zmorki I dziadka :evil_lol: Dziadek się socjalizuje :diabloti: Dostaje buziaka Nawet kilka ;) Trole go obsiadły Konsumpcja dziadka :evil_lol: Dawaj za brode Quote
Pysia Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 anetta napisał(a)::o przezyl?!! Tak bo go wyratowałam,- przyniosłam miski :evil_lol: Bahiya I znowu konsumpcja Zmorki Poszukiwanie przygód Podokuczać? Nie podokuczać? Quote
Pegaza Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 heheh Ballada jest the best:evil_lol: cos czuje że cięzko będzie miała Ewcia:evil_lol: ta mama juz chyba umeczona tym karmieniem;) hehe a jaki zadowolony z tych buziaków musiały byc słodkie:loveu: :evil_lol: "dziadek" zalizany na smierć:eviltong: Quote
Medorowa Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Pysia napisał(a): A jaki warkot w gardle :mad: Piesy morderce;) ;) :evil_lol: Jakie one są wielkie:mdleje: Quote
Pysia Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Pegaza napisał(a):heheh Ballada jest the best:evil_lol: cos czuje że cięzko będzie miała Ewcia:evil_lol: ta mama juz chyba umeczona tym karmieniem;) hehe a jaki zadowolony z tych buziaków musiały byc słodkie:loveu: :evil_lol: "dziadek" zalizany na smierć:eviltong: Oj chyba ciężko .... Mama w domu nie chce już karmić :shake: Trzeba ją zapraszać :roll: Ale o dziwo na dworze przychodzi i sama się nadstawia. Leży też praktycznie calutki czas z nimi w kojcu. A w domu...Zwiewa ile sił :cool1: madzia i medor napisał(a):Piesy morderce;) ;) :evil_lol: Jakie one są wielkie:mdleje: Bo to specjalna odmiana niufa mordulca :diabloti: Quote
beria Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Pysia, Ty nawet nie pisz, że Trolle takie straszne :razz: Ja chciałam żeby Dżordżio przypomniał sobie jak to fajnie mieć maluszka :loveu: A jeszcze mi się przestraszy :shocked!: :diabloti: Quote
bonita Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Ale ona piękna :loveu: niufków w takim wieku to ja mało w swym życiu oglądałam, a są takie cudne :loveu::loveu::loveu: prawie tak ładne jak moje łyse psy :evil_lol: Quote
Pysia Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 beria napisał(a):Pysia, Ty nawet nie pisz, że Trolle takie straszne :razz: Ja chciałam żeby Dżordżio przypomniał sobie jak to fajnie mieć maluszka :loveu: A jeszcze mi się przestraszy :shocked!: :diabloti: Nie kochana :) Jak są goście miziający to one są jak aniołki :evil_lol: Jak nikt nie mizia i KTOŚ chce spać to one są..... bonita napisał(a): Ale ona piękna :loveu: niufków w takim wieku to ja mało w swym życiu oglądałam, a są takie cudne :loveu::loveu::loveu: prawie tak ładne jak moje łyse psy :evil_lol: Tia :) Twoje to dopiero muszą miec ADHD :razz: Quote
beria Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 O której jutro przyjeżdża Ala? Może TZ mnie podrzuci, a sma pojedzie na meczyk :diabloti: Kawę fundujesz :siara: Quote
Pysia Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 beria napisał(a):O której jutro przyjeżdża Ala? Może TZ mnie podrzuci, a sma pojedzie na meczyk :diabloti: Kawę fundujesz :siara: Nie wiem o której przyjadą :shake: Ma mi eska wysłać jak wyruszą :) Bahati..... Trole spały od 24.30 do 6 rano. O 6 przyszedł bufet i.....Chciałam jeszcze zdrzemnąć się bo jestem padnięta ale tym razem Bahati pokazała jak zdrowe i pojemne ma płuca :mad: Zmorka została z nimi w kojcu więc sprzątanie mi odeszło ;) Ale Bahati w wyciu nie przeszkadzała mama :placz: Chciała się wydostać więc skakała, kombinowała drąc się przy tym jak zarzynane prosie :angryy: I tak do teraz :cool1: Ballada jest w lekkim szoku że ktoś też potrafi tak samo jak ona upominać się o wyjście :diabloti: Tylko cicho popiskuje patrząc na Bahati :evil_lol: Uczeń chyba przerósł mistrza :cool1: Ide im zrobić jeść i sprawdzić czy ziemia i kostka brukowa sa już nagrzane. Jak jest ciepło to moje uszy i dusza odpoczną :roll: Quote
Alicja Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Pysia napisał(a):Zaraz wgram fotki i pozmniejszam a potem wstawię ;) I jeszcze jedna wiadomość ;) Klockowa i Ala będą długo żyć bo jutro jednak do mnie przyjadą :evil_lol::crazyeye:czyżby były groźby w nasza stronę kierowane.... Pysia napisał(a):Przygotuję im grola, talerze, kawe i kartke jak opiekować się trolami i....walnę się na słońcu i pośpię :diabloti: A one niech popilnują gadzin :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:powiem tylko ....ha ha ha ha beria napisał(a):O której jutro przyjeżdża Ala? Może TZ mnie podrzuci, a sma pojedzie na meczyk :diabloti: Kawę fundujesz :siara::razz:Gosiu w planach jest wyjazd ok.10 więc na 12 powinnyśmy być:eviltong: No widze że się wyspalaś;) Do szybkiego zobaczyska....:multi: Quote
Hanna R. Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Bawcie się dobrze, panienki . :loveu: Aaaaah ! Zazdroszczę Wam ... Pysiu , seria tematyczna Zabawy Z Dziadkiem jest mocno emocjonująca :lol: Quote
Alicja Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Bawcie się dobrze, panienki . :loveu: Aaaaah ! Zazdroszczę Wam ... Pysiu , seria tematyczna Zabawy Z Dziadkiem jest mocno emocjonująca :lol:;)Haniu od ciebie droga prosta jak drut:razz: Quote
Pegaza Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Witam słonecznie :lol: życze przyjemnego dnia i odpoczynku:evil_lol: Quote
Recommended Posts