Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pysia']

Cześć Agunia z pyskatym Maxiem i kudłata smarkulą ;)

no wiesz musi sobie w zyciu umiec poradzic.....
to najwazniejsze........;)
a kudłacz .....owszem tylko te wlochy mnie juz doprowadzaja do rozpaczy:-( ....kołtuny robia sie z powietrza..... i moge NAWET dwa razy dziennie czesac...RATUNKU!!!!

Łomatko zaraz nas zaczną wyzywać od landrynek :crazyeye:

Nic z tego :diabloti: Nie dopuszczę aby dzieci demolującej ogród Zmorki miały te same krwiożercze instynkty :mad:

jak kluseczki????

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']jak kluseczki????
Kluseczki........Behemot dzisiaj doprowadził mnie do szoku...Ma 10 dni i waży....2 kg!! A różowa -ta najdrobniejsza zaczyna podnosić się na tylnich łapach i udawać ze idzie :evil_lol: Trochę jej te łapki drżą i szeroko ma ale posuwa się do przodu ;) Mam kilka fotek ale najpier krowe mleczną nakarmie....

Posted

Pysia napisał(a):

Babć się o alimenty już nie podaje :diabloti: Prawo się zmieniło :eviltong: Mozesz mi nadyndać :evil_lol:

Ja już nie mam sił:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Pysia napisał(a):
Kluseczki........Behemot dzisiaj doprowadził mnie do szoku...Ma 10 dni i waży....2 kg!! A różowa -ta najdrobniejsza zaczyna podnosić się na tylnich łapach i udawać ze idzie :evil_lol: Trochę jej te łapki drżą i szeroko ma ale posuwa się do przodu ;) Mam kilka fotek ale najpier krowe mleczną nakarmie....

Jeszcze ją karmisz:cool3:

Posted

[quote name='Pysia']Kluseczki........Behemot dzisiaj doprowadził mnie do szoku...Ma 10 dni i waży....2 kg!! A różowa -ta najdrobniejsza zaczyna podnosić się na tylnich łapach i udawać ze idzie :evil_lol: Trochę jej te łapki drżą i szeroko ma ale posuwa się do przodu ;) Mam kilka fotek ale najpier krowe mleczną nakarmie....

wooooww....
2 kg...to niezły jest......
rany koguta.....
daja popalic....
musi to pokracznie wygladac jak taka mała pchla niewidzaca jeszcze próbuje juz sie przemieszczac na swoich nozkach.....
o słodkie......:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

madzia i medor napisał(a):
Ja już nie mam sił:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Jeszcze ją karmisz:cool3:

Do mnie:crazyeye: Ja taka drobinka jestem ....:diabloti:

paula_z napisał(a):
Cześć Pysia :multi: Bo ją przekarmisz ;) Foty dawaj :razz:

:eviltong: Gościa miałam :multi:
Foty mam i to pozmniejszane ;) Kilka ale są tylko wstawić muszę ...Ale najpierw ja coś zjem bo umrę z głodu :cool1:

Posted

Pysia napisał(a):
Behemot dzisiaj doprowadził mnie do szoku...Ma 10 dni i waży....2 kg!!

Zawsze młodo i szczupło wyglądałam, ale żeby aż tak.. :oops::oops::oops:

A z Twojego Behemota to prawdziwy "behemoth"! :crazyeye:

Posted

Kilka fotek z serii " Karol i reszta " ;)

Co ona mi robi?

Moje maleństwa kochane :loveu:

Puci puci

Co to za dziwny szczenik :crazyeye:

Śpimy :)

Pożeranie Karola

Najpierw trzeba powąchać :)

Posted

Behemot napisał(a):
Zawsze młodo i szczupło wyglądałam, ale żeby aż tak.. :oops::oops::oops:

A z Twojego Behemota to prawdziwy "behemoth"! :crazyeye:

Proszę mi psa od hipopotama nie wyzywać :mad:

madzia i medor napisał(a):
I co się chwalisz:diabloti:

Bo ja już taka jestem :diabloti:

Idę spać bo napracowałam się....

Była u nas nasza znajoma wetka :) Zaprosiłam na przegląd ;) Pooglądała czy przepuklinek nie ma i w ogóle :) Rózowa dzieweczka ma tylko wzdęcia i trzeba masować aby purt zrobiła ....Jak zrobi to wsadzamy maske gazowa a jej robi się lepiej ;) Mamy Espumisan dla dzieci i będziemy podawać ;) Mama obejrzana - też ok :multi:

Posted

[quote name='Pysia']
Bo ja już taka jestem :diabloti:

Idę spać bo napracowałam się....

Była u nas nasza znajoma wetka :) Zaprosiłam na przegląd ;) Pooglądała czy przepuklinek nie ma i w ogóle :) Rózowa dzieweczka ma tylko wzdęcia i trzeba masować aby purt zrobiła ....Jak zrobi to wsadzamy maske gazowa a jej robi się lepiej ;) Mamy Espumisan dla dzieci i będziemy podawać ;) Mama obejrzana - też ok :multi:
:multi: :multi: :multi:
A no zapomniałam:oops: :diabloti: :diabloti:

Posted

Pysia napisał(a):
Proszę mi psa od hipopotama nie wyzywać :mad:

Pragnę nadmienić, iż "behemoth" to "potwór, a nie "hipopotam" :cool3:

Zdjątka boskie i rozczulające :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

.......witaj.....no weszłam sobie tutaj po weekendzie i co widze? małe niufy kwiżercze bestyje :diabloti::diabloti::diabloti:zjadają Karola............ale Ci urosły, prawie jak ................Karol juz som:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Helołłłł
wszystkim wielbicielom i wielbicielkom Zmorki, Szelmy i klusek.....
W imieniu i na prosbe Pysiu przekazuje wszem i wobec , ze zyja...miewaja sie dobrze....a brak obecnosci pieknej Pysi tutaj to dlatego, ze dogo tak muli ze Pysie tzw "prawie" szlag trafia...i nie moze nic napisac...ale jest z Wami myslami i jak dogo ruszy...to bedzie on line........

buzki

Posted

Witajcie :multi:
Po 10 minutach w koncu mogłam odpowiedzieć....Dogo mi muli jak diabli :angryy:

Maluchy rosną :) Wazą od 1,95 do 2 kg suczki a pies 2,15 :loveu: Są ciraz fajniesze :loveu:
Zmorka dzisiaj była na ściąganiu szwów...W sumie to kilka sekund i po sprawie ale w lecznicy - zresztą bardzo znanej w Dąbrowie Górniczej- robią łaske ludziom za wielkie pieniądze :mad: Przed nami był tam bokser i zapluł cała podłogę. W innych lecznicach normalnym odruchem byłoby najpierw umycie jej ale tam...Wet kazał się suce na tej podłodze położyć. Jak grzecznie stwierdziłam ze ona karmi i zapytałam czy nie nałapie bakterii on odpowiedział tonem kompletnie niewspółmiernym do pytania, bardzo niegrzecznym i chamskim : " Mogła pani wcale tutaj nie przychodzic" :crazyeye: Ja naprawdę jestem bardzo opanowana i pyskówek nie lubię bo od tego są małe psy ale krew mi zawrzała. Nie jestem durniem który prosi za kupe kasy o łaske tylko KLIENTEM który płaci i żywi tego "grzecznego inaczej"! Oczywiście nie omieszkałam grzecznym aczkolwiek kategorycznym tonem stwierdzić że już nigdy tutaj nie przyjdę i powiem o wszystkim innym. Do tego uświadomiłam mu że ja i inni tam czekający dajemy mu prace bo bez nas żadne studia by mu nie pomogły :diabloti: A po wyjściu podeszłam do recepcji i przy wszystkich wyraziłam swój sprzeciw wobec chamskich odzywek weta. Pani zrobiła się czerwona jak burak a reszta klientów wywaliła oczy. Jeden pan wstał, zabrał psa i wyszedł :evil_lol:

Posted

siemanko Pysiosławo z przychówkiem ......;)
Dlaczego odzywasz się na gie jak mnie nie ma:mad:a jak siedzę to cię nie ma ....hmmmmmmmm

Fajny wet ....niezłe szambo....:diabloti::diabloti::diabloti: