Agunia-Pańciunia) Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='Pysia'] Cześć Agunia z pyskatym Maxiem i kudłata smarkulą ;) no wiesz musi sobie w zyciu umiec poradzic..... to najwazniejsze........;) a kudłacz .....owszem tylko te wlochy mnie juz doprowadzaja do rozpaczy:-( ....kołtuny robia sie z powietrza..... i moge NAWET dwa razy dziennie czesac...RATUNKU!!!! Łomatko zaraz nas zaczną wyzywać od landrynek :crazyeye: Nic z tego :diabloti: Nie dopuszczę aby dzieci demolującej ogród Zmorki miały te same krwiożercze instynkty :mad: jak kluseczki???? Quote
Pysia Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']jak kluseczki???? Kluseczki........Behemot dzisiaj doprowadził mnie do szoku...Ma 10 dni i waży....2 kg!! A różowa -ta najdrobniejsza zaczyna podnosić się na tylnich łapach i udawać ze idzie :evil_lol: Trochę jej te łapki drżą i szeroko ma ale posuwa się do przodu ;) Mam kilka fotek ale najpier krowe mleczną nakarmie.... Quote
Medorowa Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Pysia napisał(a): Babć się o alimenty już nie podaje :diabloti: Prawo się zmieniło :eviltong: Mozesz mi nadyndać :evil_lol: Ja już nie mam sił:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pysia napisał(a):Kluseczki........Behemot dzisiaj doprowadził mnie do szoku...Ma 10 dni i waży....2 kg!! A różowa -ta najdrobniejsza zaczyna podnosić się na tylnich łapach i udawać ze idzie :evil_lol: Trochę jej te łapki drżą i szeroko ma ale posuwa się do przodu ;) Mam kilka fotek ale najpier krowe mleczną nakarmie.... Jeszcze ją karmisz:cool3: Quote
Paula Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Cześć Pysia :multi: Bo ją przekarmisz ;) Foty dawaj :razz: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='Pysia']Kluseczki........Behemot dzisiaj doprowadził mnie do szoku...Ma 10 dni i waży....2 kg!! A różowa -ta najdrobniejsza zaczyna podnosić się na tylnich łapach i udawać ze idzie :evil_lol: Trochę jej te łapki drżą i szeroko ma ale posuwa się do przodu ;) Mam kilka fotek ale najpier krowe mleczną nakarmie.... wooooww.... 2 kg...to niezły jest...... rany koguta..... daja popalic.... musi to pokracznie wygladac jak taka mała pchla niewidzaca jeszcze próbuje juz sie przemieszczac na swoich nozkach..... o słodkie......:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Pysia Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 madzia i medor napisał(a):Ja już nie mam sił:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jeszcze ją karmisz:cool3: Do mnie:crazyeye: Ja taka drobinka jestem ....:diabloti: paula_z napisał(a):Cześć Pysia :multi: Bo ją przekarmisz ;) Foty dawaj :razz: :eviltong: Gościa miałam :multi: Foty mam i to pozmniejszane ;) Kilka ale są tylko wstawić muszę ...Ale najpierw ja coś zjem bo umrę z głodu :cool1: Quote
Behemot Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Pysia napisał(a):Behemot dzisiaj doprowadził mnie do szoku...Ma 10 dni i waży....2 kg!! Zawsze młodo i szczupło wyglądałam, ale żeby aż tak.. :oops::oops::oops: A z Twojego Behemota to prawdziwy "behemoth"! :crazyeye: Quote
Medorowa Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Pysia napisał(a):Do mnie:crazyeye: Ja taka drobinka jestem ....:diabloti: I co się chwalisz:diabloti: Quote
Pysia Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Kilka fotek z serii " Karol i reszta " ;) Co ona mi robi? Moje maleństwa kochane :loveu: Puci puci Co to za dziwny szczenik :crazyeye: Śpimy :) Pożeranie Karola Najpierw trzeba powąchać :) Quote
Medorowa Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='Pysia'] Ale one już wielkie:crazyeye: :crazyeye: Quote
Pysia Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Behemot napisał(a):Zawsze młodo i szczupło wyglądałam, ale żeby aż tak.. :oops::oops::oops: A z Twojego Behemota to prawdziwy "behemoth"! :crazyeye: Proszę mi psa od hipopotama nie wyzywać :mad: madzia i medor napisał(a):I co się chwalisz:diabloti: Bo ja już taka jestem :diabloti: Idę spać bo napracowałam się.... Była u nas nasza znajoma wetka :) Zaprosiłam na przegląd ;) Pooglądała czy przepuklinek nie ma i w ogóle :) Rózowa dzieweczka ma tylko wzdęcia i trzeba masować aby purt zrobiła ....Jak zrobi to wsadzamy maske gazowa a jej robi się lepiej ;) Mamy Espumisan dla dzieci i będziemy podawać ;) Mama obejrzana - też ok :multi: Quote
Medorowa Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='Pysia'] Bo ja już taka jestem :diabloti: Idę spać bo napracowałam się.... Była u nas nasza znajoma wetka :) Zaprosiłam na przegląd ;) Pooglądała czy przepuklinek nie ma i w ogóle :) Rózowa dzieweczka ma tylko wzdęcia i trzeba masować aby purt zrobiła ....Jak zrobi to wsadzamy maske gazowa a jej robi się lepiej ;) Mamy Espumisan dla dzieci i będziemy podawać ;) Mama obejrzana - też ok :multi: :multi: :multi: :multi: A no zapomniałam:oops: :diabloti: :diabloti: Quote
Behemot Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Pysia napisał(a):Proszę mi psa od hipopotama nie wyzywać :mad: Pragnę nadmienić, iż "behemoth" to "potwór, a nie "hipopotam" :cool3: Zdjątka boskie i rozczulające :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
bonita Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Fotuśie kojcusiowe fajne :loveu: Tyż tak z moimi nynusialiśmy :grin: Quote
BeaC Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 .......witaj.....no weszłam sobie tutaj po weekendzie i co widze? małe niufy kwiżercze bestyje :diabloti::diabloti::diabloti:zjadają Karola............ale Ci urosły, prawie jak ................Karol juz som:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 dziń dybry moje małe kluseczki :loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 byłam tu... i zapomnialam powiedzieć... siemaneczko :hand: cholerny niemiec :shock: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 jestem, widziałam...i jestem jak zawsze zachwycona szybko rosnacymi kluseczkami.... A co karol robil w ich kojcu????miał dyzur??? slodycze te kluchi...i uz takie duze..... cieplo pozdrawiam z raczej mało ciepłej warszawy.....:loveu: Quote
Alicja Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 :multi:byłam i zobaczyłam..............:loveu::loveu::loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Helołłłł wszystkim wielbicielom i wielbicielkom Zmorki, Szelmy i klusek..... W imieniu i na prosbe Pysiu przekazuje wszem i wobec , ze zyja...miewaja sie dobrze....a brak obecnosci pieknej Pysi tutaj to dlatego, ze dogo tak muli ze Pysie tzw "prawie" szlag trafia...i nie moze nic napisac...ale jest z Wami myslami i jak dogo ruszy...to bedzie on line........ buzki Quote
Pysia Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Witajcie :multi: Po 10 minutach w koncu mogłam odpowiedzieć....Dogo mi muli jak diabli :angryy: Maluchy rosną :) Wazą od 1,95 do 2 kg suczki a pies 2,15 :loveu: Są ciraz fajniesze :loveu: Zmorka dzisiaj była na ściąganiu szwów...W sumie to kilka sekund i po sprawie ale w lecznicy - zresztą bardzo znanej w Dąbrowie Górniczej- robią łaske ludziom za wielkie pieniądze :mad: Przed nami był tam bokser i zapluł cała podłogę. W innych lecznicach normalnym odruchem byłoby najpierw umycie jej ale tam...Wet kazał się suce na tej podłodze położyć. Jak grzecznie stwierdziłam ze ona karmi i zapytałam czy nie nałapie bakterii on odpowiedział tonem kompletnie niewspółmiernym do pytania, bardzo niegrzecznym i chamskim : " Mogła pani wcale tutaj nie przychodzic" :crazyeye: Ja naprawdę jestem bardzo opanowana i pyskówek nie lubię bo od tego są małe psy ale krew mi zawrzała. Nie jestem durniem który prosi za kupe kasy o łaske tylko KLIENTEM który płaci i żywi tego "grzecznego inaczej"! Oczywiście nie omieszkałam grzecznym aczkolwiek kategorycznym tonem stwierdzić że już nigdy tutaj nie przyjdę i powiem o wszystkim innym. Do tego uświadomiłam mu że ja i inni tam czekający dajemy mu prace bo bez nas żadne studia by mu nie pomogły :diabloti: A po wyjściu podeszłam do recepcji i przy wszystkich wyraziłam swój sprzeciw wobec chamskich odzywek weta. Pani zrobiła się czerwona jak burak a reszta klientów wywaliła oczy. Jeden pan wstał, zabrał psa i wyszedł :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 siemanko Pysiosławo z przychówkiem ......;) Dlaczego odzywasz się na gie jak mnie nie ma:mad:a jak siedzę to cię nie ma ....hmmmmmmmm Fajny wet ....niezłe szambo....:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Recommended Posts