Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='tygra']jaki chomiczek śliczny
[IMG]http://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/2007styczen/marzec07/15kw21.jpg[/IMG][/quote]
Raczej przerośnięta świnka morska :evil_lol:

[quote name='bonita'][B]Cześć Pysiu

W wolnych chwiluniach szybko wpadam. Mówisz że Big Sister się będzie nazywać, a ja miałam Big Brothera [/B][/quote]
A licho wie jak one nazywać się będą ;) Behemot raczej juz zostanie :evil_lol:

[quote name='dealer']tutaj takie powazne rozmowy o losie niufkow to ja niesmialo tylko dzien dobry powiem:loveu:[/quote]
Jakie poważne :cool1: My tylko odstresowujemy się po zakopaniu 2 dziur pomiędzy iglakami :mad: I po wyczesywaniu najpierw Zmorki a potem Szelmy z igieł i ziemi :mad:

[quote name='bonita'][B]I jeszcze miałam Bestsellera i Billego Idola, bo ja prawie samych chłopaków miałam
Śliczne te Zmorusiowate maleństwa:loveu: A jaka Weszka zachwycona:loveu:
Już Tz ta naciągam na wyjazd do Ciebie, On niufy bardzo lubi, chwila i na niufa by był naciągnięty ( dobrze że masz wszystkie zamówione , bo juz się zastanawiał, że też pieron na jeszcze jednego łysego boksia się nie chce zgodzić, a na niufa od razu:mad:)
[/B][/quote]
A u mnie prawie same cipuchny tym razem :diabloti: Ta zołza miała tak urodzic dwa lata temu :mad: Teraz to pozamiatane przy Szelmie :placz: Nie mogę sobie zostawić małej Zmoreczki :placz:
Co do zamówień to ja ciągle się zastanawiam:razz:
Jedni mieszkają 15 km. ode mnie więc sunia będzie pod moim okiem ;) Drudzy mieszkają w sąsiedniej wsi i mają już dwa rozpieszczone i zadbane psy :) Mozna im powierzyć malutką bez problemu :) Ich sąsiedzi ( zrobiłam wywiad :evil_lol:) uważają że Ci ludzie mają niepokolei w głowach na punkcie psów :diabloti: Nie mają swoich dzieci i kochają psiaki baardzo ;) Nadaja się :)
Weszka....Ech ja jej dokuczam tą suczką ale jakby tak wzięła ode mnie malutką to byłabym najszczęśliwsza :loveu: Byłaby prawie jak moja bo by na czesanko i obcinanko przyjezdżała :multi:
Jeszcze jedna w super ręce została chyba ze Ewcia doda do stada dzieweczke - Zmoreczke :evil_lol:
No powiedzmy że mam jeszcze jedna panią ale nie znam jej....I jeszcze pana ale ....znam go tylko tak a jak dba o psy to nie wiem :razz: Na razie nie udało im się mnie przekonać...
Co do TZta to pewnie boi się konkurencji w łysinie :diabloti:

Posted

[quote name='Pysia']
Jeszcze jedna w super ręce została chyba ze Ewcia doda do stada dzieweczke - Zmoreczke :evil_lol:
[/quote]

urabiam Tz-a....:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='AlKil']urabiam Tz-a....:diabloti::diabloti::diabloti:[/quote]
Znaczy sprzedana :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Buahahahahahahahahahaaaa to zdanie powiedział mój TZ jak mu zacytowałam to co napisałaś :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Zaraz tutaj zejdę ze śmiechu :megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

[quote name='Pysia']HALO TU WASZKA!!!! ZGADNIJCIE GDZIE JESTEM :-))))

:diabloti:kkkOCHAM WAS MISIE!!!!! :evil_lol:

jak bardzo mnie teraz nienawidzicie??????? :grins:[/quote]

[B][COLOR=red]a gdzie jestes???[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]u Pysi?????:loveu: [/COLOR][/B]

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B][COLOR=red]a gdzie jestes???[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]u Pysi?????:loveu: [/COLOR][/B][/quote]
Była wczoraj ;) Spóźniłaś się :evil_lol:

Posted

[B]doczytałam gdzie była Waszka.....:p [/B]
[B]zobaczyłam...na fotach gdzie była.....:roll: [/B]
[B]troche zazdrosciłam......:eviltong: [/B]

[B]ale niunieczki cudasne.....[/B]
[B]cudasne........:loveu: [/B]

[B]milego dzionka kobietki i jedynego w miocie chopcika tez prosze ucałowac.......:loveu: [/B]

Posted

Pysiu... tego mu nie powiem. Niech jeszcze chłopak ma nadzieję, że może decydować. I tak pewnie nie wie co ma mieć w chwili obecnej w ręku... Linę czy telefon... Rzucić robotę w diabły i jechać mordować małżonkę,[IMG]http://img220.imageshack.us/img220/2120/109134qx5.gif[/IMG]
czy pracować dalej w niepewności że ktoś nie zdecyduje za niego...
ja już wiem co on myśli i widzi. 2x więcej spływających meli ze ścian ( może dziewczynki tak się nie ślinią???), jego pięknych nowych ścian, 2x więcej karmy, 2x więcej piachu na podłogach itp, itd...

A z drugiej strony widzi tą wielką miłość w mych oczach dla niego pomożoną przez 2....:diabloti:

Posted

[quote name='AlKil']Pysiu... tego mu nie powiem. Niech jeszcze chłopak ma nadzieję, że może decydować. I tak pewnie nie wie co ma mieć w chwili obecnej w ręku... Linę czy telefon... Rzucić robotę w diabły i jechać mordować małżonkę,[IMG]http://img220.imageshack.us/img220/2120/109134qx5.gif[/IMG]
czy pracować dalej w niepewności że ktoś nie zdecyduje za niego...
ja już wiem co on myśli i widzi. 2x więcej spływających meli ze ścian ( może dziewczynki tak się nie ślinią???), jego pięknych nowych ścian, 2x więcej karmy, 2x więcej piachu na podłogach itp, itd...

A z drugiej strony widzi tą wielką miłość w mych oczach dla niego pomożoną przez 2....:diabloti:[/quote]
Buahahahahaha:evil_lol:
To mu powiedz że przy dziewczynkach ja nie mam ani jednej meli na ścianach :loveu: Weszka potwierdzi :p Mam mokre podłogi po piciu wody ale to od Zmorki bo Szelma pije tak, że nie rozlewa ;) Piachu...no tego to miałby rzeczywiście dwa razy więcej ale wiesz? Jakoś nie widzę różnicy bez wazenia czy są dwie tony czy jedna :diabloti: Karmy...Zmorka normalnie je 35-40 dkg Royala dla ras olbrzymich :p To chyba nie jest dużo - prawda? ;)

Posted

Nie masz meli???? :crazyeye::crazyeye::crazyeye::mdleje:

Albi i tak się teraz mniej ślini, ale jak miał koło roku, to przjście koło niego bliżej niż pół metra gwarantowało co najmniej 1 melę na spodniach. Najczęściej z tyłu. Tak żeby zauważyć to dopiero po powrocie z miasta. najczęściej na czarnych spodniach. Za cholerę nie chciały się spierać. Persil wysiadał i nie miał zielonego światła.
Szwagierka mówiła na to "jadowita ślinka". Każdego udekorował. Teraz mele lecę przy trzepaniu i dlatego stanowią nieodłączną dekorację naszego mieszkania na ścianach i sufitach... i na ukochanym kinie domowym TZ-a...:diabloti:

Posted

[quote name='AlKil']Nie masz meli???? :crazyeye::crazyeye::crazyeye::mdleje:

Albi i tak się teraz mniej ślini, ale jak miał koło roku, to przjście koło niego bliżej niż pół metra gwarantowało co najmniej 1 melę na spodniach. Najczęściej z tyłu. Tak żeby zauważyć to dopiero po powrocie z miasta. najczęściej na czarnych spodniach. Za cholerę nie chciały się spierać. Persil wysiadał i nie miał zielonego światła.
Szwagierka mówiła na to "jadowita ślinka". Każdego udekorował. Teraz mele lecę przy trzepaniu i dlatego stanowią nieodłączną dekorację naszego mieszkania na ścianach i sufitach... i na ukochanym kinie domowym TZ-a...:diabloti:[/quote]
Hahahahahahahahahahaha :evil_lol: Tego aspektu posiadania niufa nie znam :evil_lol: Tzn one się ślinią ale tylko jak im się chce pić, żebrzą lub jest im gorąco ;) Tak żeby śliniły się jak pies to nie zauważyłam chociaż Szelma bardziej psa przypomina niż suke :evil_lol: Glutami też potrafia przystroić ale tylko gapowatego ludzia :diabloti:

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]aaaaaaaaaaaa.. :mdleje: chyba przestanę tu przychodzić... bo te robale mnie powalaja na kolana... :mdleje:

cześć Pysiaczku, Szelmo, Zmorki-juniorki :multi:

Pyś... czy ja mogę zadać ci jedno takie małe, malusienieńkie pytaneczko....
w których dniach cieczki dopuszcza sie sucz :cool3: [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]aaaaaaaaaaaa.. :mdleje: chyba przestanę tu przychodzić... bo te robale mnie powalaja na kolana... :mdleje:

cześć Pysiaczku, Szelmo, Zmorki-juniorki :multi:

Pyś... czy ja mogę zadać ci jedno takie małe, malusienieńkie pytaneczko....
w których dniach cieczki dopuszcza sie sucz :cool3: [/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Jezu :crazyeye: A po co Ci to ? :crazyeye:

Posted

[quote name='Pysia']Jezu :crazyeye: A po co Ci to ? :crazyeye:[/quote]

Czyżby Klocusiowa chciała mieć dzidzię...?? :diabloti:
Cześć Piękne Pysie i caaaaała rodzinko :)
Maluchi-kluchi urocze ;)

Posted

ooo Ewcia bierz niufeczkę bierz :loveu: serio serio one nie glucą tak jak samce - jedynie kiedy widziałam takiego prawdziwego gluciocha to u Szelmy jak się zmęczyła na spacerze, a u Zmory jak sępiła - ale to była sterylna przezroczysta ślinka :evil_lol:

ochh boszzz a mnie przez tą Pysiową babę siwych włosów przybyło :placz:

Posted

[COLOR=DarkRed][B]Witajcie Pysiowa drużyno..............ja wiem, że późno ale wiesz ja nie mam neta przez weekend(znaczy się od niedzieli do pniedzialku)............więc dzisiaj dopiero poczytałam o cesarce............i że jest jeszcze jeden szczenior( nota bene sliczne te klusie )..............i ...brak słów patrząc na te rodziawioną paszczeke.............co ta Weszka jej robiła:mad::mad::mad:
trzymta sie ciepło.gratki dla matki............i dzielnej babci:diabloti:[/B][/COLOR]:diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Pysia']Jezu :crazyeye: A po co Ci to ? :crazyeye:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]
no... :oops: nie wiem kiedy mam :oops: no wiesz... no ... ja i Pawcio.... :oops: jakby ci to powiedzieć... :hmmmm: a zresztą... juz nic :eviltong:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Wnusiu widze, ze male rozchodza sie jak cieple buleczki :evil_lol:

[quote name='malawaszka']

ochh boszzz a mnie przez tą Pysiową babę [B]siwych włosów przybyło[/B] :placz:[/quote]

Niedlugo za jakies 8 tygodni przybedzie Ci kupka czarnych :cool3:

Posted

[quote name='*Ania...Niuf*']Witajcie:loveu: widze że jeden szczeniorek się w dogomaniackiej rodzinie szykuje:cool3:[/quote]
Zobaczymy ;)
[quote name='clockwork']
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]no... :oops: nie wiem kiedy mam :oops: no wiesz... no ... ja i Pawcio.... :oops: jakby ci to powiedzieć... :hmmmm: a zresztą... juz nic :eviltong:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
To moz e do księdza na nauki przedmałżeńskie :diabloti:
[quote name='Iza i Avanti']Pysiu, Pysiu! Ja wiem, że roboty kupa, ale choć jedno małe, malutkie zdjątko robaczków... Pleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeaseeeeeeeeeeeeeee[/quote]
Później -ok? Ale wstawię dzisiaj na bank i to nie jedno ;)

[quote name='PIKA']Wnusiu widze, ze male rozchodza sie jak cieple buleczki :evil_lol:

Niedlugo za jakies 8 tygodni przybedzie Ci kupka czarnych :cool3:[/quote]
Moje robalki są cudne :loveu: Weszka jak pomyzia takie futerkowe i niufowe to oszaleje :loveu:

Babciu ....Są 3 wróble i ten jeden starszy ....:mad:

Posted

Witaj Pysia :loveu:

[quote name='AlKil']urabiam Tz-a....:diabloti::diabloti::diabloti:[/quote]
Super by było widzieć na dogo, jak rośnie mała Zmorka :multi:

Posted

[quote name='Pysia']
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!Będzie :-o
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/%5BIMG%5Dhttp://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/2007styczen/marzec07/15kw21.jpg%5B/IMG%5D"][IMG]http://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/2007styczen/marzec07/15kw21.jpg[/IMG][/URL]
[/QUOTE]
Zajebista fotka:evil_lol: :loveu: :loveu:
[quote name='Pysia']
Ich sąsiedzi ( zrobiłam wywiad :evil_lol:) [/QUOTE]
Jesteś nie do pobicia:cool3: :evil_lol: