Pysia Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [quote name='tygra']jaki chomiczek śliczny [IMG]http://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/2007styczen/marzec07/15kw21.jpg[/IMG][/quote] Raczej przerośnięta świnka morska :evil_lol: [quote name='bonita'][B]Cześć Pysiu W wolnych chwiluniach szybko wpadam. Mówisz że Big Sister się będzie nazywać, a ja miałam Big Brothera [/B][/quote] A licho wie jak one nazywać się będą ;) Behemot raczej juz zostanie :evil_lol: [quote name='dealer']tutaj takie powazne rozmowy o losie niufkow to ja niesmialo tylko dzien dobry powiem:loveu:[/quote] Jakie poważne :cool1: My tylko odstresowujemy się po zakopaniu 2 dziur pomiędzy iglakami :mad: I po wyczesywaniu najpierw Zmorki a potem Szelmy z igieł i ziemi :mad: [quote name='bonita'][B]I jeszcze miałam Bestsellera i Billego Idola, bo ja prawie samych chłopaków miałam Śliczne te Zmorusiowate maleństwa:loveu: A jaka Weszka zachwycona:loveu: Już Tz ta naciągam na wyjazd do Ciebie, On niufy bardzo lubi, chwila i na niufa by był naciągnięty ( dobrze że masz wszystkie zamówione , bo juz się zastanawiał, że też pieron na jeszcze jednego łysego boksia się nie chce zgodzić, a na niufa od razu:mad:) [/B][/quote] A u mnie prawie same cipuchny tym razem :diabloti: Ta zołza miała tak urodzic dwa lata temu :mad: Teraz to pozamiatane przy Szelmie :placz: Nie mogę sobie zostawić małej Zmoreczki :placz: Co do zamówień to ja ciągle się zastanawiam:razz: Jedni mieszkają 15 km. ode mnie więc sunia będzie pod moim okiem ;) Drudzy mieszkają w sąsiedniej wsi i mają już dwa rozpieszczone i zadbane psy :) Mozna im powierzyć malutką bez problemu :) Ich sąsiedzi ( zrobiłam wywiad :evil_lol:) uważają że Ci ludzie mają niepokolei w głowach na punkcie psów :diabloti: Nie mają swoich dzieci i kochają psiaki baardzo ;) Nadaja się :) Weszka....Ech ja jej dokuczam tą suczką ale jakby tak wzięła ode mnie malutką to byłabym najszczęśliwsza :loveu: Byłaby prawie jak moja bo by na czesanko i obcinanko przyjezdżała :multi: Jeszcze jedna w super ręce została chyba ze Ewcia doda do stada dzieweczke - Zmoreczke :evil_lol: No powiedzmy że mam jeszcze jedna panią ale nie znam jej....I jeszcze pana ale ....znam go tylko tak a jak dba o psy to nie wiem :razz: Na razie nie udało im się mnie przekonać... Co do TZta to pewnie boi się konkurencji w łysinie :diabloti: Quote
AlKil Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [quote name='Pysia'] Jeszcze jedna w super ręce została chyba ze Ewcia doda do stada dzieweczke - Zmoreczke :evil_lol: [/quote] urabiam Tz-a....:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Pysia Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [quote name='AlKil']urabiam Tz-a....:diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] Znaczy sprzedana :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Buahahahahahahahahahaaaa to zdanie powiedział mój TZ jak mu zacytowałam to co napisałaś :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Zaraz tutaj zejdę ze śmiechu :megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [quote name='Pysia']HALO TU WASZKA!!!! ZGADNIJCIE GDZIE JESTEM :-)))) :diabloti:kkkOCHAM WAS MISIE!!!!! :evil_lol: jak bardzo mnie teraz nienawidzicie??????? :grins:[/quote] [B][COLOR=red]a gdzie jestes???[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]u Pysi?????:loveu: [/COLOR][/B] Quote
Pysia Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B][COLOR=red]a gdzie jestes???[/COLOR][/B] [B][COLOR=red]u Pysi?????:loveu: [/COLOR][/B][/quote] Była wczoraj ;) Spóźniłaś się :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [B]doczytałam gdzie była Waszka.....:p [/B] [B]zobaczyłam...na fotach gdzie była.....:roll: [/B] [B]troche zazdrosciłam......:eviltong: [/B] [B]ale niunieczki cudasne.....[/B] [B]cudasne........:loveu: [/B] [B]milego dzionka kobietki i jedynego w miocie chopcika tez prosze ucałowac.......:loveu: [/B] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [quote name='Pysia']Była wczoraj ;) Spóźniłaś się :evil_lol:[/quote] [B]tak wiem...doczytałam Pysiu.....[/B] [B]doczytałam......[/B] [B]piekne fociaki jej zrobilas....[/B] [B]i faktycznie pasuje Weszce niufik....[/B]...:loveu: Quote
AlKil Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Pysiu... tego mu nie powiem. Niech jeszcze chłopak ma nadzieję, że może decydować. I tak pewnie nie wie co ma mieć w chwili obecnej w ręku... Linę czy telefon... Rzucić robotę w diabły i jechać mordować małżonkę,[IMG]http://img220.imageshack.us/img220/2120/109134qx5.gif[/IMG] czy pracować dalej w niepewności że ktoś nie zdecyduje za niego... ja już wiem co on myśli i widzi. 2x więcej spływających meli ze ścian ( może dziewczynki tak się nie ślinią???), jego pięknych nowych ścian, 2x więcej karmy, 2x więcej piachu na podłogach itp, itd... A z drugiej strony widzi tą wielką miłość w mych oczach dla niego pomożoną przez 2....:diabloti: Quote
Pysia Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [quote name='AlKil']Pysiu... tego mu nie powiem. Niech jeszcze chłopak ma nadzieję, że może decydować. I tak pewnie nie wie co ma mieć w chwili obecnej w ręku... Linę czy telefon... Rzucić robotę w diabły i jechać mordować małżonkę,[IMG]http://img220.imageshack.us/img220/2120/109134qx5.gif[/IMG] czy pracować dalej w niepewności że ktoś nie zdecyduje za niego... ja już wiem co on myśli i widzi. 2x więcej spływających meli ze ścian ( może dziewczynki tak się nie ślinią???), jego pięknych nowych ścian, 2x więcej karmy, 2x więcej piachu na podłogach itp, itd... A z drugiej strony widzi tą wielką miłość w mych oczach dla niego pomożoną przez 2....:diabloti:[/quote] Buahahahahaha:evil_lol: To mu powiedz że przy dziewczynkach ja nie mam ani jednej meli na ścianach :loveu: Weszka potwierdzi :p Mam mokre podłogi po piciu wody ale to od Zmorki bo Szelma pije tak, że nie rozlewa ;) Piachu...no tego to miałby rzeczywiście dwa razy więcej ale wiesz? Jakoś nie widzę różnicy bez wazenia czy są dwie tony czy jedna :diabloti: Karmy...Zmorka normalnie je 35-40 dkg Royala dla ras olbrzymich :p To chyba nie jest dużo - prawda? ;) Quote
AlKil Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Nie masz meli???? :crazyeye::crazyeye::crazyeye::mdleje: Albi i tak się teraz mniej ślini, ale jak miał koło roku, to przjście koło niego bliżej niż pół metra gwarantowało co najmniej 1 melę na spodniach. Najczęściej z tyłu. Tak żeby zauważyć to dopiero po powrocie z miasta. najczęściej na czarnych spodniach. Za cholerę nie chciały się spierać. Persil wysiadał i nie miał zielonego światła. Szwagierka mówiła na to "jadowita ślinka". Każdego udekorował. Teraz mele lecę przy trzepaniu i dlatego stanowią nieodłączną dekorację naszego mieszkania na ścianach i sufitach... i na ukochanym kinie domowym TZ-a...:diabloti: Quote
Pysia Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [quote name='AlKil']Nie masz meli???? :crazyeye::crazyeye::crazyeye::mdleje: Albi i tak się teraz mniej ślini, ale jak miał koło roku, to przjście koło niego bliżej niż pół metra gwarantowało co najmniej 1 melę na spodniach. Najczęściej z tyłu. Tak żeby zauważyć to dopiero po powrocie z miasta. najczęściej na czarnych spodniach. Za cholerę nie chciały się spierać. Persil wysiadał i nie miał zielonego światła. Szwagierka mówiła na to "jadowita ślinka". Każdego udekorował. Teraz mele lecę przy trzepaniu i dlatego stanowią nieodłączną dekorację naszego mieszkania na ścianach i sufitach... i na ukochanym kinie domowym TZ-a...:diabloti:[/quote] Hahahahahahahahahahaha :evil_lol: Tego aspektu posiadania niufa nie znam :evil_lol: Tzn one się ślinią ale tylko jak im się chce pić, żebrzą lub jest im gorąco ;) Tak żeby śliniły się jak pies to nie zauważyłam chociaż Szelma bardziej psa przypomina niż suke :evil_lol: Glutami też potrafia przystroić ale tylko gapowatego ludzia :diabloti: Quote
clockwork Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]aaaaaaaaaaaa.. :mdleje: chyba przestanę tu przychodzić... bo te robale mnie powalaja na kolana... :mdleje: cześć Pysiaczku, Szelmo, Zmorki-juniorki :multi: Pyś... czy ja mogę zadać ci jedno takie małe, malusienieńkie pytaneczko.... w których dniach cieczki dopuszcza sie sucz :cool3: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Pysia Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]aaaaaaaaaaaa.. :mdleje: chyba przestanę tu przychodzić... bo te robale mnie powalaja na kolana... :mdleje: cześć Pysiaczku, Szelmo, Zmorki-juniorki :multi: Pyś... czy ja mogę zadać ci jedno takie małe, malusienieńkie pytaneczko.... w których dniach cieczki dopuszcza sie sucz :cool3: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] Jezu :crazyeye: A po co Ci to ? :crazyeye: Quote
Shikka Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [quote name='Pysia']Jezu :crazyeye: A po co Ci to ? :crazyeye:[/quote] Czyżby Klocusiowa chciała mieć dzidzię...?? :diabloti: Cześć Piękne Pysie i caaaaała rodzinko :) Maluchi-kluchi urocze ;) Quote
malawaszka Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 ooo Ewcia bierz niufeczkę bierz :loveu: serio serio one nie glucą tak jak samce - jedynie kiedy widziałam takiego prawdziwego gluciocha to u Szelmy jak się zmęczyła na spacerze, a u Zmory jak sępiła - ale to była sterylna przezroczysta ślinka :evil_lol: ochh boszzz a mnie przez tą Pysiową babę siwych włosów przybyło :placz: Quote
BeaC Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [COLOR=DarkRed][B]Witajcie Pysiowa drużyno..............ja wiem, że późno ale wiesz ja nie mam neta przez weekend(znaczy się od niedzieli do pniedzialku)............więc dzisiaj dopiero poczytałam o cesarce............i że jest jeszcze jeden szczenior( nota bene sliczne te klusie )..............i ...brak słów patrząc na te rodziawioną paszczeke.............co ta Weszka jej robiła:mad::mad::mad: trzymta sie ciepło.gratki dla matki............i dzielnej babci:diabloti:[/B][/COLOR]:diabloti::diabloti: Quote
*Ania...Niuf* Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Witajcie:loveu: widze że jeden szczeniorek się w dogomaniackiej rodzinie szykuje:cool3: Quote
clockwork Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [quote name='Pysia']Jezu :crazyeye: A po co Ci to ? :crazyeye:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B] no... :oops: nie wiem kiedy mam :oops: no wiesz... no ... ja i Pawcio.... :oops: jakby ci to powiedzieć... :hmmmm: a zresztą... juz nic :eviltong: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Pysiu, Pysiu! Ja wiem, że roboty kupa, ale choć jedno małe, malutkie zdjątko robaczków... Pleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeaseeeeeeeeeeeeeee Quote
PIKA Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Wnusiu widze, ze male rozchodza sie jak cieple buleczki :evil_lol: [quote name='malawaszka'] ochh boszzz a mnie przez tą Pysiową babę [B]siwych włosów przybyło[/B] :placz:[/quote] Niedlugo za jakies 8 tygodni przybedzie Ci kupka czarnych :cool3: Quote
Pysia Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [quote name='*Ania...Niuf*']Witajcie:loveu: widze że jeden szczeniorek się w dogomaniackiej rodzinie szykuje:cool3:[/quote] Zobaczymy ;) [quote name='clockwork'] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]no... :oops: nie wiem kiedy mam :oops: no wiesz... no ... ja i Pawcio.... :oops: jakby ci to powiedzieć... :hmmmm: a zresztą... juz nic :eviltong:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] To moz e do księdza na nauki przedmałżeńskie :diabloti: [quote name='Iza i Avanti']Pysiu, Pysiu! Ja wiem, że roboty kupa, ale choć jedno małe, malutkie zdjątko robaczków... Pleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeaseeeeeeeeeeeeeee[/quote] Później -ok? Ale wstawię dzisiaj na bank i to nie jedno ;) [quote name='PIKA']Wnusiu widze, ze male rozchodza sie jak cieple buleczki :evil_lol: Niedlugo za jakies 8 tygodni przybedzie Ci kupka czarnych :cool3:[/quote] Moje robalki są cudne :loveu: Weszka jak pomyzia takie futerkowe i niufowe to oszaleje :loveu: Babciu ....Są 3 wróble i ten jeden starszy ....:mad: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [B]Wy tez ........gadułki....zajrzyjcie do mnie i pomożcie wybrac kreacje na Komunie dziecka......[/B] [B]teraz juz ....prosze....:diabloti: [/B] Quote
Paula Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Witaj Pysia :loveu: [quote name='AlKil']urabiam Tz-a....:diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] Super by było widzieć na dogo, jak rośnie mała Zmorka :multi: Quote
Medorowa Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [quote name='Pysia'] Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!Będzie :-o [URL="http://www.dogomania.pl/forum/%5BIMG%5Dhttp://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/2007styczen/marzec07/15kw21.jpg%5B/IMG%5D"][IMG]http://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/2007styczen/marzec07/15kw21.jpg[/IMG][/URL] [/QUOTE] Zajebista fotka:evil_lol: :loveu: :loveu: [quote name='Pysia'] Ich sąsiedzi ( zrobiłam wywiad :evil_lol:) [/QUOTE] Jesteś nie do pobicia:cool3: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 quote=Pysia;4908926] Moje robalki są cudne :loveu: Weszka jak pomyzia takie futerkowe i niufowe to oszaleje :loveu: [/quote] już oszalałam, tylko co z tego :placz: Quote
Recommended Posts