Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='Magda_Miki']Jesu, ale mam gigantyczne opóźnienie!!!:-o:-o:-o

Aż mi wstyd.....wybaczysz?:oops:[/quote]
Wybaczę bo będe baaaaaardzo potrzebowała publiki do wsparcia podczas porodu.... Lepiej późno się pojawić niż wcale ;)

[quote name='aga1215'][B]Witaj Pysiu![/B]
... tak sobie po cichu Twoje maleńkie czarnulki oglądam :loveu: chyba Cie ten Viktorek już lubi :multi: :multi: :multi:[/quote]
Witaj :multi:
Raz mnie lubi a raz nie :roll: To zależy jak w nim pomięszam :evil_lol:

[quote name='BBeta']Reszta Ci po prostu zazdrości talentu :diabloti:[/quote]
Buahahahahahahaha:evil_lol: Teraz to mnie rozbawiłaś :diabloti:

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]to juz taka duza ciezarówka.....:cool1: [/B]
[B]jak zawsze ładnie pozuje....[/B]
[B]tylko dlaczego Ty kobiete w ciazy tak draznisz??:mad: :mad: [/B]
[B]wiesz ze hormony szaleja i kobiet w ciazy sie nie powinno draznic.....:loveu: :evil_lol: [/B]

[B]dzien dobry ....[/B][/quote]
Jestem okrutna baba drażniąca kobiete w ciąży :diabloti: A swoją drogą to wiecznie głodna Zmorka została rozpieszczona doszczętnie....Nigdy jej nie karmiłam jak jadła a teraz jak siedzi przy mnie kobieta w ciąży to się boję że jak jej nie dam to mi myszy wszystko zjedzą :diabloti:

Witajcie królewny ;)

Posted

[quote name='Pysia']

Jestem okrutna baba drażniąca kobiete w ciąży :diabloti: A swoją drogą to wiecznie głodna Zmorka została rozpieszczona doszczętnie....Nigdy jej nie karmiłam jak jadła a teraz jak siedzi przy mnie kobieta w ciąży to się boję że jak jej nie dam to mi myszy wszystko zjedzą :diabloti:

Witajcie królewny ;)[/quote]

[B]i dobrze ze sie boisz.......:loveu: [/B]
[B]bo taka prawda......nie odmawia sie kobiecie w ciazy i to tak zawansowanej....:loveu: [/B]
[B]to ciezko bedzie sie przestawic na normalne tory po ciazy...[/B]
[B]a Szelmosława szlachetna nie jest wtedy zazdrosna???ze Ty tak tylko Zmorosławe dokarmiasz??????:crazyeye: [/B]

[B]Witam krolowa.....[/B]

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]i dobrze ze sie boisz.......:loveu: [/B]
[B]bo taka prawda......nie odmawia sie kobiecie w ciazy i to tak zawansowanej....:loveu: [/B]
[B]to ciezko bedzie sie przestawic na normalne tory po ciazy...[/B]
[B]a Szelmosława szlachetna nie jest wtedy zazdrosna???ze Ty tak tylko Zmorosławe dokarmiasz??????:crazyeye: [/B]

[B]Witam krolowa.....[/B][/quote]
Szelma nie przebywa w domu w jednym pomieszczeniu ze Zmorką :shake: Ona chce mieć wyłączność na poruszanie się po domu i próbuje w nim wyeliminować Zmorke:mad: Od dawna jedna jest w jednym pomieszczeniu a druga - w drugim. W domu się nie spotykają. Jedynie na dworze gdzie ( tfu tfu ) jest ok:multi: I tak sobie żyjemy : Mańka wyszła, Wańka przyszła :diabloti: Dom wariatów jak sama zauważyłaś :evil_lol:
Miałam inne wyjście które mi się nie spodobało...Mogłam wsadzić Szelme do kojca :shake: Na stałe :shake: Ale wolałabym jej znaleźć inny dom niż tą ewentualność wprowadzić w czyn :cool1: Kojec zrobimy taki ponad 30 metrowy ale dla bezpieczeństwa . Bo teraz jak maluchy będą już na tyle duże że zaczną wychodzic na dwór to muszę je odizolować przed Szelmą no i przed....basenem :angryy:

Posted

[B]Cześć Pysiu, ale Zmorusia się ogromna zrobiła, coś mi się zdaje że małych niufków będzie sporo :loveu:[/B]
[B]Trafiła ze szczeniakami na najlepszą porę, będą maluchy [COLOR=red]c[/COLOR]hasać wiosną i latem po ogrodzie :loveu:[/B]
[B]A ja będę je oglądać, mam nadzieję że nie tylko na fotkach :loveu:[/B]

Posted

[quote name='bonita'][B]Cześć Pysiu, ale Zmorusia się ogromna zrobiła, coś mi się zdaje że małych niufków będzie sporo :loveu:[/B]
[B]Trafiła ze szczeniakami na najlepszą porę, będą maluchy chasać wiosną i latem po ogrodzie :loveu:[/B]
[B]A ja będę je oglądać, mam nadzieję że nie tylko na fotkach :loveu:[/B][/quote]
Fakt że pora fajna bo maluchy 4 tyg. będa miały w połowie maja :multi: Jak tylko nie będzie deszczowo to wit. D będą miały naturalną :loveu:
Z tym sporo to nie żartuj kobieto bo przyjedziesz i będziesz je karmić butelką :mad:
Ja tez mam nadzieje ze przyjedziesz zobaczyć szczurki :p

Posted

[quote name='bonita'][B]Widziałąś jak napisałąm hasać? Twoja córcia to analfabeta[/B]:oops: :p :evil_lol:[/quote]
Nie przejmuj się analfabetyzmem ;) Kiedyś nie robiłam błędów ale teraz - gdy sa programy do poprawy błędów sama stałam się analfabetą :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Za jakies 8 -10 dni się pojawią :shock::mdleje::mdleje::mdleje:[/quote]

[B]a czemuż ty, droga Pysio, jesteś przerażona tym faktem? :diabloti: [/B]

[B]A z Szelmy prawdziwa szelma jak widzę :cool1: [/B]

Posted

[quote name='Maga100'][B]a czemuż ty, droga Pysio, jesteś przerażona tym faktem? :diabloti: [/B]

[B]A z Szelmy prawdziwa szelma jak widzę :cool1: [/B][/quote]
Przerazona...Użyłaś najodpowiedniejszego słowa :cool1: Jestem w takim strachu że przestaje racjonalnie myśleć!! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:placz: Niech mnie ktoś przytuli :placz:

Posted

[quote name='Pysia']Przerazona...Użyłaś najodpowiedniejszego słowa :cool1: Jestem w takim strachu że przestaje racjonalnie myśleć!! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:placz: [B][COLOR=red]Niech mnie ktoś przytuli[/COLOR][/B] :placz:[/quote]

[B][COLOR=red]znowu???:crazyeye: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]o rany ......[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B][COLOR=red]znowu???:crazyeye: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]o rany ......[/COLOR][/B][/quote]
Noooooooooooo...Czym bliżej porodu to tym częściej mnie nawiedza to :evil_lol:

Posted

[FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=Blue][B][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/11/11_1_103.gif[/IMG] oć cie utulam [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/11/11_2_114.gif[/IMG][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=Blue][B][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/11/11_1_103.gif[/IMG] oć cie utulam [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/11/11_2_114.gif[/IMG][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]
Na Ciebie jedną mogę liczyć :loveu:
A tak w ogóle to szybko kompika kupuj i neta zakładaj bo jak będziesz asystować przy porodzie bez niego? :mad:

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B].......................witaj :cool3::cool3::cool3: nadal się ogródkujesz??? bo ja ciągle [/B][/COLOR][/quote]
Witaj :) Nie ogródkuję się bo mi ogródek kręgosłup powykręcał :shake: Staram się posprzątać cały dom a przy tym robię mega bajzel :evil_lol: Ten mega bajzel z powodu pracy pewnie skończę porządkować w sobote :cool1:

Posted

[quote name='Pysia']Na Ciebie jedną mogę liczyć :loveu:
A tak w ogóle to szybko kompika kupuj i neta zakładaj bo jak będziesz asystować przy porodzie bez niego? :mad:
[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]Pysiu!!! ja tak myśle że jak nie mam kompka to może przyjechałabym asystować na żywo... co tam wirtualna asysta - phi!!
tylko tak sie zastanawiam, czy to dobry pomysł, bo będziesz miała pełne ręce roboty a ja pewnie zemdleje..:help1::mdleje:. żeby to raz :p więc chyba jednak nie będę ci robić problemu ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]Pysiu!!! ja tak myśle że jak nie mam kompka to może przyjechałabym asystować na żywo... co tam wirtualna asysta - phi!!
tylko tak sie zastanawiam, czy to dobry pomysł, bo będziesz miała pełne ręce roboty a ja pewnie zemdleje..:help1::mdleje:. żeby to raz :p więc chyba jednak nie będę ci robić problemu ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
To ja mam lepszy pomysł ;) Przyjedź, będziesz zdawać relacje na żywo na kompiku a ja będę odbierać poród :) Potem się prześisz a rano zajmiesz się maluchami a ja odpocznę ;)

Posted

[quote name='Pysia']To ja mam lepszy pomysł ;) Przyjedź, będziesz zdawać relacje na żywo na kompiku a ja będę odbierać poród :) Potem się prześisz a rano zajmiesz się maluchami a ja odpocznę ;)[/quote]

[B]Ty to masz glowe....do opiekunek...:diabloti: [/B]

Posted

[quote name='Pysia']Magdziu :) Za jakies 8 -10 dni się pojawią :shock::mdleje::mdleje::mdleje:[/quote]
huraaaaa już niedługo będą małe niufolki:loveu: :loveu: :loveu: takie słodkie czarne robaczki:loveu: już mi odwala a co dopiero jak już będą:roll:
[quote name='Pysia']Przerazona...Użyłaś najodpowiedniejszego słowa :cool1: Jestem w takim strachu że przestaje racjonalnie myśleć!! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:placz: Niech mnie ktoś przytuli :placz:[/quote]
Ja też cię utulam:calus:

Posted

[quote name='malawaszka']EDIT!!!: ja w tym miejscu WCALE Cie Pysiu nie wyzywalam :lol:[/quote][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[COLOR=Red][FONT=Arial]nie ....no jasne że nie ...jaże byś mogła ...prawda:eviltong:[/FONT][/COLOR][/I][/B]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]bosheee... dobrze że Pysia poza netem... jak ona by widziała co weszka tu pisała :p matko z córką...:snipersm:

a tak na marginesie... uuuuuuuuuuu Pysiu... :nono: co my sie tu o tobie dowiedzieliśmy :crazyeye: nie spodziewałam sie żeś Ty taka :shake: ooojjjjooooojjj :-x[/B] pięknie, pięknie ... dobrze że weszka edytowała swoje wypociny na twój temat[/COLOR][/FONT] :mad:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]bosheee... dobrze że Pysia poza netem... jak ona by widziała co weszka tu pisała :p matko z córką...:snipersm:

a tak na marginesie... uuuuuuuuuuu Pysiu... :nono: co my sie tu o tobie dowiedzieliśmy :crazyeye: nie spodziewałam sie żeś Ty taka :shake: ooojjjjooooojjj :-x[/B] pięknie, pięknie ... dobrze że weszka edytowała swoje wypociny na twój temat[/COLOR][/FONT] :mad:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:mad:oooo tak ...tak ...własnie .........wszystko już wiemy ....no prawie wszystko:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='malawaszka']buuahahhaha PODŁE :evil_lol:[/quote][B][I]:roll:[COLOR=Red][FONT=Arial]masz kogos konkretnego na myśli:diabloti:[/FONT][/COLOR][/I][/B]

Posted

[quote name='malawaszka']buuahahhaha PODŁE :evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:mad: wstydź sie weszko :angryy:... to ja myslałam że ty jesteś Pysiowa psiapsiółką,ale tera po tym co o niej pisałaś... ehhhhh.... wszyscy tacy sami... ino gadać o innych ... i jeszcze powie że my podłe :angryy:[/B][/COLOR][/FONT]