Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='bonita'][B][I]Tak cena jest nieco inna[/I][/B]:evil_lol:
[B][I]Myślisz że warto:cool3: , muszę się zastanowić, taki by mi pewno wystarczył :D[/I][/B]
[/quote]
Myśle że warto jak chcesz dam ci namiar na tego co ja kupowałam - cene ma super.Dostawa w ciągu 24 godzin.Nie wiem ile w sklepie ale u niego 350 D z obiektywe 2100 :p

Posted

[quote name='Vectra']to idz do galerii Debe i zobacz jaka kulawa matryca :evil_lol: :evil_lol: ona ma 350 :eviltong:
tu nie body tylko obiektyw robi foty :cool1:[/quote]
Debe jest mistrzem i nawet jak weźmie moje badziewie do ręki to wyjdą jej extra foty.....Ja tam swoje wiem że nie tylko super aparat :eviltong: Ja takich fot aparatem nawet za 47777 zł robić nie będe jak ona :shake:

[quote name='Vectra']hmmmm to chyba jakiś specjalny Sarnowski model :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: bo nigdzie o tym info nie ma :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
Akurat Sosnowiecki :eviltong:

[quote name='bonita'][B][I]Tak cena jest nieco inna[/I][/B]:evil_lol:
[B][I]Myślisz że warto:cool3: , muszę się zastanowić, taki by mi pewno wystarczył :D[/I][/B]
[/quote]
Mnie i mniejszy by wystarczał bo zestarzeje się zanim go się naucze :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']Myśle że warto jak chcesz dam ci namiar na tego co ja kupowałam - cene ma super.Dostawa w ciągu 24 godzin.Nie wiem ile w sklepie ale u niego 350 D z obiektywe 2100 :p[/quote]
A z jakim obiektywem?

Posted

[quote name='Vectra']Myśle że warto jak chcesz dam ci namiar na tego co ja kupowałam - cene ma super.Dostawa w ciągu 24 godzin.Nie wiem ile w sklepie ale u niego 350 D z obiektywe 2100 :p[/quote]

[B][I]u nas jest podobnie, tyż znajomy, ale narazie tylko tak na niego zerkałam kątem oka, przy okazji zakupu czego innego:evil_lol: . Jakby wiedział że się nad nim zastanawiam nie dał by mi spokoju:p [/I][/B]

Posted

[quote name='Pysia']A z jakim obiektywem?[/quote]
z KITem :cool1:

[quote name='bonita'][B][I]u nas jest podobnie, tyż znajomy, ale narazie tylko tak na niego zerkałam kątem oka, przy okazji zakupu czego innego:evil_lol: . Jakby wiedział że się nad nim zastanawiam nie dał by mi spokoju:p [/I][/B][/quote]
no ja miałam wziąść tą 350d ale bedą dostępne w sobote a ja chiałam JUŻ :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']z KITem :cool1:

no ja miałam wziąść tą 350d ale bedą dostępne w sobote a ja chiałam JUŻ :diabloti:[/quote]

A[B][I] ja muszę trochę poczekać:placz: .[/I][/B]
[B][I] najpierw monitor- ja mam jeszcze monitorek z wielką dooopką:cool3: :evil_lol: :loveu: [/I][/B]
[B][/B]

Posted

No a ja mam do wyboru...Albo aparat albo kominek...Kurna obawiam się ze wybiorę kominek :placz: Chyba ze obie rzeczy mi z głowy wybije TZ :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Coś dla PIKI ;)
Twój wnuk_ Ptyś - jak wiesz wraz z Balbinką najpierw zmajstrowali jedno jako ;) Ucieszyłam się jak minęło sporo czasu i nic z niego się nie wykluło :p Niestety....Wbrew przewidywaniom mimo że jajko zbuczek zostało w gnieździe to Ptyś z Balbinką jednak zapragneli mieć prawdziwe potomstwo i....Teraz z budki wygląda wielki dziub z grubą :crazyeye: wręcz ogromną resztą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Drze się to pieroństwo o żarcie a takie upasione ze nie mam pojęcia jak wylezie przez mały otwór :diabloti: Płeć jeszcze nie znana :cool3:

Posted

[quote name='bonita']A[B][I] ja muszę trochę poczekać:placz: .[/I][/B]
[B][I] najpierw monitor- ja mam jeszcze monitorek z wielką dooopką:cool3: :evil_lol: :loveu: [/I][/B]
[/quote]
ja też mam monitor z dużą doopką , ale za to ogromnym , płaskim , ryjkiem :cool3: :diabloti: narazie nie kupie LCS 21 cali ...... poczekam niech spadniejeszcze cena - mniejszy odpada ;)

Posted

[quote name='Vectra']ja też mam monitor z płaską doopką , ale za to dużym , płaskim , ryjkiem :cool3: :diabloti:[/quote]
Ja mam stary monitor i stary kompik ale ze środek właściwie oprócz procesora jest już całkiem nowy to buja sie jak ta lala :loveu: Tylko szkodnik mi szkodzi w nim ciągle :mad: Ale drugiego nie kupię boby szkodnik siedział przy kompie non stop jakby miał go tylko dla siebie :cool1:
Teraz będę zamawiać nowe posłanka dla Zmoroszelm :) To od Weszki zostanie na zmiane :p

Posted

[quote name='Pysia']
Teraz będę zamawiać nowe posłanka dla Zmoroszelm :) To od Weszki zostanie na zmiane :p[/quote]

Pysiu!! A na jakie sie zdecydowalas i gdzie zamawiasz?
Tez sie do tego przymierzam

Posted

[quote name='Vectra']ja też mam monitor z dużą doopką , ale za to ogromnym , płaskim , ryjkiem :cool3: :diabloti: narazie nie kupie LCS 21 cali ...... poczekam niech spadniejeszcze cena - mniejszy odpada ;)[/quote]

Ja chyba 17, teraz mam 14 -to jest za mały.

Posted

[quote name='Vogue']Pysiu!! A na jakie sie zdecydowalas i gdzie zamawiasz?
Tez sie do tego przymierzam[/quote]
Właśnie mam ochote na takie nie za tanie ;) Za to nieprzemakalny pokrowiec mozna zamówić a wszystkie inne oglądane i wygodne mają jednak przemakalne :cool3: Już Ci szukam linka :)

Posted

[quote name='olcha']Ahahahaha z lotu ptaka czyli, że Zmorka wzięła rozpęd a Weszka poleciała nad nią jak latwiec?[/quote]
;) raczej jak Waszka;) :evil_lol:
[quote name='Pysia']Szelma dziękuje....
Wieczoram będe łapać pająki :diabloti:[/quote]
i jak, złapałaś????
[quote name='Pysia']No a ja mam do wyboru...Albo aparat albo kominek...Kurna obawiam się ze wybiorę kominek :placz: Chyba ze obie rzeczy mi z głowy wybije TZ :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Coś dla PIKI ;)
Twój wnuk_ Ptyś - jak wiesz wraz z Balbinką najpierw zmajstrowali jedno jako ;) Ucieszyłam się jak minęło sporo czasu i nic z niego się nie wykluło :p Niestety....Wbrew przewidywaniom mimo że jajko zbuczek zostało w gnieździe to Ptyś z Balbinką jednak zapragneli mieć prawdziwe potomstwo i....Teraz z budki wygląda wielki dziub z grubą :crazyeye: wręcz ogromną resztą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Drze się to pieroństwo o żarcie a takie upasione ze nie mam pojęcia jak wylezie przez mały otwór :diabloti: Płeć jeszcze nie znana :cool3:[/quote]
:multi: :multi: :multi: małe Ptysie:multi: :multi: :multi: [SIZE=1][COLOR=pink]Edyta - masz już nową klatkę? [/COLOR][/SIZE]

Posted

[URL]http://www.kuchniapupila.pl/pies/akcesoria/legowiska1/bimbay_legowisko_kanapa,p1151297370[/URL] tylko 10 zł. drozsze jest z nieprzemakalnym pokrowcem :) A wiadomo ....Niu jednak lubi być mokry :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No i z oczyszczeniem jest prościej ;)

Posted

[quote name='Vogue']Dzieki za link. Tez sie temu legowisku wczesniej przegladalam.
Ja musze kupic to najwieksze:cool3:[/quote]
A ja myślisz że to najmniejsze? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Cena z pokrowcem nieprzemakalnym jest 129 zł. Drogo ale chyba warto ;) Mam teraz tanie i Zmorka przez pół roku tak je wylezała że właściwie leży już na podłodze.... Szelma ma za posłanie gąbke z łóżka i jest ok :) Nadal leży na niej ;)

Posted

Ja kupilam od poczatku drozsze i wytrzymalo 3 lata.
Teraz czas zmienic.Tez dorzuce 10zl za nieprzemakalne, bo to wygoda wielka.Szczegolnie jak pies lubi wode:loveu:

Posted

[quote name='aga1215']!.;) raczej jak Waszka;) :evil_lol:

2.i jak, złapałaś????

3.:multi: :multi: :multi: małe Ptysie:multi: :multi: :multi: [SIZE=1][COLOR=pink]Edyta - masz już nową klatkę? [/COLOR][/SIZE][/quote]
Ad1. Albo jak Wsza :diabloti:
Ad2. Nie :placz:
Ad3. Matko przesteń :mad: Tylko jedno małe Ptysiątko na szczęście :eviltong:
[SIZE=1][COLOR=Plum]Klatki nowej nie mam bo mama postanowiła maleństwo zatrzymać :evil_lol:[/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='Vogue']Ja kupilam od poczatku drozsze i wytrzymalo 3 lata.
Teraz czas zmienic.Tez dorzuce 10zl za nieprzemakalne, bo to wygoda wielka.Szczegolnie jak pies lubi wode:loveu:[/quote]
Acha! Kolory pokrowców nieprzemakalnych sa inne ;) Zapytaj najlepiej mailem :) Ja chciałabym granatowe kupić i takie jest :)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][I][B]Cześć Matko mła i siostro Ptysia na szczęście:loveu:[/B][/I][/quote]
Witaj Córciu :loveu:
Ciekawe czy to będzie Ptysia czy Ptyś ;)

Posted

Zmorka dzisiaj rano stwierdziła że w domu jest za ciepło i postanowiła go wywietrzyć :-x Otworzyła wejściowe drzwi i za sobą nie zamkła :mad: Gotowałam obiad u góry i zauważyłam że leci zimno dopiero jak na dole była już lodówka :motz: A rachunki za gaz nie maleją...Wypcham :diabloti: