Vectra Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='bonita'][B][I]Tak cena jest nieco inna[/I][/B]:evil_lol: [B][I]Myślisz że warto:cool3: , muszę się zastanowić, taki by mi pewno wystarczył :D[/I][/B] [/quote] Myśle że warto jak chcesz dam ci namiar na tego co ja kupowałam - cene ma super.Dostawa w ciągu 24 godzin.Nie wiem ile w sklepie ale u niego 350 D z obiektywe 2100 :p Quote
Pysia Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='Vectra']to idz do galerii Debe i zobacz jaka kulawa matryca :evil_lol: :evil_lol: ona ma 350 :eviltong: tu nie body tylko obiektyw robi foty :cool1:[/quote] Debe jest mistrzem i nawet jak weźmie moje badziewie do ręki to wyjdą jej extra foty.....Ja tam swoje wiem że nie tylko super aparat :eviltong: Ja takich fot aparatem nawet za 47777 zł robić nie będe jak ona :shake: [quote name='Vectra']hmmmm to chyba jakiś specjalny Sarnowski model :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: bo nigdzie o tym info nie ma :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Akurat Sosnowiecki :eviltong: [quote name='bonita'][B][I]Tak cena jest nieco inna[/I][/B]:evil_lol: [B][I]Myślisz że warto:cool3: , muszę się zastanowić, taki by mi pewno wystarczył :D[/I][/B] [/quote] Mnie i mniejszy by wystarczał bo zestarzeje się zanim go się naucze :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='Vectra']Myśle że warto jak chcesz dam ci namiar na tego co ja kupowałam - cene ma super.Dostawa w ciągu 24 godzin.Nie wiem ile w sklepie ale u niego 350 D z obiektywe 2100 :p[/quote] A z jakim obiektywem? Quote
bonita Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='Vectra']Myśle że warto jak chcesz dam ci namiar na tego co ja kupowałam - cene ma super.Dostawa w ciągu 24 godzin.Nie wiem ile w sklepie ale u niego 350 D z obiektywe 2100 :p[/quote] [B][I]u nas jest podobnie, tyż znajomy, ale narazie tylko tak na niego zerkałam kątem oka, przy okazji zakupu czego innego:evil_lol: . Jakby wiedział że się nad nim zastanawiam nie dał by mi spokoju:p [/I][/B] Quote
Vectra Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='Pysia']A z jakim obiektywem?[/quote] z KITem :cool1: [quote name='bonita'][B][I]u nas jest podobnie, tyż znajomy, ale narazie tylko tak na niego zerkałam kątem oka, przy okazji zakupu czego innego:evil_lol: . Jakby wiedział że się nad nim zastanawiam nie dał by mi spokoju:p [/I][/B][/quote] no ja miałam wziąść tą 350d ale bedą dostępne w sobote a ja chiałam JUŻ :diabloti: Quote
bonita Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='Vectra']z KITem :cool1: no ja miałam wziąść tą 350d ale bedą dostępne w sobote a ja chiałam JUŻ :diabloti:[/quote] A[B][I] ja muszę trochę poczekać:placz: .[/I][/B] [B][I] najpierw monitor- ja mam jeszcze monitorek z wielką dooopką:cool3: :evil_lol: :loveu: [/I][/B] [B][/B] Quote
Pysia Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 No a ja mam do wyboru...Albo aparat albo kominek...Kurna obawiam się ze wybiorę kominek :placz: Chyba ze obie rzeczy mi z głowy wybije TZ :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Coś dla PIKI ;) Twój wnuk_ Ptyś - jak wiesz wraz z Balbinką najpierw zmajstrowali jedno jako ;) Ucieszyłam się jak minęło sporo czasu i nic z niego się nie wykluło :p Niestety....Wbrew przewidywaniom mimo że jajko zbuczek zostało w gnieździe to Ptyś z Balbinką jednak zapragneli mieć prawdziwe potomstwo i....Teraz z budki wygląda wielki dziub z grubą :crazyeye: wręcz ogromną resztą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Drze się to pieroństwo o żarcie a takie upasione ze nie mam pojęcia jak wylezie przez mały otwór :diabloti: Płeć jeszcze nie znana :cool3: Quote
Vectra Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='bonita']A[B][I] ja muszę trochę poczekać:placz: .[/I][/B] [B][I] najpierw monitor- ja mam jeszcze monitorek z wielką dooopką:cool3: :evil_lol: :loveu: [/I][/B] [/quote] ja też mam monitor z dużą doopką , ale za to ogromnym , płaskim , ryjkiem :cool3: :diabloti: narazie nie kupie LCS 21 cali ...... poczekam niech spadniejeszcze cena - mniejszy odpada ;) Quote
Pysia Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='Vectra']ja też mam monitor z płaską doopką , ale za to dużym , płaskim , ryjkiem :cool3: :diabloti:[/quote] Ja mam stary monitor i stary kompik ale ze środek właściwie oprócz procesora jest już całkiem nowy to buja sie jak ta lala :loveu: Tylko szkodnik mi szkodzi w nim ciągle :mad: Ale drugiego nie kupię boby szkodnik siedział przy kompie non stop jakby miał go tylko dla siebie :cool1: Teraz będę zamawiać nowe posłanka dla Zmoroszelm :) To od Weszki zostanie na zmiane :p Quote
Vectra Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 No ja też mam teraz następny wydatek ,ale to cichosza ....... :cool3: :cool3: Quote
Pysia Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Tutaj masz porównanie 350 do 400d [URL]http://www.fotopolis.pl/index.php?n=4972[/URL] Quote
Vogue Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='Pysia'] Teraz będę zamawiać nowe posłanka dla Zmoroszelm :) To od Weszki zostanie na zmiane :p[/quote] Pysiu!! A na jakie sie zdecydowalas i gdzie zamawiasz? Tez sie do tego przymierzam Quote
Vectra Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 ja czytam raczej tu [url]http://canon-board.info/index.php[/url] tych co robią foty profesjonalnie ;) Quote
bonita Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='Vectra']ja też mam monitor z dużą doopką , ale za to ogromnym , płaskim , ryjkiem :cool3: :diabloti: narazie nie kupie LCS 21 cali ...... poczekam niech spadniejeszcze cena - mniejszy odpada ;)[/quote] Ja chyba 17, teraz mam 14 -to jest za mały. Quote
Pysia Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='Vogue']Pysiu!! A na jakie sie zdecydowalas i gdzie zamawiasz? Tez sie do tego przymierzam[/quote] Właśnie mam ochote na takie nie za tanie ;) Za to nieprzemakalny pokrowiec mozna zamówić a wszystkie inne oglądane i wygodne mają jednak przemakalne :cool3: Już Ci szukam linka :) Quote
aga1215 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='olcha']Ahahahaha z lotu ptaka czyli, że Zmorka wzięła rozpęd a Weszka poleciała nad nią jak latwiec?[/quote] ;) raczej jak Waszka;) :evil_lol: [quote name='Pysia']Szelma dziękuje.... Wieczoram będe łapać pająki :diabloti:[/quote] i jak, złapałaś???? [quote name='Pysia']No a ja mam do wyboru...Albo aparat albo kominek...Kurna obawiam się ze wybiorę kominek :placz: Chyba ze obie rzeczy mi z głowy wybije TZ :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Coś dla PIKI ;) Twój wnuk_ Ptyś - jak wiesz wraz z Balbinką najpierw zmajstrowali jedno jako ;) Ucieszyłam się jak minęło sporo czasu i nic z niego się nie wykluło :p Niestety....Wbrew przewidywaniom mimo że jajko zbuczek zostało w gnieździe to Ptyś z Balbinką jednak zapragneli mieć prawdziwe potomstwo i....Teraz z budki wygląda wielki dziub z grubą :crazyeye: wręcz ogromną resztą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Drze się to pieroństwo o żarcie a takie upasione ze nie mam pojęcia jak wylezie przez mały otwór :diabloti: Płeć jeszcze nie znana :cool3:[/quote] :multi: :multi: :multi: małe Ptysie:multi: :multi: :multi: [SIZE=1][COLOR=pink]Edyta - masz już nową klatkę? [/COLOR][/SIZE] Quote
Pysia Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [URL]http://www.kuchniapupila.pl/pies/akcesoria/legowiska1/bimbay_legowisko_kanapa,p1151297370[/URL] tylko 10 zł. drozsze jest z nieprzemakalnym pokrowcem :) A wiadomo ....Niu jednak lubi być mokry :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No i z oczyszczeniem jest prościej ;) Quote
Vogue Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Dzieki za link. Tez sie temu legowisku wczesniej przegladalam. Ja musze kupic to najwieksze:cool3: Quote
Pysia Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='Vogue']Dzieki za link. Tez sie temu legowisku wczesniej przegladalam. Ja musze kupic to najwieksze:cool3:[/quote] A ja myślisz że to najmniejsze? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cena z pokrowcem nieprzemakalnym jest 129 zł. Drogo ale chyba warto ;) Mam teraz tanie i Zmorka przez pół roku tak je wylezała że właściwie leży już na podłodze.... Szelma ma za posłanie gąbke z łóżka i jest ok :) Nadal leży na niej ;) Quote
Vogue Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Ja kupilam od poczatku drozsze i wytrzymalo 3 lata. Teraz czas zmienic.Tez dorzuce 10zl za nieprzemakalne, bo to wygoda wielka.Szczegolnie jak pies lubi wode:loveu: Quote
Pysia Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='aga1215']!.;) raczej jak Waszka;) :evil_lol: 2.i jak, złapałaś???? 3.:multi: :multi: :multi: małe Ptysie:multi: :multi: :multi: [SIZE=1][COLOR=pink]Edyta - masz już nową klatkę? [/COLOR][/SIZE][/quote] Ad1. Albo jak Wsza :diabloti: Ad2. Nie :placz: Ad3. Matko przesteń :mad: Tylko jedno małe Ptysiątko na szczęście :eviltong: [SIZE=1][COLOR=Plum]Klatki nowej nie mam bo mama postanowiła maleństwo zatrzymać :evil_lol:[/COLOR][/SIZE] Quote
Pysia Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='Vogue']Ja kupilam od poczatku drozsze i wytrzymalo 3 lata. Teraz czas zmienic.Tez dorzuce 10zl za nieprzemakalne, bo to wygoda wielka.Szczegolnie jak pies lubi wode:loveu:[/quote] Acha! Kolory pokrowców nieprzemakalnych sa inne ;) Zapytaj najlepiej mailem :) Ja chciałabym granatowe kupić i takie jest :) Quote
Alicja Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [I][B]Cześć Matko mła i siostro Ptysia na szczęście:loveu:[/B][/I] Quote
Pysia Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][I][B]Cześć Matko mła i siostro Ptysia na szczęście:loveu:[/B][/I][/quote] Witaj Córciu :loveu: Ciekawe czy to będzie Ptysia czy Ptyś ;) Quote
Pysia Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Zmorka dzisiaj rano stwierdziła że w domu jest za ciepło i postanowiła go wywietrzyć :-x Otworzyła wejściowe drzwi i za sobą nie zamkła :mad: Gotowałam obiad u góry i zauważyłam że leci zimno dopiero jak na dole była już lodówka :motz: A rachunki za gaz nie maleją...Wypcham :diabloti: Quote
Recommended Posts