Guest Kamcia_14 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [B][I]Oj Pysiu , przegapiłam urodziny Szelmusi :shake: Ale mam nadzieję że Szelma przyjmie moje spóźnione życzenia :loveu:[/I][/B] [CENTER][IMG]http://img.123greetings.com/eventsnew/birth_friends/1008-002-84-1068.gif[/IMG] [CENTER][IMG]http://www.youthonline.ca/clipart/birthdays/happybirthday.gif[/IMG] [SIZE=5][B][COLOR=red]Życzę [/COLOR][/B][/SIZE] [B][SIZE=5][COLOR=lime]Szelmie :loveu: :loveu: [/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=5][COLOR=red]wszystkiego[/COLOR] [COLOR=yellow][COLOR=deepskyblue]co[/COLOR] [/COLOR][COLOR=deepskyblue]najlepsze[/COLOR] [/SIZE][/B] [CENTER]:tort: [SIZE=7][COLOR=magenta][B]:BIG:100 Latek:BIG: [/B][/COLOR][/SIZE] :drinking: :drink1: :drinking: :laola: :laola: :cunao: [/CENTER] [/CENTER] [/CENTER] Quote
Pysia Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Szelma dziękuje.... Wieczoram będe łapać pająki :diabloti: Quote
Alicja Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='Pysia']Szelma dziękuje.... Wieczoram będe łapać pająki :diabloti:[/quote][B][I]:multi:koniecznie Pysiu koniecznie musisz je ufocić:loveu::loveu::loveu:[/I][/B] Quote
Pysia Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 No kobiety :p Postanowiłam jednak zrobić sobie to serduszko na różowo :diabloti: Lufa Romana przemówiła do mnie z daleka takim głosem że zrobię wszystko :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='Pysia']No kobiety :p Postanowiłam jednak zrobić sobie to serduszko na różowo :diabloti: Lufa Romana przemówiła do mnie z daleka takim głosem że zrobię wszystko :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] buhahahaha Pysia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='Pysia']No kobiety :p Postanowiłam jednak zrobić sobie to serduszko na różowo :diabloti: Lufa Romana przemówiła do mnie z daleka takim głosem że zrobię wszystko :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie ma to jak lufa Romana;)[/I][/B] Quote
Vectra Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 rany bowskie :crazyeye::crazyeye: Roman jeden dzień publicznie ,a już taki fan club lufowy ma :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='Vectra']rany bowskie :crazyeye::crazyeye: Roman jeden dzień publicznie ,a już taki fan club lufowy ma :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Ja to juz stwierdziłam że jak serduszko różowe TZta nie przekona to pójdę dalej :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 naprawiam swój błąd ;) [IMG]http://cache.eb.com/eb/image?id=21718[/IMG] czuj się bezpiecznie :evil_lol: rodzinny talizman sprawuje nad Tobą opieke :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='Vectra']naprawiam swój błąd ;) [IMG]http://cache.eb.com/eb/image?id=21718[/IMG] czuj się bezpiecznie :evil_lol: rodzinny talizman sprawuje nad Tobą opieke :evil_lol:[/quote] Czuję się wyróżnoina bo ten talizman jest wyjątkowo....piękny :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='Pysia']Ja to juz stwierdziłam że jak serduszko różowe TZta nie przekona to pójdę dalej :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] dalej czyli pana w sklepie tym serduszkiem spróbujesz przekonać??? :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='malawaszka']dalej czyli pana w sklepie tym serduszkiem spróbujesz przekonać??? :evil_lol:[/quote] Będę foty seduszka sprzedawać jako pocztówki dla zakochanych :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bonita Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='Vectra']naprawiam swój błąd ;) [IMG]http://cache.eb.com/eb/image?id=21718[/IMG] czuj się bezpiecznie :evil_lol: rodzinny talizman sprawuje nad Tobą opieke :evil_lol:[/quote] [B][I]A ja nie mam w galerii talizmana[/I][/B]:placz: , [B][I]Kto się mną będzie opiekował:razz: [/I][/B] [B][/B] [B][I]Witaj Mamciu:multi: :multi: :multi: [/I][/B] [B][I]Widzę że Ty też w lufach Romana zakoffana:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [/I][/B] Quote
Pysia Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='Pysia']Będę foty seduszka sprzedawać jako pocztówki dla zakochanych :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Weszka :) Zapomniałam się zapytać :) Chcesz jedną? :diabloti: Quote
Pysia Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='bonita']1.[B][I]A ja nie mam w galerii talizmana[/I][/B]:placz: , [B][I]Kto się mną będzie opiekował:razz: [/I][/B] [B][I]2.Witaj Mamciu:multi: :multi: :multi: [/I][/B] [B][I]3.Widzę że Ty też w lufach Romana zakoffana:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [/I][/B][/quote] Ad1. Nie masz bo masz konszachty z .....Hym ...trzeba jakoś to określic :evil_lol: Ad2.Witaj córciu :multi::multi::multi: Ad3. Ja to juz dawno jestem zakochana :loveu: Jak tylko jestem w Auchanie to idę sobie na pasażu do takiego sklepu gdzie czekał na mnie najpierw 350D, potem 400D a teraz ostatnio na jego miejscu staniał 450 D :loveu: Zanim go kupie to będzie tam stał 4500D :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='Pysia']Jak tylko jestem w Auchanie to idę sobie na pasażu do takiego sklepu gdzie czekał na mnie najpierw 350D, potem 400D a teraz ostatnio na jego miejscu staniał 450 D :loveu: Zanim go kupie to będzie tam stał 4500D :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Jak mu pokazesz rozowe serduszko, to moze da Ci ktorys za darmo :evil_lol: Quote
bonita Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [B][I]A ten 350 to dużo gorszy jest? Dziś go oglądałam :D[/I][/B] [B][I]Bo ja kiepski fotograf jestem.[/I][/B] Quote
Vectra Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Pysia jakie 450D ??? gdzieś Ty to widziała ??? :evil_lol: :evil_lol: Bonita 350 d niewiele się różni od następcy - no ceną i kilkoma detalami ;) ale warto :) Quote
Pysia Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='bonita'][B][I]A ten 350 to dużo gorszy jest? Dziś go oglądałam :D[/I][/B] [B][I]Bo ja kiepski fotograf jestem.[/I][/B][/quote] Ma gorszą matryce :) Quote
Pysia Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='Vectra']Pysia jakie 450D ??? gdzieś Ty to widziała ??? :evil_lol: :evil_lol: Bonita 350 d niewiele się różni od następcy - no ceną i kilkoma detalami ;) ale warto :)[/quote] A widzisz są :) U as na wsi ( czyt. W-wa ) nie ma a u nas są :eviltong: Quote
Pysia Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='paula_z']Jak mu pokazesz rozowe serduszko, to moze da Ci ktorys za darmo :evil_lol:[/quote] Nie przejdzie :shake: Tam sprzedaje kobieta :cool1: Quote
Vectra Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='Pysia']Ma gorszą matryce :)[/quote] to idz do galerii Debe i zobacz jaka kulawa matryca :evil_lol: :evil_lol: ona ma 350 :eviltong: tu nie body tylko obiektyw robi foty :cool1: Quote
Vectra Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='Pysia']A widzisz są :) U as na wsi ( czyt. W-wa ) nie ma a u nas są :eviltong:[/quote] hmmmm to chyba jakiś specjalny Sarnowski model :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: bo nigdzie o tym info nie ma :evil_lol: :evil_lol: Quote
bonita Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='Vectra']Pysia jakie 450D ??? gdzieś Ty to widziała ??? :evil_lol: :evil_lol: Bonita 350 d niewiele się różni od następcy - no ceną i kilkoma detalami ;) ale warto :)[/quote] [B][I]Tak cena jest nieco inna[/I][/B]:evil_lol: [B][I]Myślisz że warto:cool3: , muszę się zastanowić, taki by mi pewno wystarczył :D[/I][/B] [B][/B] Quote
Alicja Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='bonita'][B][I]Tak cena jest nieco inna[/I][/B]:evil_lol: [B][I]Myślisz że warto:cool3: , muszę się zastanowić, taki by mi pewno wystarczył :D[/I][/B] [/quote][B][I]:multi::multi::multi:kup kup to se przyjade potrzymać do Bielska;)[/I][/B] Quote
Recommended Posts