Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pysia']Ha!! Mam Cię !! Dlaczego jeszcze nie przyjechałaś po nie? :mad: Przez Ciebie muszę jechać z Szelmą na krycie :razz: Jak będą dzieci to zabierzesz całe tałatajstwo i wychowasz :diabloti:[/quote]

Rozumiem że Jojek będzie je karmił własną piersią :evil_lol:

[SIZE=1]A kiedy jedziemy kryć? I do ka? Bo ja taka opóźniona że nie nadąrzam z nadrobieniem zaległości :oops:[/SIZE]

Posted

[quote name='malawaszka']Pysiu i jak badanka ?????? :kciuki:[/quote]
Wyniki zobaczym...

[quote name='jo-jo']Rozumiem że Jojek będzie je karmił własną piersią :evil_lol:

[SIZE=1]A kiedy jedziemy kryć? I do ka? Bo ja taka opóźniona że nie nadąrzam z nadrobieniem zaległości :oops:[/SIZE][/quote]
Własnym cycem :diabloti:
Jedziemy jak progesteron będzie ok. A dokąd? Do Wrocławia :p

Posted

[quote name='Pysia']Wyniki zobaczym...

Własnym cycem :diabloti:
Jedziemy jak progesteron będzie ok. A dokąd? Do Wrocławia :p[/quote]

Czyli nie wykosztuję się na transport zbytnio :evil_lol:
Trzymamy Kciuki :kciuki:

Guest Kamcia_14
Posted

:evil_lol:[quote name='Pysia']Postanowiłam że nie wstawię juz ani jednej foty :angryy: Jak są foty to natychmiast galeria zamiera :diabloti: Wolicie stanowczo moje wygłupy :eviltong:[/quote]

[B][I]Popieram Pysiu . U nas w galeri naględziliśmy 10 stron o domach :cool3: . [/I][/B]
[B][I]Myślę nad następnym tematem :evil_lol: . Fotką mówimy stanowczo NIE :evil_lol:[/I][/B]

Posted

[quote name='jo-jo']Czyli nie wykosztuję się na transport zbytnio :evil_lol:
Trzymamy Kciuki :kciuki:[/quote]
Odległość nie gra roli bo dla tego psa warto jechać nawet na kraj swiata ;)

[quote name='Iza i Avanti']Berek Pysiu! Ależ Ty babciu apetyty masz... No, no...[/quote]
Witaj Izuniu :multi: Nareszcie udało mi się odkopać Twoją galerie i zaraz tam lecę aby popytać o zdrówko maleństwa ;)

[quote name='evaxon']Bry Zmorszelmy :loveu:[/quote]
Bry Ewciu :loveu:

[quote name='Kamcia_14']:evil_lol:

[B][I]Popieram Pysiu . U nas w galeri naględziliśmy 10 stron o domach :cool3: . [/I][/B]
[B][I]Myślę nad następnym tematem :evil_lol: . Fotką mówimy stanowczo NIE :evil_lol:[/I][/B][/quote]
Prawda? A jak wstawiasz foty to nikt nie zajrzy ( psie foty oczywiście ;) ):evil_lol:

Guest Kamcia_14
Posted

[QUOTE] Prawda? A jak wstawiasz foty to nikt nie zajrzy ( psie foty oczywiście ;-) ):evil_lol: [/QUOTE]

[B][I]No ty na pewno nie zajrzysz :evil_lol:. .[COLOR=lemonchiffon]Ty nigdy nie zaglądasz :evil_lol:. [/COLOR][/I][/B]
[COLOR=black][B][I]Ale na serio to mało osób zagląda ...[/I][/B] [/COLOR]

Posted

[quote name='Kamcia_14'][B][I]No ty na pewno nie zajrzysz :evil_lol:. .[COLOR=lemonchiffon]Ty nigdy nie zaglądasz :evil_lol:. [/COLOR][/I][/B]
[COLOR=black][B][I]Ale na serio to mało osób zagląda ...[/I][/B] [/COLOR][/quote]
Bzdury opowiadasz. Teraz Cię zawstydzę...Ja przeczytałam Twoją galerie od deski do deski. Czy mozesz powiedzieć to samo o mojej? Raczej nie.....:eviltong:
Acha :) Wiem ze chyba justys zrobiła Ci śliczny nowy avatar i banerek :eviltong:

Posted

[quote name='BBeta']Skoro takie zainteresowanie Twoją osobą Pysiu to może zacznij wstawiać swoje foty :diabloti: :cool3:[/quote]
Bzdety piszesz :eviltong: Moja osobą NIKT się nie interesuje :evil_lol: Najwyżej co niektórych potrafię rozsmieszyć ;) A foty robię beznadziejne wiec.... Nikt ich nie chce oglądać :placz:

Guest Kamcia_14
Posted

[quote name='Pysia']Bzdury opowiadasz. Teraz Cię zawstydzę...Ja przeczytałam Twoją galerie od deski do deski. Czy mozesz powiedzieć to samo o mojej? Raczej nie.....:eviltong:
Acha :) Wiem ze chyba justys zrobiła Ci śliczny nowy avatar i banerek :eviltong:[/quote]

[B][I]A wcale że nie czytasz od deski do deski :eviltong: . Bo wcale nie Justyś zrobiła mi banner tylko Rybcia :eviltong: . Niedokładna jesteś . [/I][/B]
[B][I]A co z tego jak czytasz skoro nic nie piszesz :evil_lol:[/I][/B] . [B][I]Twoją galerię czytam , żebyś wiedziała . [/I][/B]

Posted

[quote name='Pysia']A foty robię beznadziejne wiec.... Nikt ich nie chce oglądać :placz:[/quote]
Bzdety piszesz :cool3: Masz utrudnione zadanie, bo czarne psy się ciężko fotografuje, ale radzisz sobie naprawde dobrze ;) Ja prawie codziennie wpadam zobaczyć czy sa jakieś nowe fotki Zmorszelm ;) :cool3:

Posted

[quote name='Kamcia_14'][B][I]A wcale że nie czytasz od deski do deski :eviltong: . Bo wcale nie Justyś zrobiła mi banner tylko Rybcia :eviltong: . Niedokładna jesteś . [/I][/B]
[B][I]A co z tego jak czytasz skoro nic nie piszesz :evil_lol:[/I][/B] . [B][I]Twoją galerię czytam , żebyś wiedziała . [/I][/B][/quote]
Z pamieci pisałam :) Teraz tam byłaM I WIEM żE TO rYBC!A cI ZROBIłA :loveu: Fe caps mi się włączył - sam ;)
Widzisz Kamciu...Na pisanie potrzeba czasu i wczucia :) Bo napisanie " Cześć" samego to jest bez sensu....To tylko nabija mi posty a na tym mi nie zależy :) Z zadziwieniem niedawno zauważyłam że mam 3 ogniki a ponoć mam je od dawna :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ciekawe od kiedy ?
Ja czekam aż Twoja galeria nabierze Twojego charakteru :) Aż dasz sie poznać :) Kazda tutaj galeria jest inna - wyjątkowa :loveu: A to dlatego że każdy z nas jest wyjątkowy :multi:
A Twoja psina jest kompletnie odmienna od tych moich :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Więc spodziewam się zadziornej istotki za jakiś czas :diabloti:

Posted

[quote name='BBeta']Bzdety piszesz :cool3: Masz utrudnione zadanie, bo czarne psy się ciężko fotografuje, [COLOR=Magenta]ale radzisz sobie naprawde dobrze [/COLOR];) Ja prawie codziennie wpadam zobaczyć czy sa jakieś nowe fotki Zmorszelm ;) :cool3:[/quote]
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[COLOR=Black] Wiesz że za ten tekst Cię kocham ? :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Od jutra znowu zacznę trzaskać foty :multi: Chociaż w chwili obecnej to jest dość trudne na dworze bo baby się kryją nawzajem :mad:
[SIZE=5][I][B][COLOR=Magenta]Czy wszyscy widzicie?? Ja wcale nie robię beznadziejnych fot !! I radzę sobie całkiem nieźle!! Niech tylko ktoś puści jakiś komentarz to uduszę :mad:;)[/COLOR][/B][/I][/SIZE]
[/COLOR]

Posted

aaaaaaa nie jedźcie do Pysi nigdy :evil_lol: napoiła mnie dziś trzema kawami, aż mi isę żyły wyprostowały i teraz sobie nie mogę miejsca znaleźć :evil_lol: chyba skoczę na siłownie :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']aaaaaaa nie jedźcie do Pysi nigdy :evil_lol: napoiła mnie dziś trzema kawami, aż mi isę żyły wyprostowały i teraz sobie nie mogę miejsca znaleźć :evil_lol: chyba skoczę na siłownie :lol:[/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[B][I]dobrze wiedzieć ....kurcze jak ja byłam to też mi proponowała 2 kawe ale ja nie miałam ochoty:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[B][I]dobrze wiedzieć ....kurcze jak ja byłam to też mi proponowała 2 kawe ale ja nie miałam ochoty:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/quote]

ja na kawe mam zawsze ochotę i sama podstawiałam filiżankę po następną i następną :evil_lol: a teraz mnie roznosi :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']aaaaaaa nie jedźcie do Pysi nigdy :evil_lol: napoiła mnie dziś trzema kawami, aż mi isę żyły wyprostowały i teraz sobie nie mogę miejsca znaleźć :evil_lol: chyba skoczę na siłownie :lol:[/quote]

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[B][I]dobrze wiedzieć ....kurcze jak ja byłam to też mi proponowała 2 kawe ale ja nie miałam ochoty:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/quote]
Nie słuchaj Alu bo jej się resztki zwojów mózgowych naprostowały a nie zyły :diabloti: Dlatego chce skoczyć NA siłownie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Guest Kamcia_14
Posted

[quote name='Pysia']Z pamieci pisałam :) Teraz tam byłaM I WIEM żE TO rYBC!A cI ZROBIłA :loveu: Fe caps mi się włączył - sam ;)
Widzisz Kamciu...Na pisanie potrzeba czasu i wczucia :) Bo napisanie " Cześć" samego to jest bez sensu....To tylko nabija mi posty a na tym mi nie zależy :) Z zadziwieniem niedawno zauważyłam że mam 3 ogniki a ponoć mam je od dawna :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ciekawe od kiedy ?
Ja czekam aż Twoja galeria nabierze Twojego charakteru :) Aż dasz sie poznać :) Kazda tutaj galeria jest inna - wyjątkowa :loveu: A to dlatego że każdy z nas jest wyjątkowy :multi:
A Twoja psina jest kompletnie odmienna od tych moich :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Więc spodziewam się zadziornej istotki za jakiś czas :diabloti:[/quote]

[B][I]Czyżby moja galeria nie miała charakteru tak :mad: . Czyżbym nie dawała się poznać :mad: . Oj nie ładnie nie ładnie :evil_lol:[/I][/B] . [B][I]Pysiu czyli jednym słowem po co do mnie do galeri przychodzić skoro i tak nie ma co w niej pisać[/I][/B] :diabloti: .[B][I] Nieźle ... :evil_lol: [/I][/B]

Posted

[quote name='Pysia']:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[COLOR=black] Wiesz że za ten tekst Cię kocham ? :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/COLOR]
[COLOR=black]Od jutra znowu zacznę trzaskać foty :multi: Chociaż w chwili obecnej to jest dość trudne na dworze bo baby się kryją nawzajem :mad:[/COLOR]
[COLOR=black][SIZE=5][I][B][COLOR=magenta][SIZE=2]Czy wszyscy widzicie?? Ja wcale nie robię beznadziejnych fot !! I radzę sobie całkiem nieźle!! Niech tylko ktoś puści jakiś komentarz to uduszę[/SIZE] :mad:;)[/COLOR][/B][/I][/SIZE]
[/COLOR][/quote]
Kto powiedział Pysi, że robi beznadziejne foty ??!! :mad: :lmaa: Niech no ja się tylko dowiem :-x :cool3: :eviltong:

Posted

[quote name='Kamcia_14'][B][I]Czyżby moja galeria nie miała charakteru tak :mad: . Czyżbym nie dawała się poznać :mad: . Oj nie ładnie nie ładnie :evil_lol:[/I][/B] . [B][I]Pysiu czyli jednym słowem po co do mnie do galeri przychodzić skoro i tak nie ma co w niej pisać[/I][/B] :diabloti: .[B][I] Nieźle ... :evil_lol: [/I][/B][/quote]
No tak..... A wiesz że moja galeria stała sie mną dopiero niedawno? No9.....Zobacz ile mam postów :eviltong: A Ty byś chciała tak od razu...Nieładnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Od jutra trzaskam foty obojętne jakie bo one wcale nie są brzydki :multi::multi::multi:

Posted

A tak w ogóle to zastanawiam sie po licho człowiek ma hodowle ....Ani to popłatne ani lekkie zajęcie :cool1: Na dodatek ile stresu :cool3:
Np zamiast dzisiaj o 18-tej mieć wynik na progesteron to będę miała dopiero jutro :placz: A jak to będzie TEN dzień to jak ja pojadę? Boszzzzzzzzzzzzzzzzzz mnie te psy wykończą na 100% :shake:

Guest Kamcia_14
Posted

[quote name='Pysia']No tak..... A wiesz że moja galeria stała sie mną dopiero niedawno? No9.....Zobacz ile mam postów :eviltong: A Ty byś chciała tak od razu...Nieładnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Od jutra trzaskam foty obojętne jakie bo one wcale nie są brzydki :multi::multi::multi:[/quote]

[B][I]Moja Droga Pysiu :cool3: . W sumie moja galera została założona 2 miesiące temu :roll: ale bym chciała od razu :evil_lol: :evil_lol: . No wiesz ja jestem niecierpliwa :cool1:[/I][/B]