malawaszka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 buuuahahahaha zaraz zwymiotuję od samego czytania :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='da-NUTKA']Masz jajka i cukier, no i może kakao????????? Zrób sobie kogel-mogel :evil_lol: Danka[/quote] Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeee:shake: To nie to :shake: Na dzisiaj wystarczy ;) TZ i tak jutro musi uzupełnić zapasy :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='malawaszka']buuuahahahaha zaraz zwymiotuję od samego czytania :evil_lol:[/quote] Nie przesadzaj ;) Kurcze chyba jednak zobaczę co tam jeszcze jest dobrego :p Quote
malawaszka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Pysia']Nie przesadzaj ;) Kurcze chyba jednak zobaczę co tam jeszcze jest dobrego :p[/quote] hahahan ie przesadzam - lekko mnie zemdliło :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='malawaszka']hahahan ie przesadzam - lekko mnie zemdliło :evil_lol:[/quote] Zlustrowałam lodówkę i stwierdziłam, że jutro sobie ugotuję coś innego a teraz zjem jednak tego kotleta schabowego :diabloti: Kolejnego zresztą.... To pierwszy posiłek mój tego dnia :eviltong: Więc nie wiem o co Ci chodzi babo :evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 buuuahahah no rzeczywiście to już śniadanie :evil_lol: Quote
Vectra Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 hahahaha Pysiu hahahaha :evil_lol: właśnie dlatego nie rozstanie się z papierosami :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='malawaszka']buuuahahah no rzeczywiście to już śniadanie :evil_lol:[/quote] Nie wiem jak ja wstanę ...O 8:00 mam być w Czeladzi na badaniu krwi z Szelmą ( progesteron...) . Koniec świata :crazyeye: Chyba wyślę TZta z nią :eviltong: Quote
malawaszka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Pysia']Nie wiem jak ja wstanę ...O 8:00 mam być w Czeladzi na badaniu krwi z Szelmą ( progesteron...) . Koniec świata :crazyeye: Chyba wyślę TZta z nią :eviltong:[/quote] nooo pojedz sobie jeszcze - z wypchanym żołądkiem lepiej się śpi - wtedy człowiek naprawdę wypoczywa :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pysiu posiadam w lodówce: pasztet bauera galaretke z kurczaka boczek wędzony żółty ser paste z łososia zielonego ogórka kiełbase krakowską metke tatarską sałatke jarzynową mieszankę chińską i pieczone mięsko : łopatka , biodrówka i roladki z kotlecika aha jest jeszcze galaretka agrestowa z bananami babka rosół i pomidorowa z makaronem .....hmmmmm co jeszcze ,...nie chce mi sie sprawdzać Quote
Pysia Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pysiu posiadam w lodówce: pasztet bauera galaretke z kurczaka boczek wędzony żółty ser [COLOR=Magenta] paste z łososia[/COLOR] zielonego ogórka [COLOR=Magenta] kiełbase krakowską metke tatarską[/COLOR] sałatke jarzynową mieszankę chińską i pieczone mięsko : łopatka , biodrówka i roladki z kotlecika aha jest jeszcze galaretka agrestowa z bananami [COLOR=Magenta] babka [/COLOR] rosół i pomidorowa z makaronem .....hmmmmm co jeszcze ,...nie chce mi sie sprawdzać[/quote][COLOR=Black] Podkreślone proszę wysłać do mnie :p [/COLOR] Quote
jo-jo Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pysiu posiadam w lodówce: pasztet bauera galaretke z kurczaka [COLOR=darkorchid]boczek wędzony[/COLOR] żółty ser paste z łososia zielonego ogórka kiełbase krakowską metke tatarską [COLOR=darkorchid]sałatke jarzynową[/COLOR] [COLOR=darkorchid]mieszankę chińską[/COLOR] i pieczone mięsko : łopatka , biodrówka i roladki z kotlecika aha jest jeszcze galaretka agrestowa z bananami babka rosół i [COLOR=darkorchid]pomidorowa z makaronem[/COLOR] .....hmmmmm co jeszcze ,...nie chce mi sie sprawdzać[/quote] To ja w takim razie pod to się podpisuje co na filoetowo :evil_lol: Cześć Pysiu, Wyrodna Matka, znaczy mua twych Zmor się pojawiła:evil_lol: Quote
Pysia Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Vectra']nie dobrze mi :evil_lol:[/quote] Następna Przesadzalska :mad: [quote name='jo-jo']To ja w takim razie pod to się podpisuje co na filoetowo :evil_lol: Cześć Pysiu, Wyrodna Matka, znaczy mua twych Zmor się pojawiła:evil_lol:[/quote] Ha!! Mam Cię !! Dlaczego jeszcze nie przyjechałaś po nie? :mad: Przez Ciebie muszę jechać z Szelmą na krycie :razz: Jak będą dzieci to zabierzesz całe tałatajstwo i wychowasz :diabloti: Quote
malawaszka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pysiu posiadam w lodówce: pasztet bauera galaretke z kurczaka boczek wędzony [COLOR=red]żółty ser[/COLOR] [COLOR=red]paste z łososia[/COLOR] [COLOR=red]zielonego ogórka[/COLOR] [COLOR=red]kiełbase krakowską ALE TYLKO JAK TO SUSZONA[/COLOR] metke tatarską sałatke jarzynową [COLOR=red]mieszankę chińską[/COLOR] i pieczone mięsko : łopatka , biodrówka i roladki z kotlecika aha jest jeszcze galaretka agrestowa z bananami babka rosół i [COLOR=red]pomidorowa z makaronem[/COLOR] .....hmmmmm co jeszcze ,...nie chce mi sie sprawdzać[/quote] hahaha to jak zamawiamy to ja poproszę to co na czerwono :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 No i wyszło szydło z worka :diabloti: Zwróćcie uwage ile potraw podkreśliłam ja a ile one :diabloti: W szczególnosci Weszka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Buahahahahahahahahahahahaha aleś się wkopała :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 hahaha kochana ale ja tego nie zjem na raz :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='malawaszka']hahaha kochana ale ja tego nie zjem na raz :evil_lol:[/quote] Mnie też na to potrzebne są 2 godziny :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
AlKil Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Wiecie co, weszłam do tej galerii, pierwszej tego dnia i już się najadłam....:lol: Quote
AlKil Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Pysiu, skoczyłam sobie odświeżyć pamięć... [IMG]http://img329.imageshack.us/img329/990/6sierpien0533rp.jpg[/IMG] i przypomniałam sobie malutkiego Albiego....eh, mogłabym mieć stado niufów... a jak tam dzisiaj dzieciaki Zmorowatej? Quote
BeaC Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 witaj Miałam najszczersze chęci... przeczytać wszystkie posty.... niestety padłam.....no nie da rady za dużo piszeczie i tak foty letnie mmmmmmmmmmmm ale fajnie ja tez juz chcę grzebać w swoim ogrudku... a jest co grzebać... same łaki i nieużytki rolne:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: i jaeszcze mam pytanko: [SIZE=4][COLOR=Indigo]Czy Karol przezuwa Zmorze żarełko karmiąc ją jak pisklaka????[/COLOR][/SIZE] Quote
clockwork Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='malawaszka']buuuuuuuahahahahhha UWAGA PYSIA BĘDZIE MIAŁA OKRES :roflt: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] :crazyeye:[FONT=Arial][COLOR=Blue] pysiu- ja Cię zapraszałam do siebie- tzn- Twoje niufki do Clockworka, ale prosze- nie przyjeżdżaj jak masz cieczke- Klocek tego nie wstrzimie!!! własnie zakończył tydzień lamentu z powodu wycieków swojej sąsiadki- labki... :evil_lol:[/COLOR][/FONT] [quote name='AlKil']Pysiu, skoczyłam sobie odświeżyć pamięć... [IMG]http://img329.imageshack.us/img329/990/6sierpien0533rp.jpg[/IMG] i przypomniałam sobie malutkiego Albiego....eh, mogłabym mieć stado niufów... a jak tam dzisiaj dzieciaki Zmorowatej?[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue]jesoooo... tatko karmiciel... zemdlony!! :turn-l:[/COLOR][/FONT] Quote
Pysia Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='AlKil']Wiecie co, weszłam do tej galerii, pierwszej tego dnia i już się najadłam....:lol:[/quote] Smacznego :lol: [quote name='AlKil']Pysiu, skoczyłam sobie odświeżyć pamięć... [IMG]http://img329.imageshack.us/img329/990/6sierpien0533rp.jpg[/IMG] i przypomniałam sobie malutkiego Albiego....eh, mogłabym mieć stado niufów... a jak tam dzisiaj dzieciaki Zmorowatej?[/quote] Albi chyba taki nie był jak do Ciebie trafił bo te tutaj mają kilka dni :evil_lol: Dzieciaki wielkie :) [quote name='BeaC']witaj Miałam najszczersze chęci... przeczytać wszystkie posty.... niestety padłam.....no nie da rady za dużo piszeczie i tak foty letnie mmmmmmmmmmmm ale fajnie ja tez juz chcę grzebać w swoim ogrudku... a jest co grzebać... same łaki i nieużytki rolne:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: i jaeszcze mam pytanko: [SIZE=4][COLOR=Indigo]Czy Karol przezuwa Zmorze żarełko karmiąc ją jak pisklaka????[/COLOR][/SIZE][/quote] To pytanie powinnaś zadać Karolowi :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='clockwork']:crazyeye:[FONT=Arial][COLOR=Blue] pysiu- ja Cię zapraszałam do siebie- tzn- Twoje niufki do Clockworka, ale prosze- nie przyjeżdżaj jak masz cieczke- Klocek tego nie wstrzimie!!! własnie zakończył tydzień lamentu z powodu wycieków swojej sąsiadki- labki... :evil_lol:[/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Blue]jesoooo... tatko karmiciel... zemdlony!! :turn-l:[/COLOR][/FONT][/quote] Dziękujemy za zaproszenie ale ze względu na dwie cieczki w domu.....nie przyjedziemy :eviltong: Tatko karmiciel zachwycony połozył się i usnął :evil_lol: Quote
Recommended Posts