Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='da-NUTKA']Masz jajka i cukier, no i może kakao?????????

Zrób sobie kogel-mogel :evil_lol:

Danka[/quote]
Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeee:shake: To nie to :shake:
Na dzisiaj wystarczy ;) TZ i tak jutro musi uzupełnić zapasy :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']buuuahahahaha zaraz zwymiotuję od samego czytania :evil_lol:[/quote]
Nie przesadzaj ;)
Kurcze chyba jednak zobaczę co tam jeszcze jest dobrego :p

Posted

[quote name='malawaszka']hahahan ie przesadzam - lekko mnie zemdliło :evil_lol:[/quote]
Zlustrowałam lodówkę i stwierdziłam, że jutro sobie ugotuję coś innego a teraz zjem jednak tego kotleta schabowego :diabloti: Kolejnego zresztą....
To pierwszy posiłek mój tego dnia :eviltong: Więc nie wiem o co Ci chodzi babo :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']buuuahahah no rzeczywiście to już śniadanie :evil_lol:[/quote]
Nie wiem jak ja wstanę ...O 8:00 mam być w Czeladzi na badaniu krwi z Szelmą ( progesteron...) . Koniec świata :crazyeye:
Chyba wyślę TZta z nią :eviltong:

Posted

[quote name='Pysia']Nie wiem jak ja wstanę ...O 8:00 mam być w Czeladzi na badaniu krwi z Szelmą ( progesteron...) . Koniec świata :crazyeye:
Chyba wyślę TZta z nią :eviltong:[/quote]

nooo pojedz sobie jeszcze - z wypchanym żołądkiem lepiej się śpi - wtedy człowiek naprawdę wypoczywa :evil_lol:

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Pysiu posiadam w lodówce:
pasztet bauera
galaretke z kurczaka
boczek wędzony
żółty ser
paste z łososia
zielonego ogórka
kiełbase krakowską
metke tatarską
sałatke jarzynową
mieszankę chińską
i pieczone mięsko : łopatka , biodrówka i roladki z kotlecika
aha jest jeszcze galaretka agrestowa z bananami
babka
rosół i pomidorowa z makaronem .....hmmmmm co jeszcze ,...nie chce mi sie sprawdzać

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
pasztet bauera
galaretke z kurczaka
boczek wędzony
żółty ser
[COLOR=Magenta] paste z łososia[/COLOR]
zielonego ogórka
[COLOR=Magenta] kiełbase krakowską
metke tatarską[/COLOR]
sałatke jarzynową
mieszankę chińską
[COLOR=Magenta] babka [/COLOR]
rosół i pomidorowa z makaronem .....hmmmmm co jeszcze ,...nie chce mi sie sprawdzać[/quote][COLOR=Black]
Podkreślone proszę wysłać do mnie :p
[/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
pasztet bauera
galaretke z kurczaka
[COLOR=darkorchid]boczek wędzony[/COLOR]
żółty ser
paste z łososia
zielonego ogórka
kiełbase krakowską
metke tatarską
[COLOR=darkorchid]sałatke jarzynową[/COLOR]
[COLOR=darkorchid]mieszankę chińską[/COLOR]
babka
rosół i [COLOR=darkorchid]pomidorowa z makaronem[/COLOR] .....hmmmmm co jeszcze ,...nie chce mi sie sprawdzać[/quote]

To ja w takim razie pod to się podpisuje co na filoetowo :evil_lol:

Cześć Pysiu, Wyrodna Matka, znaczy mua twych Zmor się pojawiła:evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']nie dobrze mi :evil_lol:[/quote]
Następna Przesadzalska :mad:

[quote name='jo-jo']To ja w takim razie pod to się podpisuje co na filoetowo :evil_lol:

Cześć Pysiu, Wyrodna Matka, znaczy mua twych Zmor się pojawiła:evil_lol:[/quote]
Ha!! Mam Cię !! Dlaczego jeszcze nie przyjechałaś po nie? :mad: Przez Ciebie muszę jechać z Szelmą na krycie :razz: Jak będą dzieci to zabierzesz całe tałatajstwo i wychowasz :diabloti:

Posted

pasztet bauera
galaretke z kurczaka
boczek wędzony
[COLOR=red]żółty ser[/COLOR]
[COLOR=red]paste z łososia[/COLOR]
[COLOR=red]zielonego ogórka[/COLOR]
[COLOR=red]kiełbase krakowską ALE TYLKO JAK TO SUSZONA[/COLOR]
metke tatarską
sałatke jarzynową
[COLOR=red]mieszankę chińską[/COLOR]
babka
rosół i [COLOR=red]pomidorowa z makaronem[/COLOR] .....hmmmmm co jeszcze ,...nie chce mi sie sprawdzać[/quote]

hahaha to jak zamawiamy to ja poproszę to co na czerwono :evil_lol:

Posted

No i wyszło szydło z worka :diabloti:
Zwróćcie uwage ile potraw podkreśliłam ja a ile one :diabloti: W szczególnosci Weszka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Buahahahahahahahahahahahaha aleś się wkopała :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']hahaha kochana ale ja tego nie zjem na raz :evil_lol:[/quote]
Mnie też na to potrzebne są 2 godziny :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Pysiu, skoczyłam sobie odświeżyć pamięć...
[IMG]http://img329.imageshack.us/img329/990/6sierpien0533rp.jpg[/IMG]

i przypomniałam sobie malutkiego Albiego....eh, mogłabym mieć stado niufów...
a jak tam dzisiaj dzieciaki Zmorowatej?

Posted

witaj
Miałam najszczersze chęci... przeczytać wszystkie posty.... niestety padłam.....no nie da rady za dużo piszeczie
i tak foty letnie mmmmmmmmmmmm ale fajnie ja tez juz chcę grzebać w swoim ogrudku... a jest co grzebać... same łaki i nieużytki rolne:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
i jaeszcze mam pytanko: [SIZE=4][COLOR=Indigo]Czy Karol przezuwa Zmorze żarełko karmiąc ją jak pisklaka????[/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='malawaszka']buuuuuuuahahahahhha UWAGA PYSIA BĘDZIE MIAŁA OKRES :roflt: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

:crazyeye:[FONT=Arial][COLOR=Blue] pysiu- ja Cię zapraszałam do siebie- tzn- Twoje niufki do Clockworka, ale prosze- nie przyjeżdżaj jak masz cieczke- Klocek tego nie wstrzimie!!! własnie zakończył tydzień lamentu z powodu wycieków swojej sąsiadki- labki... :evil_lol:[/COLOR][/FONT]

[quote name='AlKil']Pysiu, skoczyłam sobie odświeżyć pamięć...

a jak tam dzisiaj dzieciaki Zmorowatej?[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue]jesoooo... tatko karmiciel... zemdlony!! :turn-l:[/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='AlKil']Wiecie co, weszłam do tej galerii, pierwszej tego dnia i już się najadłam....:lol:[/quote]
Smacznego :lol:

[quote name='AlKil']Pysiu, skoczyłam sobie odświeżyć pamięć...

a jak tam dzisiaj dzieciaki Zmorowatej?[/quote]
Albi chyba taki nie był jak do Ciebie trafił bo te tutaj mają kilka dni :evil_lol:
Dzieciaki wielkie :)

[quote name='BeaC']witaj
Miałam najszczersze chęci... przeczytać wszystkie posty.... niestety padłam.....no nie da rady za dużo piszeczie
i tak foty letnie mmmmmmmmmmmm ale fajnie ja tez juz chcę grzebać w swoim ogrudku... a jest co grzebać... same łaki i nieużytki rolne:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
i jaeszcze mam pytanko: [SIZE=4][COLOR=Indigo]Czy Karol przezuwa Zmorze żarełko karmiąc ją jak pisklaka????[/COLOR][/SIZE][/quote]
To pytanie powinnaś zadać Karolowi :evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']:crazyeye:[FONT=Arial][COLOR=Blue] pysiu- ja Cię zapraszałam do siebie- tzn- Twoje niufki do Clockworka, ale prosze- nie przyjeżdżaj jak masz cieczke- Klocek tego nie wstrzimie!!! własnie zakończył tydzień lamentu z powodu wycieków swojej sąsiadki- labki... :evil_lol:[/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][COLOR=Blue]jesoooo... tatko karmiciel... zemdlony!! :turn-l:[/COLOR][/FONT][/quote]
Dziękujemy za zaproszenie ale ze względu na dwie cieczki w domu.....nie przyjedziemy :eviltong:
Tatko karmiciel zachwycony połozył się i usnął :evil_lol: