BBeta Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Tyle jesz i tak dobrze wyglądasz ?? :crazyeye: :crazyeye: Ja agresywnego doga też czytałam :eviltong: Dotarłam narazie do 161 strony :cool3: Quote
bonita Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Pysia']Zjadłam wszystkie pączki.... Zjadłam cała zupe grzybową ... Zjadłam wszystkie ciastka.... Zjadłam wszystkie cukierki ( orzechowe w czekoladzie ;) ).... Zjadłam kilka ( 5 ) bułek z parówką i cebulą na ciepło .... Wypiłam 3 kubki mleka z miodem.... Zjadłam 2 kotlety schabowe..... Dobrałam się do jutrzejszego obiadu...... Nie ma już chleba.... Nie ma już zółtego sera..... Nie ma już ani pomidorów ani sera Fety.... Wszystko zjadłam - wszystko!! Od godziny 16-tej...... Umieram. Robią mi się rozstępy na brzuchu. Czuję nienasycony głód...... Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa[/quote] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [B][I]A ja wszystko mam:eviltong: tralala tralala, bo byłam dziś na obiadku u rodziców, a teraz mogę się dalej opychać w domu:multi: .[/I][/B] [B][/B] Quote
PIKA Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Pysia']Zjadłam wszystkie pączki.... Zjadłam cała zupe grzybową ... Zjadłam wszystkie ciastka.... Zjadłam wszystkie cukierki ( orzechowe w czekoladzie ;) ).... Zjadłam kilka ( 5 ) bułek z parówką i cebulą na ciepło .... Wypiłam 3 kubki mleka z miodem.... Zjadłam 2 kotlety schabowe..... Dobrałam się do jutrzejszego obiadu...... Nie ma już chleba.... Nie ma już zółtego sera..... Nie ma już ani pomidorów ani sera Fety.... Wszystko zjadłam - wszystko!! Od godziny 16-tej...... Umieram. Robią mi się rozstępy na brzuchu. Czuję nienasycony głód...... Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa[/quote] ale to wszystko bylo tylko w domu, czy zeżarlas wszystko co bylo z okolicy? :crazyeye::crazyeye: Quote
PIKA Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='bonita']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [B][I]A ja wszystko mam:eviltong: tralala tralala, bo byłam dziś na obiadku u rodziców, a teraz mogę się dalej opychać w domu:multi: .[/I][/B] [/quote] coś słabo Cie rodzice nakarmili :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='AlKil']Pysia.... jestem pod wrażeniem.....:-o:-o:-o[/quote] TZ też jest bo nie ma co jeść teraz :diabloti: [quote name='BBeta']Tyle jesz i tak dobrze wyglądasz ?? :crazyeye: :crazyeye: Ja agresywnego doga też czytałam :eviltong: Dotarłam narazie do 161 strony :cool3:[/quote] Prawda ze dziwne ? :roll: Ja dotarłam do 180-tej i poszłam jeść :evil_lol: Quote
dbsst Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 czesc mamniuniunminuiiu PtYSIU :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
AlKil Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Pysia, powiedz, może trzeba Ci podesłać paczkę żywnościową... [IMG]http://img239.imageshack.us/img239/8240/59wd8.gif[/IMG] Quote
Pysia Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='bonita']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [B][I]A ja wszystko mam:eviltong: tralala tralala, bo byłam dziś na obiadku u rodziców, a teraz mogę się dalej opychać w domu:multi: .[/I][/B] [/quote] O matko :) Ja miałam obiadek w domku i to syty no i co z tego? On był o 14-tej a ja potem zgłodniałam :evil_lol: [quote name='PIKA']ale to wszystko bylo tylko w domu, czy zeżarlas wszystko co bylo z okolicy? :crazyeye::crazyeye:[/quote] To wszystko BYŁO w domu ....:placz: Teraz wcinam czekolade :loveu: [quote name='PIKA']coś słabo Cie rodzice nakarmili :evil_lol:[/quote] Oj Pika zaraz ją xle karmili :) Quote
Maga100 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='PIKA']ale to wszystko bylo tylko w domu, czy zeżarlas wszystko co bylo z okolicy? :crazyeye::crazyeye:[/quote] [B]buhahaha, już widzę Pysię, jak terroryzuje sąsiadów i zabiera im lodówki i wybiera ze spiżarni :evil_lol: :evil_lol: [/B] Quote
Pysia Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='AlKil']Pysia, powiedz, może trzeba Ci podesłać paczkę żywnościową... [IMG]http://img239.imageshack.us/img239/8240/59wd8.gif[/IMG][/quote] Przyślij bo TZ twierdzi ze ja nie zarabiam na to co przejem :evil_lol: Quote
aga1215 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Pysia']Zjadłam wszystkie pączki.... Zjadłam cała zupe grzybową ... Zjadłam wszystkie ciastka.... Zjadłam wszystkie cukierki ( orzechowe w czekoladzie ;) ).... Zjadłam kilka ( 5 ) bułek z parówką i cebulą na ciepło .... Wypiłam 3 kubki mleka z miodem.... Zjadłam 2 kotlety schabowe..... Dobrałam się do jutrzejszego obiadu...... Nie ma już chleba.... Nie ma już zółtego sera..... Nie ma już ani pomidorów ani sera Fety.... Wszystko zjadłam - wszystko!! Od godziny 16-tej...... Umieram. Robią mi się rozstępy na brzuchu. Czuję nienasycony głód...... Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa[/quote] [B]Pysiu Kochanie, a ile Ty masz żołądków??????[/B]:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ;) :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Maga100'][B]buhahaha, już widzę Pysię, jak terroryzuje sąsiadów i zabiera im lodówki i wybiera ze spiżarni :evil_lol: :evil_lol: [/B][/quote] Chętnie bym pobuszowała u innych w kuchniach :diabloti: Właśnie zjadłam całą czekolade i zastanawiam się nad pieczonym karczkiem :p Zjeść na zimno czy na ciepło ? Quote
Pysia Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='aga1215'][B]Pysiu Kochanie, a ile Ty masz żołądków??????[/B]:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ;) :evil_lol:[/quote] Jeden i to bardzo malutki :roll: Na razie Was opuszczam bo wymyśliłm sobie cebulke smażoną z kiełbaską :) Cebulki ma być więcej a kiełbaska ma raczej zasmaczać cebulke :loveu: Mmmmmmmmmmmmmmmmmmm już czuję ten smak na bułeczce serowej :loveu: Quote
Hanna R. Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Pysiu - mam kotlety mielone , danie chińskie, polędwiczki w sosie grzybowym, boczek wędzony, ser żółty, galaretkę z bitą śmietaną, mleko czekoladowe - i parę innych rzeczy. Przyjeżdżaj ! :multi: Quote
PIKA Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Pysia a ja mam, żurek, biala kiełabaske, schabik pieczony, sosik grzybowy, dwie suroweczki, wędlinke, i morze ciasta :lol: Do popicia tez się coś znajdzie :razz: Quote
Pysia Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Pysiu - mam kotlety mielone , danie chińskie, polędwiczki w sosie grzybowym, boczek wędzony, ser żółty, galaretkę z bitą śmietaną, mleko czekoladowe - i parę innych rzeczy. Przyjeżdżaj ! :multi:[/quote] Kotlety mielone tez mam ale czując zbliżające sie obżarstwo - zamroziłam :evil_lol:b Mam też leczo , kapuste z grochem, zostało kilka kotletów schabowych i chyba talerz grzybowej :) Zjadłam dzisiaj 40 pączków :oops: Moja rodzina na szczęście za pączkami domowymi nie przepada - wolą kupne ;) Wiesz Haniu? Ta galaretka to nie jest zły pomysł ;) Mam galaretki i Śnieżke też i mleko ;) Dzięki za poddanie pomysłu :loveu: Lecę :p Acha - najpierw kolejna tabletka na watrobe ...... Quote
ewelinabuck Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 ojejku dziweczyny ja tez cierpie moze ktos sie nademna zlituje tez mi paczke przysle:oops: :oops: :oops: :oops: ja od rana zjadlam 6 kromek chleba z serem i szynka + buraczki z cebulka( cala miske i to spora) 1 rodzinna pizze pozniej pol bochenka chleba znowu 10 babeczek czekoladowych(malych) 4 sevendaysy salatke z ogorka kiszonego i cebulki 3 grzeski w czekoladzie 1 trzybita a teraz chrupie czekolade milke jogurtowa a co bedzie jak mi sie skonczy???????????? mama mowi ze lepiej mnie ubierac niz zywic woli sobie ze 3 bernardyny kupic niz mnie jedna:evil_lol: :evil_lol: Quote
AlKil Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Pysiu, dawaj adres, wyślę pomoc żywnościową.....:eating: Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [B][I]Ile wy jecie :-o :-o ... Na śniadanie wytarcza mi jogurt :razz:. I to taki niskokaloryczny :evil_lol:. Nie wierzę że ty Pysiu tyle jesz ... przynajmniej nie widać tego po tobie :evil_lol:. A Może byście tak wpadły do nas do galeri co ... :evil_lol:. [/I][/B] Quote
Paula Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 :crazyeye: Co Wy, wszystkie w ciazy :hmmmm: :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='PIKA']Pysia a ja mam, żurek, biala kiełabaske, schabik pieczony, sosik grzybowy, dwie suroweczki, wędlinke, i morze ciasta :lol: Do popicia tez się coś znajdzie :razz:[/quote] Cholera :cool1: Tym ciastem mnie dobiłaś..... Quote
malawaszka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 buuuuuuuahahahahhha UWAGA PYSIA BĘDZIE MIAŁA OKRES :roflt: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 ja za mloda na ciaze;) ale chyba na inny rodzaj nie czyl na ciaze spozywcza:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Galaretka stygnie na tarasie ;) [quote name='ewelinabuck']ojejku dziweczyny ja tez cierpie moze ktos sie nademna zlituje tez mi paczke przysle:oops: :oops: :oops: :oops: ja od rana zjadlam 6 kromek chleba z serem i szynka + buraczki z cebulka( cala miske i to spora) 1 rodzinna pizze pozniej pol bochenka chleba znowu 10 babeczek czekoladowych(malych) 4 sevendaysy salatke z ogorka kiszonego i cebulki 3 grzeski w czekoladzie 1 trzybita a teraz chrupie czekolade milke jogurtowa a co bedzie jak mi sie skonczy???????????? mama mowi ze lepiej mnie ubierac niz zywic woli sobie ze 3 bernardyny kupic niz mnie jedna:evil_lol: :evil_lol:[/quote] To znaczy że dzisiaj " żerty " dzień :evil_lol: [quote name='AlKil']Pysiu, dawaj adres, wyślę pomoc żywnościową.....:eating:[/quote] Sarnów gmina Psary a dom po prezesie :diabloti: [quote name='Kamcia_14'][B][I]Ile wy jecie :-o :-o ... Na śniadanie wytarcza mi jogurt :razz:. I to taki niskokaloryczny :evil_lol:. Nie wierzę że ty Pysiu tyle jesz ... przynajmniej nie widać tego po tobie :evil_lol:. A Może byście tak wpadły do nas do galeri co ... :evil_lol:. [/I][/B][/quote] Moja rodzina wierzy w to - uwierz i Ty ;) W galerii byłam ale najpierw muszę wszystko wyczytać :) Jestem blisko bo oglądam projekty domów :eviltong: [quote name='paula_z']:crazyeye: Co Wy, wszystkie w ciazy :hmmmm: :evil_lol:[/quote] Ha!! Nie w ciąży ale ja mam nadzieje zostać babcią i się wczuwam :diabloti: Lecę po kiszonego ogórka do spiżarki :p Quote
malawaszka Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Pysia']Ha!! Nie w ciąży ale ja mam nadzieje zostać babcią i się wczuwam :diabloti: Lecę po kiszonego ogórka do spiżarki :p[/quote] :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: a dopieroś mówiła, że Karol za młody :crazyeye: Quote
Recommended Posts