LAZY Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 Długo mnie nie było, a tu ktos maluszki podmienił :o Ogromne, grubaśne, słodziutkie!!! :oops: Quote
Pysia Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Rosną smyki. Zaraz powstawiam zdjęcia w wieku 5 tygodni :) Quote
Pysia Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Z ciocia Karcią A to ja - grubas Patrzcie i podziwiajcie mnie ;) A ja jestem smyk A ja słodziutki Miałem męczący dzień Zblazowany... Quote
daga10011 Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 oj rosna rosna :lol: :Pgigantuski male,a takie kraluszki byly :lol: Quote
Pysia Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Wąchanko Cięzka praca to wstawianie zdjęć.... Malawaszko!! Ile Ty dla mnie robiłaś !! Quote
malawaszka Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 hahaha widzisz widzisz? a nie doceniałaś mnie :lol: :wink: Maluchy KOCHANE!!!!!!!!! Quote
Pysia Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 JA CIE NIE DOCENIAŁAM ??!! Małpo jedna!! Caly czas Ci słodziłam a Ty tak ?? No ładne halo... Quote
Alicja Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 o ja cie ale bambaryłki całuśne :angel: a grubasy :o Quote
Guest bernulka Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Ale cuuuddddaaa :iloveyou: ja kcce je zobaczyć na żywo :P :D :iloveyou: paździoszki Quote
asher Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Wielkie :o Śliczne :D A jaki mają temperament :cunao: :wink: Quote
Pysia Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Temperament?? :evilbat: Uwazasz ze nie mają ?? :evil: To są Crittersy okropne. Rzadko udaje mi sie zrobić zdjęcie jak mnie dopadaja. Łapią za co popadnie tymi swoimi critterowskimi igielkami i gryza jak diabli :evilbat: Maja przy tym takie szelmowskie miny. Jak już podgryzą dość mocno i odwracam sie to patrzą tymi swoimi ślepkami jak aniołki :angel: Normalnie niewiniątka niesamowite :evil: Co ja od nich chcę... Wstrętna babcia - Jędza i Zmora. Jeden tak capnął swoja mamę za nos ze Zmorka o cierpliwosci świętego nawet nie wytrzymała i skarcila degenerata :o Ciagle biedna patrzy się na nie z mina niedowierzenia: :o Skad one sie wzięły?? :-? Czy to naprawdę moje dzieci?? :-? :o Szczekają, warczą a ona nigdy tego nie robi. Az jej sie oczy robią wielkie ...A jak ją juz dopadną to...ratuj się kto moze!! :scared: Jeden za ogon, drugi za nos reszta po bokach i obrabiają jakby sie zmówiły :diabloti: Kopią tez dziury w trawie, demolują kojec w domu i robia ogólne zadymy. Pewnie jakby byla jakaś dziewczynka to by złagodziła obyczaje ale same chłopaki to wiadomo jaki iloraz inteligencji... :wink: Żadnej finazji - sama siła :lol: Dobrze je kurcze nazwałam - Banda Gówniarzy. Tylko zeby z tego mafia nie wyrosła :evilbat: Chociaż jakby zawojowała ringi tobym nic przeciw nie miała :drinking: Quote
malawaszka Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 hihihiih ojjj Ty ZMORO jedna :lol: :calus: jade tam do Ciebie w tym tyg na bank bo już nie muszę codziennie z chorobami jeździć - leczą się w domku narazie :angel: więc pojadę i dam się Bandzie Gówniarzy poogryzać troszeczkę to może ubędzie mi kilka kg :oops: :lol: Quote
asher Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 No! Na taką własnie relację czekałam :lol: Bo na fotkach to wyglądają jak nieruchawe misie, albo śpią, albo wyglądają, jakby zaraz miały iśc w kimę, albo maja taki cielęco - niewinny wzrok :wink: Quote
malawaszka Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Asher bo to niufy są :D super już widać, że to niufy bo na początku to jak szczyrki wyglądało :lol: Quote
Maga100 Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 ale włochate słonie :o wielgachne :angel: I juz za 3 tygodnie rozstanie? :( Quote
asher Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 malawaszka napisał(a):Asher bo to niufy są :D super już widać, że to niufy bo na początku to jak szczyrki wyglądało :lol: Ja wiem. Ale te maluchy wyglądają na fotkach na tak idealnie grzeczne, że aż nieprawdziwe :wink: Quote
malawaszka Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 no i nie wyglądały jak szczyrki tylko jak szczurki :oops: Quote
asher Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 Oj, chyba nam coś na wzrok padło, bo ani ja, ani Maga się o szczyrki nie czepiłyśmy :lol: Quote
malawaszka Posted September 1, 2005 Posted September 1, 2005 i sama się siebie czepiłam a co!!!! czepialska jestem :lol: Quote
Pysia Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Niewinne.... :evilbat: Owszem przesypiają większość dnia bo to malutkie szczeniaczki ale po każdym jedzeniu jest szaleństo na całego. A jak wrzeszczą jak je z podwórka do domu daję... :-? Stanowczo im sie w domowym kojcu nie podoba. Potem w domu ciągle łażą w w nocy zaczyna sie dyszenie - bo im robi się gorąco. Wtedy muszę wstawać i otwierac drzwi na dwór żeby wpuscić zimne powietrze :evil: Spanie w takich warunkach jest praktycznie niemozliwe :o Na dodatek ciagle leją i srają a ich kupki do najmniejszych juz nie należą...Ciagle pilnuję który nabrudzi i od razu sprzątam. Dzięki temu Gówniarze nie śmierdzą i sa czyści :lol: Inaczej musiałabym je codziennie prać :angel: Pewnie by im się to podobało bo każdą miskę z wodą rozlewają a jeden to uwielbia spac z mordką w wodzie.Szyje mają ciągle mokre bo są utytłane po każdym jedzeniu jak świnki a Zmorka jako dobra mama myje im te pyszczki i łałoczki dokładnie. Potem one sa uślinione całe a ona pogryziona :evilbat: Wesoło mamy w kazdej minucie :lol: :wink: Quote
Justi0022 Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Pysia - a jakie imionka mają ? :lol: Ale masz wesoło :o :lol: Quote
asher Posted September 2, 2005 Posted September 2, 2005 Hahaha, Pysia miała płakać, jak szczeniaki się porozchodzą do nowych domów, a tu wygląda na to, że chyba się zaleje w trupa z radości :lol: Quote
Recommended Posts