Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Guest bernulka
Posted

Ale cuuuddddaaa :iloveyou: ja kcce je zobaczyć na żywo :P :D :iloveyou:

paździoszki

Posted

Temperament?? :evilbat: Uwazasz ze nie mają ?? :evil: To są Crittersy okropne. Rzadko udaje mi sie zrobić zdjęcie jak mnie dopadaja. Łapią za co popadnie tymi swoimi critterowskimi igielkami i gryza jak diabli :evilbat: Maja przy tym takie szelmowskie miny. Jak już podgryzą dość mocno i odwracam sie to patrzą tymi swoimi ślepkami jak aniołki :angel: Normalnie niewiniątka niesamowite :evil: Co ja od nich chcę... Wstrętna babcia - Jędza i Zmora. Jeden tak capnął swoja mamę za nos ze Zmorka o cierpliwosci świętego nawet nie wytrzymała i skarcila degenerata :o Ciagle biedna patrzy się na nie z mina niedowierzenia: :o Skad one sie wzięły?? :-? Czy to naprawdę moje dzieci?? :-? :o Szczekają, warczą a ona nigdy tego nie robi. Az jej sie oczy robią wielkie ...A jak ją juz dopadną to...ratuj się kto moze!! :scared: Jeden za ogon, drugi za nos reszta po bokach i obrabiają jakby sie zmówiły :diabloti: Kopią tez dziury w trawie, demolują kojec w domu i robia ogólne zadymy. Pewnie jakby byla jakaś dziewczynka to by złagodziła obyczaje ale same chłopaki to wiadomo jaki iloraz inteligencji... :wink: Żadnej finazji - sama siła :lol: Dobrze je kurcze nazwałam - Banda Gówniarzy. Tylko zeby z tego mafia nie wyrosła :evilbat: Chociaż jakby zawojowała ringi tobym nic przeciw nie miała :drinking:

Posted

hihihiih ojjj Ty ZMORO jedna :lol: :calus: jade tam do Ciebie w tym tyg na bank bo już nie muszę codziennie z chorobami jeździć - leczą się w domku narazie :angel: więc pojadę i dam się Bandzie Gówniarzy poogryzać troszeczkę to może ubędzie mi kilka kg :oops: :lol:

Posted

No! Na taką własnie relację czekałam :lol:
Bo na fotkach to wyglądają jak nieruchawe misie, albo śpią, albo wyglądają, jakby zaraz miały iśc w kimę, albo maja taki cielęco - niewinny wzrok :wink:

Posted

malawaszka napisał(a):
Asher bo to niufy są :D super już widać, że to niufy bo na początku to jak szczyrki wyglądało :lol:

Ja wiem. Ale te maluchy wyglądają na fotkach na tak idealnie grzeczne, że aż nieprawdziwe :wink:

Posted

Niewinne.... :evilbat: Owszem przesypiają większość dnia bo to malutkie szczeniaczki ale po każdym jedzeniu jest szaleństo na całego. A jak wrzeszczą jak je z podwórka do domu daję... :-? Stanowczo im sie w domowym kojcu nie podoba. Potem w domu ciągle łażą w w nocy zaczyna sie dyszenie - bo im robi się gorąco. Wtedy muszę wstawać i otwierac drzwi na dwór żeby wpuscić zimne powietrze :evil: Spanie w takich warunkach jest praktycznie niemozliwe :o Na dodatek ciagle leją i srają a ich kupki do najmniejszych juz nie należą...Ciagle pilnuję który nabrudzi i od razu sprzątam. Dzięki temu Gówniarze nie śmierdzą i sa czyści :lol: Inaczej musiałabym je codziennie prać :angel: Pewnie by im się to podobało bo każdą miskę z wodą rozlewają a jeden to uwielbia spac z mordką w wodzie.Szyje mają ciągle mokre bo są utytłane po każdym jedzeniu jak świnki a Zmorka jako dobra mama myje im te pyszczki i łałoczki dokładnie. Potem one sa uślinione całe a ona pogryziona :evilbat: Wesoło mamy w kazdej minucie :lol: :wink: