Pysia Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Magda_Miki napisał(a):Czesc Pysiu! Bylam u szczeniaczkow- sa cudasne!!:loveu::loveu: Jak przyjechalam to akurat paplaly sie w blocie, wiec trzeba je bylo zamknac w kojcu, zeby nie skakaly na nasze czyste ubrania:evil_lol: Zdjecia mam, ale wkleje jak wroce do domciu:cool3: Milego dnia, No to czekam z niecierpliwością!!!!! Quote
Alicja Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 A ja piję kawkę i jem ciasteczka :p.Deszczyk popadał i już wszystko suche :cool3: Quote
Pysia Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):A ja piję kawkę i jem ciasteczka :p.Deszczyk popadał i już wszystko suche :cool3: A ja bujam w obłokach urządzając w myślach domek którego jeszcze nie mam :evil_lol: I umieram z niecierpliwości..... Kurcze...to wszystko tak długo trwa :placz: Quote
Alicja Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Pysia napisał(a):A ja bujam w obłokach urządzając w myślach domek którego jeszcze nie mam :evil_lol: I umieram z niecierpliwości..... Kurcze...to wszystko tak długo trwa :placz::razz:Pysiu , przyspiesz te procedury ;)ja chcę na tego grila do DG podjechać :p Quote
Pysia Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:Pysiu , przyspiesz te procedury ;)ja chcę na tego grila do DG podjechać :p No to do DG nie pojedziesz bo zmieniam miejsce zamieszkania :) Teraz to będzie Sarnów :) Uciekam dalej od Huty Katowice ;) A juakby się dało przyspieszyć tobym to dawno zrobiła.... Quote
Alicja Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Pysia napisał(a):No to do DG nie pojedziesz bo zmieniam miejsce zamieszkania :) Teraz to będzie Sarnów :) Uciekam dalej od Huty Katowice ;) A juakby się dało przyspieszyć tobym to dawno zrobiła....:razz:zaraz poszukam na mapce;) Quote
Pysia Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:zaraz poszukam na mapce;) Szukaj Psar :) To pomiędzy Psarami a Będzinem Quote
Alicja Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Pysia napisał(a):Szukaj Psar :) To pomiędzy Psarami a Będzinem:cool3:o rany ty coraz dalej wybywasz :shake: Quote
Pysia Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::cool3:o rany ty coraz dalej wybywasz :shake: Nie przesadzaj bo to 10 km. od Dąbrowy :) Quote
Vectra Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Pysia napisał(a):A ja wstaję, idę na spacerek długi a potem śniadanko, kawka i do kompa :) Witajcie dziewczynki w ten cudny chłodny i deszczowy dzień :multi: :multi: :multi: ja po przebudzeniu ograniczam się do otworzenia drzwi balkonowych i psy sobie same idą na spacerek potem robie kawke biore paczke fajek i zasiadam na moim foteliku przed monitorkiem :p :p śniadanie to jadam wieczorem ;) ;) Quote
Alicja Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Vectra napisał(a):ja po przebudzeniu ograniczam się do otworzenia drzwi balkonowych i psy sobie same idą na spacerek potem robie kawke biore paczke fajek i zasiadam na moim foteliku przed monitorkiem :p :p śniadanie to jadam wieczorem ;) ;):pa ja już jeste po obiadku i idziemy z Ozzym na siq:razz:/ znaczy się Ozzy będzie cedził :p/ Quote
jo-jo Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 E dzień dobry :multi: Wstyd mi ale ja nawet siły nie mam żeby nadrobić całą moją nie obecność:oops: Pysiu wybacz:razz: W zamian śle Najcieplejsze pozdrowienia z nad morza :evil_lol: Quote
Pysia Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 jo-jo napisał(a):E dzień dobry :multi: Wstyd mi ale ja nawet siły nie mam żeby nadrobić całą moją nie obecność:oops: Pysiu wybacz:razz: W zamian śle Najcieplejsze pozdrowienia z nad morza :evil_lol: O !! jo-jo jest z nami :multi: :multi: :multi: Żałuj bo kilka fotek chyba nawet mi się udało ;) Kurcze muszę się zebrać i powstawiać za chwilkę następne :) Bo jutro i pojutrze znowu będę latać z aparatem a te jeszcze nie powstawiane ;) Quote
Pysia Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Pewnego pięknego dnia wielki czarny nos postanowił zwęszyć coś :) A mniejszy czarny nos postanowił się.... I stanowczo stwierdził ze tak jest wygodniej :) Quote
dbsst Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 hm ale ktosik się opalił i to nie Twój TZ :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 dbsst napisał(a): hm ale ktosik się opalił i to nie Twój TZ :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No bo wysmarował Zmorke całym olejkiem do opalania i dla niego nie wystarczyło :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 :lol: :lol: hahahhahaahha nie dość że oddał swojej damie większe pół kocyka :evil_lol: to jeszcze cały kremik to sie nazywa miłość :lol: :lol: :lol: Quote
Pysia Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 dbsst napisał(a)::lol: :lol: hahahhahaahha nie dość że oddał swojej damie większe pół kocyka :evil_lol: to jeszcze cały kremik to sie nazywa miłość :lol: :lol: :lol: Mało tego :) On kupił specjalnie materac aby damie twardo nie było jak się kokosi na pleckach :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja musiałam starym leżakiem się zadowolić .... Quote
Pysia Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Potem były lody I oczywiście dwa talerzyki ;) Ale ktoś szybciej potrafi jeść :evil_lol: Mnie nie pozwala nigdy wyjadać z talerrza :placz: A jej... Ktoś się spóźnił :) Pełna kultura I podziękowania ;) Quote
Pysia Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::loveu:nochalopagusik czytałaś gg Czytałam Alu ale nie jestem w stanie uratować każdego niufa. Podałam nr. znajomemu który potrafi poradzić sobie z dorosłym psem więc poczekamy. Quote
beria Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Pysia napisał(a): Hihihi, TZ rozanielony, bo Zmorka jest mokra i służy mu za zimny okład :cool3: Pysiu zazdraszczam przeprowadzki :razz: Wspaniale, że to już tuż, tuż :multi: Quote
dbsst Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 dobrze że Ci pozwolił się przyłączyć do tego zakochanego towarzystwa :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 dbsst napisał(a):dobrze że Ci pozwolił się przyłączyć do tego zakochanego towarzystwa :evil_lol: :evil_lol: Kurcze wyobraź sobie że ja sobie sama sprowadziłam najpierw jedną konkurenkę a potem drugą :evil_lol: Szalona jestem - prawda? :evil_lol: Quote
dbsst Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Pysia napisał(a):Kurcze wyobraź sobie że ja sobie sama sprowadziłam najpierw jedną konkurenkę a potem drugą :evil_lol: Szalona jestem - prawda? :evil_lol: ja nie wiem szalona to za mało powiedziane :evil_lol: i jak na tym wyszłaś............... jak Pysia na starym leżaku :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts