Doginka Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 U Was śnieg, a u nas od rana pięknie słoneczko świeci:multi::multi::multi: Quote
Pysia Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Doginka napisał(a):U Was śnieg, a u nas od rana pięknie słoneczko świeci:multi::multi::multi: U nas słoneczko śliczne było, ale teraz zaczął znowu padać śnieg ;) Chyba jutro wybierzemy się na narty :multi: Quote
Medorowa Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 U nas słonce, czasami troszkę śniegu - ogólnie bardzo przyjemnie:) Quote
Pysia Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Medorowa napisał(a):U nas słonce, czasami troszkę śniegu - ogólnie bardzo przyjemnie:) U mnie zima :multi: Narty pewne :multi: Fajnie popatrzeć na śnieg ;) Jakja kocham weekendy :loveu: Quote
Pegaza Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Dobry wieczór :p no i to by było na tyle... dobrej nocki:loveu: Quote
Doginka Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Pysia napisał(a):U nas słoneczko śliczne było, ale teraz zaczął znowu padać śnieg ;) Chyba jutro wybierzemy się na narty :multi: A ja się jutro na narty wybieram(tzn. w sobotę wyjazd z Wawki) - i znowu zaliczę zjazd z Kasprowego:multi::multi::multi: Quote
Pysia Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Pegaza napisał(a):Dobry wieczór :p no i to by było na tyle... dobrej nocki:loveu: O! Powiedziała co wiedziała i...poleciała :diabloti: Doginka napisał(a):A ja się jutro na narty wybieram(tzn. w sobotę wyjazd z Wawki) - i znowu zaliczę zjazd z Kasprowego:multi::multi::multi: Hym...U mnie jednak te narty w pamięci zostaną bo TZ padnięty :roll: Nie mam sumienia go wyciągać :shake: Ale wieczorem pewnie do kina pójdziemy bo mam na to ochotę ;) Quote
Pysia Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Znalazłam w sieci takie coś: http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=525&w=74226494&a=74274760 I mi ręce opadły :angryy: Dopóki będą tacy ludzie dopóty będziemy szukać psom domy... Quote
Doginka Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Pysia, pozdrawiam Cię z Zakopanego i życzę dobrych senków:hand::loveu: Quote
Pysia Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 [quote name='Doginka']Pysia, pozdrawiam Cię z Zakopanego i życzę dobrych senków:hand::loveu: Pozdrowienia z Sarnowa i dziękujemy :loveu: Wczoraj kino a dzisiaj ...Dzisiaj byłam z Justynką i Bahiyą na szkoleniu :multi: Robiłam dziewczynom fotki ;) Oczywiście kompletnie nie umiałam zrobić dobrych przez śnieg :angryy: No i ten obiektyw z daleka nie chce mi ostrosci łapać :placz: Koniecznie muszę kupić drugi - lepszy :roll: Najpierw wczorajsze fotki dziewczyn. Szelma humoru nie miała, więc zabawy nie było ze Zmorką. Ale pochodziły sobie razem ;) Zaproszenie do zabawy Cóż... Czy Ty Zmorka wiesz, że to ja rządze? Suka na straży porządku Wielmożna Pani Quote
Doginka Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Qrcze Pysia, przez ten śnieg to nie tylko Ty foty przepaliłaś:diabloti: - moje z dzisiejszego dnia prawie wszystkie są do doopy:angryy::angryy::angryy: A śniegu duuuuuuuuuużo:multi::multi::multi: Quote
e.v.a Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 hej hej Pysiu:multi: po co ci tyle sniegu:razz:?? Quote
clockwork Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 cze siostro.... pozdrawiamy razem z moim nowofundlandem :roll::roll::roll::loveu::loveu::loveu::loveu: P.S. ale ś przepaliła foty :roll: a mogły być takie super :eviltong::eviltong: Quote
Medorowa Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Dawaj no foty ze szkółki:lol!::p:p:loveu: Quote
Pysia Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 [quote name='Doginka']Qrcze Pysia, przez ten śnieg to nie tylko Ty foty przepaliłaś:diabloti: - moje z dzisiejszego dnia prawie wszystkie są do doopy:angryy: A śniegu duuuuuuuuuużo:multi: I co z tego że do doopy? Przyjemność z focenia miałaś? Na pewno ;) I to się liczy :multi: [quote name='evaxon']hej hej Pysiu:multi: po co ci tyle sniegu:razz:?? Nie wiem :shake: Chyba po to abym się nauczyłam Viktorem focić czarne psy na śniegu :evil_lol: [quote name='clockwork']cze siostro.... pozdrawiamy razem z moim nowofundlandem :roll::roll::roll::loveu::loveu: P.S. ale ś przepaliła foty :roll: a mogły być takie super :eviltong: Cze zaginiona wśród wilków .... Czyzbyś Klocka przestała w końcu trymować? :diabloti::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: Ziemniaczki też dzisiaj przypaliłam i taaaakie dobry pieczonki mi wyszły :evil_lol: Dalsza część przypalonek :diabloti: Psy stróżujące Szelma czujna... Trochę do porządku sprowadzona A Zmorka postanowiła poćwiczyć miny " blondynki" :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 [quote name='Medorowa']Dawaj no foty ze szkółki:lol!::p:p:loveu: Najpierw Zmoroszelmy :eviltong: Mądra mina Szelmusi :evil_lol: Dziewczynki Coś pomięszałasm i normalna fota wyszła :evil_lol: Tylko że psa nie widać :crazyeye: Udajemy starego morsa :diabloti: Bo foczka to raczej nie jest :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Wielmożna Szelma z prowincji :diabloti: Mająca iście królewskie zachowania :evil_lol: A to zaściankowa Zmoreczka ;) Leżąca z finezją typową dla dam :diabloti: Hym....Pozostaje mi pokazać foty najpierw z zabawy Justynki z Upiorem a potem...ze szkolenia ;) ONE DWIE ;) Quote
Alicja Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:skąd u Ciebie śnieżek :razz::razz: Quote
Pysia Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 [quote name='Alicja']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:skąd u Ciebie śnieżek :razz::razz: Dostałam go za karę :cool1: Za co to nie wiem :diabloti: Ale po co to wiem :roll: Żebym nauczyła się na nim focić Viktorem czarne psy :evil_lol: Bahiya jest równie mocna w minach jak jej ciocia - Szelma :evil_lol: Biegam...bo mi każą... Ale po licho? To nie wiem :crazyeye: Do babci biegnę z przyjemnością :loveu: Start do lotu :evil_lol: Quote
Doginka Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Jak dla mnie, to foteczki mogą być:loveu: - nie wszystkie przepaliłaś:shake: i Stary Mors bardzo mi się podoba:evil_lol::evil_lol::loveu: Zajrzyj do mnie to dopiero zobaczysz przepalonki:razz: Quote
Pysia Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 [quote name='Doginka']Jak dla mnie, to foteczki mogą być:loveu: - nie wszystkie przepaliłaś:shake: i Stary Mors bardzo mi się podoba:evil_lol::evil_lol::loveu: Zajrzyj do mnie to dopiero zobaczysz przepalonki:razz: Fajne foty porobiłaś - nie narzekaj :) Mnie się podobają i to bardzo :loveu: Bahiya Spokojna niufka ;) Wzór :loveu: Zwłaszcza jej delikatność :loveu: Do tego jest dobrze wychowana i nigdy nie skacze :diabloti: Quote
bouvik Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 hmmmm................................ ktoś mi tutaj sukę kompromituje ustawionymi fotami:mad: nie wierzcie Pyśce, bo to fotomontaż:shake: Moja sunia to najcudowniejszy, najspokojniejszy i najmądrzejszy niufek pod słońcem:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :eviltong::diabloti: Quote
Pysia Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 [quote name='bouvik']hmmmm................................ ktoś mi tutaj sukę kompromituje ustawionymi fotami:mad: nie wierzcie Pyśce, bo to fotomontaż:shake: Moja sunia to najcudowniejszy, najspokojniejszy i najmądrzejszy niufek pod słońcem:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :eviltong::diabloti: Na szkoleniu...zgadzam się w 100%!!!! Najpierw fociłam pół godziny, a potem...Dokładnie się przyglądałam ;) I nieskromnie muszę stwierdzić, ze Bahiya i Justynka są najlepszymi uczennicami :loveu::multi: Najpierw zabawa Takiego Upiór ma kolege :) Quote
Doginka Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Super pieseczki i foteczki fajne:loveu::loveu::loveu: Quote
Pysia Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Doginka napisał(a):Super pieseczki i foteczki fajne:loveu::loveu::loveu: Reszta fotek jutro bom senna :) Dogobranoc :loveu: Quote
Recommended Posts