Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

Doginka napisał(a):
U Was śnieg, a u nas od rana pięknie słoneczko świeci:multi::multi::multi:

U nas słoneczko śliczne było, ale teraz zaczął znowu padać śnieg ;) Chyba jutro wybierzemy się na narty :multi:

Posted

Medorowa napisał(a):
U nas słonce, czasami troszkę śniegu - ogólnie bardzo przyjemnie:)

U mnie zima :multi: Narty pewne :multi: Fajnie popatrzeć na śnieg ;)

Jakja kocham weekendy :loveu:

Posted

Pysia napisał(a):
U nas słoneczko śliczne było, ale teraz zaczął znowu padać śnieg ;) Chyba jutro wybierzemy się na narty :multi:

A ja się jutro na narty wybieram(tzn. w sobotę wyjazd z Wawki) - i znowu zaliczę zjazd z Kasprowego:multi::multi::multi:

Posted

Pegaza napisał(a):
Dobry wieczór :p
no i to by było na tyle...
dobrej nocki:loveu:

O! Powiedziała co wiedziała i...poleciała :diabloti:

Doginka napisał(a):
A ja się jutro na narty wybieram(tzn. w sobotę wyjazd z Wawki) - i znowu zaliczę zjazd z Kasprowego:multi::multi::multi:

Hym...U mnie jednak te narty w pamięci zostaną bo TZ padnięty :roll: Nie mam sumienia go wyciągać :shake: Ale wieczorem pewnie do kina pójdziemy bo mam na to ochotę ;)

Posted

[quote name='Doginka']Pysia, pozdrawiam Cię z Zakopanego i życzę dobrych senków:hand::loveu:
Pozdrowienia z Sarnowa i dziękujemy :loveu:
Wczoraj kino a dzisiaj ...Dzisiaj byłam z Justynką i Bahiyą na szkoleniu :multi: Robiłam dziewczynom fotki ;) Oczywiście kompletnie nie umiałam zrobić dobrych przez śnieg :angryy: No i ten obiektyw z daleka nie chce mi ostrosci łapać :placz: Koniecznie muszę kupić drugi - lepszy :roll:

Najpierw wczorajsze fotki dziewczyn. Szelma humoru nie miała, więc zabawy nie było ze Zmorką. Ale pochodziły sobie razem ;)
Zaproszenie do zabawy

Cóż...

Czy Ty Zmorka wiesz, że to ja rządze?

Suka na straży porządku

Wielmożna Pani

Posted

Qrcze Pysia, przez ten śnieg to nie tylko Ty foty przepaliłaś:diabloti: - moje z dzisiejszego dnia prawie wszystkie są do doopy:angryy::angryy::angryy:
A śniegu duuuuuuuuuużo:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Doginka']Qrcze Pysia, przez ten śnieg to nie tylko Ty foty przepaliłaś:diabloti: - moje z dzisiejszego dnia prawie wszystkie są do doopy:angryy:
A śniegu duuuuuuuuuużo:multi:
I co z tego że do doopy? Przyjemność z focenia miałaś? Na pewno ;) I to się liczy :multi:

[quote name='evaxon']hej hej Pysiu:multi:
po co ci tyle sniegu:razz:??
Nie wiem :shake: Chyba po to abym się nauczyłam Viktorem focić czarne psy na śniegu :evil_lol:

[quote name='clockwork']cze siostro....

pozdrawiamy razem z moim nowofundlandem :roll::roll::roll::loveu::loveu:

P.S.
ale ś przepaliła foty :roll: a mogły być takie super :eviltong:

Cze zaginiona wśród wilków ....
Czyzbyś Klocka przestała w końcu trymować? :diabloti::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi:
Ziemniaczki też dzisiaj przypaliłam i taaaakie dobry pieczonki mi wyszły :evil_lol:

Dalsza część przypalonek :diabloti:

Psy stróżujące

Szelma czujna...

Trochę do porządku sprowadzona

A Zmorka postanowiła poćwiczyć miny " blondynki" :evil_lol:

Posted

[quote name='Medorowa']Dawaj no foty ze szkółki:lol!::p:p:loveu:
Najpierw Zmoroszelmy :eviltong:
Mądra mina Szelmusi :evil_lol:

Dziewczynki

Coś pomięszałasm i normalna fota wyszła :evil_lol: Tylko że psa nie widać :crazyeye:

Udajemy starego morsa :diabloti:

Bo foczka to raczej nie jest :evil_lol:

Posted

Wielmożna Szelma z prowincji :diabloti:

Mająca iście królewskie zachowania :evil_lol:

A to zaściankowa Zmoreczka ;)

Leżąca z finezją typową dla dam :diabloti:

Hym....Pozostaje mi pokazać foty najpierw z zabawy Justynki z Upiorem a potem...ze szkolenia ;)
ONE DWIE ;)

Posted

[quote name='Alicja']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:skąd u Ciebie śnieżek :razz::razz:
Dostałam go za karę :cool1: Za co to nie wiem :diabloti: Ale po co to wiem :roll: Żebym nauczyła się na nim focić Viktorem czarne psy :evil_lol:
Bahiya jest równie mocna w minach jak jej ciocia - Szelma :evil_lol:

Biegam...bo mi każą...

Ale po licho? To nie wiem :crazyeye:

Do babci biegnę z przyjemnością :loveu:

Start do lotu :evil_lol:

Posted

Jak dla mnie, to foteczki mogą być:loveu: - nie wszystkie przepaliłaś:shake: i Stary Mors bardzo mi się podoba:evil_lol::evil_lol::loveu:
Zajrzyj do mnie to dopiero zobaczysz przepalonki:razz:

Posted

[quote name='Doginka']Jak dla mnie, to foteczki mogą być:loveu: - nie wszystkie przepaliłaś:shake: i Stary Mors bardzo mi się podoba:evil_lol::evil_lol::loveu:
Zajrzyj do mnie to dopiero zobaczysz przepalonki:razz:
Fajne foty porobiłaś - nie narzekaj :) Mnie się podobają i to bardzo :loveu:

Bahiya

Spokojna niufka ;)

Wzór :loveu:

Zwłaszcza jej delikatność :loveu:

Do tego jest dobrze wychowana i nigdy nie skacze :diabloti:

Posted

hmmmm................................
ktoś mi tutaj sukę kompromituje ustawionymi fotami:mad: nie wierzcie Pyśce, bo to fotomontaż:shake:
Moja sunia to najcudowniejszy, najspokojniejszy i najmądrzejszy niufek pod słońcem:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

:eviltong::diabloti:

Posted

[quote name='bouvik']hmmmm................................
ktoś mi tutaj sukę kompromituje ustawionymi fotami:mad: nie wierzcie Pyśce, bo to fotomontaż:shake:
Moja sunia to najcudowniejszy, najspokojniejszy i najmądrzejszy niufek pod słońcem:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

:eviltong::diabloti:
Na szkoleniu...zgadzam się w 100%!!!! Najpierw fociłam pół godziny, a potem...Dokładnie się przyglądałam ;) I nieskromnie muszę stwierdzić, ze Bahiya i Justynka są najlepszymi uczennicami :loveu::multi:

Najpierw zabawa

Takiego Upiór ma kolege :)