Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 205
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny, wczoraj w schronisku widzialam 5 szczeniakow i jednego wiekszego szczeniora.

Zdjecia:
Picasa Web Albums - nina.urbanczyk

Szczeniakom 2i5 DT potrzebny na CITO!!! Siedza w najdalszym koncu kojca, przyklejone do sciany, wychudzone jak cholera!! nie reaguja na nic!!!

Szczeniak 4 nie dosiega nawet do podmorowki boksu! Inne psy swobodnie po nim chodza!! Zapedzaja do rogu!! Jest zupelnie przerazony!! Mirus zupel-nie ma jak sie bronic!!

Szczeniak 1 jest troche wycofany ale sobie radzi.

Szczeniak 5 powinien juz byc w DS!! Totalna przytulasta klucha!! Radosna!! Piekna!!

No i szczenior donek - moze miec 4-5miesiecy, zabawowy, kontaktowy!! Tez do domku na juz!!

POMOZCIE PROSZE!!!!:placz::placz::placz::placz:

Posted

lepiej jednak założyc nowy wątek - tak proponuje, zaraz bede zmianiać tytuł tego wątku, trzeba dobry tekst napisać i zdjęcia powklejać, jakoś trzeba pomoc

Posted

Jutro jedziemy na szczepienie, a w środę do nowego domku. Przygotowania w domku idą pełną parą, zamówione jest już posłanko i wszystkie niezbędne akcesoria, jutro zabezpeczany będzie balkon, bo postawiłam warunek, że bez tego nie oddam suni. Wszyscy już na nią czekają. Sunia rezydentka też czuje się już troszkę lepiej, mam nadzieję, że się dziewczyny dogadają, bo Pulce może brakować psiego towarzystwa. U nas szaleje bez opamiętania, zwłaszcza z Negrą.

My teraz mamy gorączkę "przedobozową", ale naprawdę będzie mi brakować tego szczylka :-(.

Posted

Wczoraj Pulka była u weta, została zaszczepiona. Drut jednak nie zarósł całkiem więc zostanie wyciągnięty za ok. 203 tygodniw. Szczęka wygląda na zrośniętą.
Z informacji z nowego domku wynika, że wszystko już przygotowane, czeka nanową lokatorkę. Dziś wieczorem Pula jedzie do domu! Wkleję fotki jak wrócimy.

Posted

Pulka w nowym domku :loveu: Można przenieść wątek i zmienić tytuł.
Już jest rozpieszczana do granic możliwości :eviltong:. Właśnie skończyłam rozmowę z jej nową pańcią, zachwytom nie ma końca. Pulajda wyposażona została dzisiaj w nową smyczkę, szorki (bo obróżka jest be :evil_lol:), zabaweczki, gryzaczki ... Mała uczy się teraz życia w mieście, chodzenia na smyczy itp. podobno dobrze jej idzie. Pańcia z wnuczkiem wzięli ją dziś na dwugodzinny spacerek po okolicy, ale chodzili tylko w cieniu :lol:.

Ja dzisiaj się żegnam na dwa tygodnie, od jutra jesteśmy na "psim obozie" bez dostępu do netu. Tak więc fotki dopiero po powrocie.

Posted

Pieknie, pieknie dziękuję za pomoc i opiekę nad psiakami. Jak dasz radę podesłac umowy przy okazji to będę mogła sprawozdanie zamknąć za półrocze.

Gdyby nie Twoja pomoc byłoby ciężko. Jestem naprawde wdzięczna.
Pulka ma dom, czyli cała czereda już bezpieczna.

A ja przesyłam wielkie mizianka dla Negry - jesteśmy razem z Aga pod jej wielkim urokiem.

Przy okazji wyslę Ci jej fotki robione u nas - a co :evil_lol:

Posted

:loveu: Dzięki !!

Cała przyjemność z "PortoPulankami" po mojej stronie :lol:. Naprawdę uwielbiam te maluchy.

Umowy obiecuję wysłać jak tylko wrócę z obozu Jutro o świcie wyjazd do Piły:cool3:.

Ja jestem ogromnie wdzięczna za opiekę nad moją rozpieszczoną "córeczką " i za zdjęcia będę wdzięczna. A może miałybyście ochotę nas odwoedzić na obozie w Pile? Będziemy do 12 lipca. Będzie więcej niufów ;).

Posted

Oj nie kuś, ale podaj gdzie - kto wie.
Teraz jestem niestety przez tydzień wyłączona, TZ wyjeżdża na tydzień do rodziców i drugi, mój nowy samochód staranowany przez TIR-a i nie mam czym, ale jak wróci.
I napisz mi meila - wyślę fotki - bo chyba miałam ale gdzies już wcięło.

• 2 weeks later...
Posted

Jaki słodziak! :loveu: Spojrzenie ma niesamowite, nic tylko kochać! Po zdjęciach widać, że mała jest bardzo kochana i rozpieszczana. A jaka z niej mała strojnisia! Nie mogę napatrzeć się na te zdjęcia :loveu:

• 3 weeks later...
  • 1 month later...