INA Posted June 2, 2004 Posted June 2, 2004 Tamer- śliczna Fantunia Misiu - Xendus też ma posadzony kwiatek na dognecie..................... Historia Misia jest długa zaczyna się na 1. Terierach- Młode Aired. potem następny topic wyżej na weterynarii -2 Poszukuje kontaktu z właś psów chorych na nerki. 3.Na wet. Misiu powolo odchodzi...... 4. Ostani topic to najsmutniejszy Na Tęczowym Moscie- Trudno jest żyć po odejściu najbliższego przyjaciela :cry: :cry: ( taki tytył z błedem ort :oops: ) Nie wiadomo tak do końca czy i w jakim stopniu to jest wina hodowcy. Podejrzewam, że specjalnie nie zrobił tego, przecież na początku wymienił mi ciężko chorego szceniaczka na wtedy jeszcze zdrowego Xendusia. Teraz tego nie udowonie ............. :roll: 8) Diagnozy wet. były zmienne( raz leptosp raz zmut nosówka raz wada genet).Hodowca zaklinał sie pozostałe rodzeństwo jest ok a ja w tym wszystkim gubiłam się odchodziłam od zmysłów i walczyłm o kazdy dzień spędzony z Misiem...... POZDRAWIAM
Wind Posted June 2, 2004 Posted June 2, 2004 INA, Misiu rzeczywiscie piekny na tych zdjatkach. Naprawde bardzo mi przykro, ze nie jest juz z Toba ... Przykro tez, ze wlasciwie od poczatku historia Misia i wczesniejszego pieska byla tak tragiczna, pogmatwana i tajemnicza. Mam nadzieje, ze hodowca zastanowi sie zanim kolejny raz pokryje swoja sunie, aby nie przyczyniac sie do cierpien psow i ich wlascicieli. Byc moze wszystko bylo dzielem przypadku i zlego losu, ale i tak nie zwalnia to hodowcy z wyeliminowania feralnych psow z dalszej hodowli. pozdrawiam,
Terry Posted June 2, 2004 Posted June 2, 2004 Ina az mnie trzepie kiedy czytam , ze oba psy z jednego miotu byly tak powaznie chore.Moja airedalka tez odeszla ode mnie na zapalenie nerek i wiem jak to jest kiedy sie walczy o zycie ukochanego zwierza.W przypadku mojej sunie to wg. mnie to byl zle dobrany reproduktor czyli tatus .Jak potem sprawdzalam roznymi drogami to hodowla , z ktorej pochodzil to wylegarnia chorych psow, kiszacych sie w sosie wlasnym.Oczywiscie nowotwory.No i co?..klne do dzisiaj, bo mialam jechac do innego psa i w koncu cos mnie klepnelo i pojechalam tam.Do dzis nie moge tego odzalowac .No ale juz nie bede sie o tym rozpisywac bo to nic nie da. Ina wiem , jak Ci ciezko bo sama przez to przechodzilam , ale postaraj sie o nastepnego szczeniaka.Wierze , ze nastepny Twoj pies bedzie zdrowym psem i przezyjesz z nim piekne chwile.
jborowy Posted June 3, 2004 Posted June 3, 2004 Pepi też zdobył Górę Królewską. reszta zdjęć w moich fotoalbumach na onecie
aga_ostaszewska Posted June 14, 2004 Posted June 14, 2004 Hej, hej terrrrrierowcy!! Nasza galeria umiera smiercia przez nieuzytkowanie! Ja nie mam cyfrowki, wiec o zdjecia troszke u mnie gorzej, ale moge zachecac innych do pstrykania i wklejania! :D
jborowy Posted June 14, 2004 Posted June 14, 2004 aga - nie jest tak żle, tylko mi się pozajączkowało i kilka zdjęć walnąłem do terierów walijskich zamiast tutaj
jborowy Posted June 14, 2004 Posted June 14, 2004 już się poprawiam i walę jak leci: Na razie pewnie wystarczy
aga_ostaszewska Posted June 14, 2004 Posted June 14, 2004 Co chcialam, to osignelam! Galeria nie umrze :lol:
tamer Posted June 15, 2004 Posted June 15, 2004 Poczekajcie... Tylko sobie kupię tę cholerną cyfrówkę, a jeszcze będziecie narzekać że zaśmiecam galerię ;)
INA Posted June 15, 2004 Posted June 15, 2004 A ja jak sobie kupie cyfrówkę i PSA :roll: :Dog_run: i komputer do domu :user: :wink:
Flaire Posted June 15, 2004 Posted June 15, 2004 A ja jak sobie kupie cyfrówkę i PSA :roll: :Dog_run: i komputer do domu :user: :wink: I CZAS, żeby ten cały sprzęt używać... :wink:
aga_ostaszewska Posted June 15, 2004 Posted June 15, 2004 Mhhhhm! A gdzie nasza nitencja ze zdjeciami Alexa?
jborowy Posted June 15, 2004 Posted June 15, 2004 aga - nitencja jest aktywna na swojej stronie. Mnie też się wydaje, że ten topic jest troszkę nie trafiony. Zeby tutaj umieścić zdjęcie, trzeba go najpierw wsadzić na jakąś stronę w internecie. No a skoro już wsadzam coś na stronę to po jakiego ..... jeszcze wsadzać tutaj. Wystarczy raz napisać link i masz do dyspozycji wszystkie zdjęcia.
bogula Posted June 15, 2004 Posted June 15, 2004 jborowy :D ----------nie marudź! myślisz, że chce mi się zaglądać po stronkach? a tutaj zaraz z poranka "na kawie" mam WSZYSTKICH. Twoje fotki są bardzo fajniste---z jednej strony naturalne, rodzinne, a z drugiej (dla mnie) jakby nie z tego świata......chyba głupio żyję :wink: .Pozdro dla całej rodziny Borowych.
jborowy Posted June 15, 2004 Posted June 15, 2004 bogula - nie bardzo rozumię: " nie z tego świata"??? O co dokładnie chodzi? Dodałem: a jednak pomarudze jeszcze trochę. Tutaj wstawia się tylko niektóre foty a na stronach i albumach jest ich dużo więcej. Przykład: nitencja, co tydzień co najmniej 20 fotów. Gdzie byś to zmieściła w galerii.
bogula Posted June 15, 2004 Posted June 15, 2004 jborowy :D --------w galerii tylko najlepsze i najulubiensze, a prywatne stronki można sobie "zaśmiecać" :wink: ----------obiecuję zajrzeć na Twoją stronkę 8) , hej!
Pani Bosmanka Posted June 15, 2004 Posted June 15, 2004 Witajcie To i ja pochwalę Wam sie jak obecnie wygląda moja Samanta.
jborowy Posted June 15, 2004 Posted June 15, 2004 bogula - dalej nie wiem o co chodziło z tym " nie z tego świata"?????
Pani Bosmanka Posted June 15, 2004 Posted June 15, 2004 A to zdjęcie jak miala ok 5 miesięcy, tu jest ze swoim "starszym bratem". Tak mój syn się nazywa, mowi że Sami jest jego siostrą.
Nitencja Posted June 15, 2004 Posted June 15, 2004 A to milo ze sie o Nitencje pytacie :D Zyje zyje :) ale ciezko jest - koniec roku w szkole itd itd. Dam tu dwa zdjatka by Was zachecic do ogladania reszty zdjec u mnie na stronce :-d dzien przed wystawa na plazy w Tallinie. Nie pytajcie sie jak ALex wygladal gdy w koncu przyszlismy do domu. No i oczywiscie musial zobaczyc Wielka Wode i sie moje slonko wykapalo a tu jestesmy na III miejscu na BISie :)
INA Posted June 15, 2004 Posted June 15, 2004 Nitenja byłam na Twojej Stronce ale się naoglądałam :klacz: :B-fly:
Skibi Posted June 15, 2004 Posted June 15, 2004 To i ja nadrabiam zaległości Tak wygląda Alpi przed porannym spacerem :D Mój mały myśliwy coś wypatrzył.... A co mi dasz jak to zrobię? Zabierz mi ten patyczek a odpadnie Ci paluszek :diabloti:
Recommended Posts