Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

majuska napisał(a):
Karolcia, strasznie ten Twój wujek długo myśli, może trzeba podjechać mu pomóc..:eviltong::mad: ??

Majuska co ty taka napalona:diabloti::evil_lol::evil_lol:.Lepiej niech przemyśli z tysiąc razy niż potem ma oddać;). A może już był w schronisku i wybrał psiaka a ja nic nie wiem:mad:.

• Replies 391
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wujek ma już psa. Szkoda tylko że nie ze schroniska. Piesek wzięty przez wujka wczoraj. Sąsiad wujkowi powiedział że pewna pani ma sukę i szczeniaki. I akurat wujek był u babci jak wsiadł w auto ( ja z nim:eviltong:) i pojechaliśmy. PANI powiedziała że to nie są jej psy tylko ktoś w lesie zostawił suczkę z pięcioma szczeniakami:-( Trzy już ludzie wzięli i została matka i dwa szczeniaki no teraz jeden szczeniak bo wujek wziął jednego. Boję się że szczeniak i matka zostaną bezdomni bo ta pani ma 86 lat i nie da rady się nimi opiekować.
Takim sposobem szczeniak został uratowany od bezdomności.:multi:
Szkoda tylko że to nie piesek ze schroniska.:shake:

Posted

Miśka84 napisał(a):
Majuska imprezowa dziewczyna;):evil_lol:

Oj Miśka, już nie te lata, kondycja się pogorszyła:shake:, ale na lambadę z Czadorkiem zawsze znajdę siłę:evil_lol: