karolciasz28 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 majuska napisał(a):Karolcia, strasznie ten Twój wujek długo myśli, może trzeba podjechać mu pomóc..:eviltong::mad: ?? Majuska co ty taka napalona:diabloti::evil_lol::evil_lol:.Lepiej niech przemyśli z tysiąc razy niż potem ma oddać;). A może już był w schronisku i wybrał psiaka a ja nic nie wiem:mad:. Quote
karolciasz28 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):Chyba dał by Ci znac;) A pewnie tak;) No niech da znać że jedzie do schroniska:lol: Quote
Becia66 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):Pogoń........;) miotłe w dłoń i wiooooo....:x:-x:evil_lol: Quote
Miśka84 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 becia66 napisał(a):miotłe w dłoń i wiooooo....:x:-x:evil_lol: :lying::lying::lying::lying::lying::lying: Quote
majuska Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 [quote name='SZPiLKA23'] Fajny kapelusz ma Karolcia :lol: Quote
Becia66 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Karolcia na łikendach do babci jeżdzi to sie pewnie cos więcej dowiemy...a póki co Czadorku pokaż sie wszystkim....:razz: Quote
Becia66 Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 mam nadzieję że Karolcia wujka nakręca.....:razz: Quote
karolciasz28 Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Wujek ma już psa. Szkoda tylko że nie ze schroniska. Piesek wzięty przez wujka wczoraj. Sąsiad wujkowi powiedział że pewna pani ma sukę i szczeniaki. I akurat wujek był u babci jak wsiadł w auto ( ja z nim:eviltong:) i pojechaliśmy. PANI powiedziała że to nie są jej psy tylko ktoś w lesie zostawił suczkę z pięcioma szczeniakami:-( Trzy już ludzie wzięli i została matka i dwa szczeniaki no teraz jeden szczeniak bo wujek wziął jednego. Boję się że szczeniak i matka zostaną bezdomni bo ta pani ma 86 lat i nie da rady się nimi opiekować. Takim sposobem szczeniak został uratowany od bezdomności.:multi: Szkoda tylko że to nie piesek ze schroniska.:shake: Quote
SZPiLKA23 Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 Dobrze ze w ogole jakis uratowany z ciezkiej sytuacji Quote
majuska Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 No to co Czadorku, czekamy dalej.....i tańczymy lambadę:razz: Quote
karolciasz28 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 No niestety Czadorku :shake:. Musisz dalej siedzieć za kratami:-( i tańczyć lambadę:lol: Quote
majuska Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Miśka84 napisał(a):Majuska imprezowa dziewczyna;):evil_lol: Oj Miśka, już nie te lata, kondycja się pogorszyła:shake:, ale na lambadę z Czadorkiem zawsze znajdę siłę:evil_lol: Quote
Becia66 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Czadorzasty pewnie śpi....:roll:...czy chce czy nie bo co można robic w schronie po ciemku.... Quote
majuska Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 A niech śpi, latał cały dzień po wybiegu z kumplami ... ( jutro foty bo padam ;) ) Quote
Recommended Posts