Lilek Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Cześć, to ja,Lilek.Madzia pojechała do zaufanych ludziów i wieczorkiem będę miała wiadomości o podróży małej Madzi i o domku, w którym jest.I przykazałam (:evil_lol:) takoż zdjęcia uczynić śliczne.Jak tylko przyjdą, to poproszę Jędrusia, coby wstawił na wąteczek.Madzia pojechała do Turku, będzie mieszkać w domku i, jak zdradziła mi Madzia (bo Madzia ma tak na imię na cześć mojej ulubionej podciocinki .Magda mówi na mnie ciocia, choć jest córką naszych bliskich przyjaciół), na 100% będzie spać w łóżeczku swoich pańciów.A nowi pańciowie to jej (Magdy) bliscy przyjaciele.Trochę to może skomplikowana historia, ale do MAgdy mam pełne zaufanie, bo wiem, że gdyby miała jakikolwiek cień wątpliwości, nie oddałaby psa, tym bardziej naszego.Poza tym Magda własnie kończy weterynarię, w domu jej rodziców są 4 przygarnięte psy ( między innymi nasza Ptysia) i mają miodzio, więc wiem, że mała Madzia ma dobry domek.:multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts