Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oto Paskud , który m.in. zamiast do wszedł pod pociąg...

Pies miał obawy przed wejściem do mieszkania, ale oprócz tego, że go nosi i szczeka na każdy stuk/szczek to zachowuje się poprawnie, choć byłoby lepiej gdyby nie budził mnie wciąż w nocy :cool1:

Na smyczy sie jeszcze troche kręci, ale wie o co chodzi.
Jest inteligentny bardzo, szybko pojął co znaczy "fe",że bardziej opłaca sie omijać drzewa/słupy niż sie plątać.
Ładnie mu się uszka postawiły, wciąż na ulicy ktoś się nim zachwyca:lol:
Kastracja baaardzo mu sie przyda, spacer z nim to mordęga...

• Replies 261
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wcale nie jestem wielka, jestem na tyle mała, że Paskud przeciąga mnie z jednej strony ścieżki na drugą...
A dobry Paskud to zmęczony Paskud:lol:
Z dziewczynkami Paskud sie ładnie dogadał, problem z dużymi samcami, tym bardziej jeśli pies zacznie szczekać Paskud się wyrywa i szczeka.
przestał już szczekać na wszystko, ale jeśli na ulicy szczekają psy to staje w oknie i patroluje.
Kotki, szczurki nie zasługują na zainteresowanie, ale dzieciaki tak, głaskany przez dziecko Paskud jest delikatny, wdzięczy się i tylko ogon mu chodzi.;)
Wydaje mi się, że z charakteru to typowy onek, wpatrzony w właściciela, chce uwagi i komend, szybko łapie o co chodzi, i jest moim cieniem.
Chyba mieszkał już w mieszkaniu, bo zna odkurzacz, znalazł sobie miejsce w kuchni, sygnalizuje że chce na dwór, że jest głodny.

Posted

No właśnie odnośnie bandamki to gdzie moge taką znaleźć?

Kundel już po wizycie u weta, wymacany, wysłuchany, zmierzony, waży 24 kg, wetka jako date urodzenia wpisała czerwiec'08,
Paskud ma książeczke, odrobaczenie, odpchlenie, szczepienie na zakaźne i ze schroniska wścieklizne. Za całość zapłaciłam 67zł,
Jutro powinnam wrzucic zdjęcie rachunku:lol:

Paskud ładnie jezdzi w komunikacji, tylko jak jest przyciśnięty ludźmi to troszke panikuje, ale wcale mu sie nie dziwie, tez nie lubie tłoku.
W gabinecie był grzeczny, na koniec rozwalił sie kołami do góry, zaczął sie wdzięczyć i bawić się w podgryzanie.

Posted

Fajnie. A na kleszcze zabezpieczony?

W wolnej chwili podsumuj swoje wydatki i jeśli są, wpłaty. Musimy juz zbierać kasę na hotel, bo jesteśmy poniżej 0 obawiam się.

Posted

Ogromnie się cieszę!No i bardzo gratuluję akcji.Mam przeokrutną słabość do tego typu ONków.Mam już drugiego takiego samego(i każdy ma na imię Grom).To są najcudowniejsze i najmądrzejsze ONki.Uczą się wszystkiego błyskawicznie.Ten kto go dostanie -dostanie prawdziwy skarb.Zabezpieczcie go cioteczki na okoliczność ataku kleszczy(moze Fiprex spot?) 2 dni po kąpieli,bo okolice W-wy to niemiłosierne kleszczowisko i prawie kazdy zarażony babeszją.Będę odwiedzać ślicznotę i jeśli trzeba wspomogę.

Posted

Jest na miesiąc na kleszcze i 3 ms przeciw pchłom;)

Ale prawda, że ten typ to bystrzaki, szybko łapie o co chodzi, że nie drze się mordy bez powodu, nie ciągnie na smyczy.
I już wie jak otwierać drzwi i ściągać żarcie ze stołu:evil_lol:

No i może być problem z zostawaniem samemu, współlokatorka mówi,że gdy wychodze pies panikuje. Nawet wetka zwróciła uwage, że jak na tak krótką znajomość pies jest bardzo wpatrzony we mnie...

Image - TinyPic - bezpłatny hosting obrazw, udostępnianie zdjęć i hosting filmw wideo

Posted

Szczurosława napisał(a):
Zrobiłam rozliczenie w pierwszym poście:lol:

Jano z niego wynika, że potrzebujemy kasy na hotel.
Czy ktoś może zadeklarować jednorazową lub stałą deklarację na- no właśnie- on nie ma imienia!!!:mad:
Szybko, wybieramy.:eviltong:

Posted

Nero do niego pasuje:) Psiak dzielnie zniósł podróz samochodem:) Najpierw poszedł na wybieg w celu rozładowania emocji gdzie zaprzyjaźnił się z pozostałymi psiakami - nie było żadnych problemów chociaż na początku troszkę bał się psiaków. Teraz biegają już wszystkie razem:) W poniedziałek, jak będzie ciepło, bedzie miał kąpiel:)

Posted

__Lara napisał(a):
Jestem. Jaka jest jego sytuacja? jest teraz u megii1? a czemu wcześniej nie zebrałyście deklaracji? :razz:

Bo nie było czasu i chętnych. Ale to nic w razie czego zapłacę ale prosze o pomoc, bo nie wyrabiam. Został zabrany z umieralni, na wątku zainteresowanie bardzo małe. Tak, jest u megii.

Posted

Jestem,bo nie mogę odmówić komuś kto mnie nie odmawia!:loveu:

Postaram się pomóc,choć finansowo nie wyrabiam,
jednak poszukam...pomyślę...pokombinuję!

Śliczny chłopak...:loveu:

Posted

mysza 1 napisał(a):
Bo nie było czasu i chętnych. Ale to nic w razie czego zapłacę ale prosze o pomoc, bo nie wyrabiam. Został zabrany z umieralni, na wątku zainteresowanie bardzo małe. Tak, jest u megii.

Rozumiem. Ja może cosik jednorazowo podeślę :oops:

Posted

zuzlikowa napisał(a):
Jestem,bo nie mogę odmówić komuś kto mnie nie odmawia!:loveu:

Postaram się pomóc,choć finansowo nie wyrabiam,
jednak poszukam...pomyślę...pokombinuję!

Śliczny chłopak...:loveu:

Dziękuję:loveu: