Jump to content
Dogomania

Kropka-od szczeniaka w schronisku. Straciła wzrok. Święta spedzi w nowym domu!!! :)

Recommended Posts

Posted

U Cziki były tylko 4 osoby przez cały czas, tu już jest troche więcej, od czasu do czasu ktoś zagląda ale i tak mało, chociaż niektóre psy mają całą rzesze cioteczek na wątku a domu też nie ma więc się nie martwie:evil_lol:
No własnie a cioteczki Ola li mojej najulubienszej nie widze:mad:
Już nie zagląda do Kropeczki:obrazic:

• Replies 248
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

REJA napisał(a):
Domek dla psiaka niestety nie zależy do ilości cioteczek na wątku,a szkoda.

No niestety nie ma żadnej recepty na znajdowanie kochających domów, czy dużo ciotek czy mało to zależy od szczęscia, niektóre psiaki je mają inne nie i nigdy nie doczekują swoich domków:shake:

Posted

Zgadzam się z Tobą w 100%.Jednak szanse mają wszystkie psiaki.Jest takie
powiedzenie:Każda potwora znajdzie swego amatora.Jakoś tak to leciało:lol:.

Posted

Nie mam na razie weny do bazarku, wystawię go może jutro, ale allegro już bym chciała zrobić. Tylko trochę szkoda dla tylko jednego psiaka przy tak sporej opłacie.

Może jest w schronie jakiś jeszcze piesek, któremu mogę zrobić wspólne z Kropciaką? :loveu:

• 2 weeks later...
Posted

ech, coś nie może ta Kropeczka znaleźć domku :shake:

ładniejsze fotki by się przydały. Nie wiem czy już o tym pisałam, ale zapytam jeszcze raz - dałoby się jej i Laluni porobić jakieś na jesiennym tle, w ładnych chusteczkach? Ja mogę im allegro wystawiać, jakoś sobie z kosztami poradzę, będę znowu wystawiać bazarki, może coś na allegro też wystawię by pokryć ich koszta. Ale bez sensu wystawiać ze schroniskowymi fotkami jeszcze raz...

Posted

Ja nie mam kiedy iść do schroniska, do domu codziennie wracam o 16 a schronisko jest otwarte do 14, postaram się w sobote znalezc chwile żeby zabrać dziewczyny na spacer i porobić zdjęcia ale nie obiecuje bo do 12 można brać psy a mam jeszcze od rana kilka spraw do załatwienia:shake:

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...