gonia66 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 A ja jak zwykle "krotko i zwięźle"...no co ja zrobie ze taki ze mnie "milczek małomówny"....:p Quote
ksenka1 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 gonia66 napisał(a):Witam ksenkę:):) My juz wiemy co:D...ale czekaj czekaj....niebawem sie do Ciebie zgłosze:):)Ok??? Zawsze do usług ;) Quote
gonia66 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 ksenka1 napisał(a):Zawsze do usług ;) Zerknij na Puszka z mojego podpisu(ostatni banerek)....pora teraz zajac sie ta bida.... Quote
obraczus87 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 JESTEM taka szczęsliwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Quote
ana666 Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 obraczus87 napisał(a):JESTEM taka szczęsliwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 wszyscy są szczęsliwi a szczegolnie Kropka, ona była taka zrezygnowana jak ją widziałam w sobote, z głowy mi nie mógł wyjśc jej widok, jak siedziała obojętnie na podłodze w kuchni, a teraz pewnie sie uśmiecha, przytula do swojej Pani i sama pewnie mysli że to sen :) Quote
ksenka1 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Gonia, podlinkuj mi Puszka bo z banerka nie da sie wejść Quote
avii Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 ana666 napisał(a):nie moge uwieżyć ale KROPKA MA DOM!!! :crazyeye: dziś jakaś kobieta z Poznania ja zabrała, ona kilka razy dzwoniła do TOZ, wiedziałam o tym od pani prezes, mówiła ze jest z dogo, ale nie wiem czy jest zarejestrowana czy tylko śledzi wątek i od jakeigos czasu dzwoniła pytała i po tym info ze tak zle z kropką chciała zasponsorować hotelik, po odpowiedzi ze schron nie zgadza sie na hotelik zdecydowała sie ją zabrać! wiem tylko ze ma cocker spaniela, nic wiecej. nie wiem kto to ale napewno wspaniała osoba, wezme jej adres i na pewno Kropkkę odwiedze. Ja nie wierze w to. Tak sie ciesze! :multi: wiem ze Pani to czyta- BARDZO DZIEKUJE i prosze napisać cos, sa tu cioteczki które bardzo przejely sie Kropką i jej kibicowały, z radościa przeczytamt wieści z nowego domku i moze jakieś zdjęcia:cool3: Więc cuda się zdarzają i Filipek bezpieczny i Swiat na salonach i Kropeczka w domku , ma swojego ludzia :multi:aż do tej pory nie wierzę ... Jesli Pani to czyta , proszę przyjąc głębokie ukłony podziękowania i jeśli tylko będę mogła w czymś pomóc proszę napisać na pw :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
lika1771 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 :Super dziekujemy Pani. Kropeczko tak mi ulzylo :multi::multi::multi: Quote
sodalis Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Bardzo się cieszę, miałam spore wątpliwości czy kropka przetrwa mrozy w schronisku. Quote
avii Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 ja wierzę Kropeczko że jesteś w swoim domku ze swoim ludziem .... ... Quote
Bjuta Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Śliczna pocztówka! A czy wiadomo jak się Kropce w nowym domu układa? Quote
ana666 Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 niestety nie mam żadnych wieści, znajoma która wcześniej miała kontakt z właścicielką mówiła ze zadzwoni ale pewnie zapomniała, miała mi podać numer ale tez nie podała, wezme adres i po świętach chciałbym jechać Kropulca odwiedzić, sama jestem bardzo ciekawa jak sie mniewa, ale nie wątpie ze to jej najlepsze święta w życiu, pierwsze w nowym domu :) Quote
ketunia Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 W takim razie czekamy na informacje od Kropeczki. Mam nadzieję, że jest szczęśliwa w nowym domku:) Quote
gonia66 Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 ketunia napisał(a):W takim razie czekamy na informacje od Kropeczki. Mam nadzieję, że jest szczęśliwa w nowym domku:) OJ..czekamy, czekamy:) z utęsknieniem:D Quote
ana666 Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 czy jakieś wieści- znajoma dzwonila w sylwestra, i pisze to co mi mowiła, szkoda ze Pani od kropki nic nie napisze bo z tego co znajoma mowi to zaglada na watek... Kropka boi sie w ogóle chodzić, jest wystraszona, wszystkiego sie boi, mysle ze to jest spowodowane tym ze od maleńkości nie wychodziła po za schron a do tego nagle przestała widzieć, bedzie mieć przesiwtlenie robione czy nic nie ma z nózkami, tak to kochana i pani ja kocha, tylko tyle udało mi sie dowiedzieć niestety. ani zdjęc ani nic, adresu nie dostane bo ochrona danych osobowych znajoma mówiła ze pojedzie imnie zabierze ale nie wiem czy sie doczekamy. Quote
Bjuta Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 ana666 napisał(a):czy jakieś wieści- znajoma dzwonila w sylwestra, i pisze to co mi mowiła, szkoda ze Pani od kropki nic nie napisze bo z tego co znajoma mowi to zaglada na watek... Kropka boi sie w ogóle chodzić, jest wystraszona, wszystkiego sie boi, mysle ze to jest spowodowane tym ze od maleńkości nie wychodziła po za schron a do tego nagle przestała widzieć, bedzie mieć przesiwtlenie robione czy nic nie ma z nózkami, tak to kochana i pani ja kocha, tylko tyle udało mi sie dowiedzieć niestety. ani zdjęc ani nic, adresu nie dostane bo ochrona danych osobowych znajoma mówiła ze pojedzie imnie zabierze ale nie wiem czy sie doczekamy. Najważniejsze, że jest kochana! Jak zawsze! Quote
lika1771 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Bjuta napisał(a):Najważniejsze, że jest kochana! Jak zawsze! Dokładnie, jak wiem ze ma dobrze to jest ok Quote
danal1983 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 ja to marze o tym, zeby miec kontakt z kazdym adoptującym ale wiem ze to niemozliwe. chociaz kiedy sama adoptowalam psiura (zanim zostalam wolontariuszem) , zasypywalam wolontariuszke zdjeciami Bubka bo wiedzialam ze byl jej ulubiencem) teraz twierdzi ze to Bubi mnie do nich sprowadzil;)))) Quote
Tola^^ Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Słuchajcie dzwoniła do mnie Pani od Kropeczki ! Mówiła że jest bardzo zadowolona i że Kropka jest wspaniała! Pytała się również o Czarusia czy jest już w domu :) Jeżeli ktoś chce zadzwonić do tej wspaniałej Pani to podam nr jej kom.. Niestety nie mogłam rozmawiać bo szłam na rozgrzewkę przed meczem:( Lecz było słychać że ta Pani to cudowna Kobieta ! Quote
Ola la Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 jej do mnie tez dzis dzwonila Pani od Kropeczki!:) bylam mega zdzwiona ze to ta sama Pani ktora miala adoptowac Rambo od nas ale on nie akceptuje psow za bardzo o cyzm nie wpsomnialam w ogloszeniu:) tak jak napisala Tola pani jest mega zadowolona .Kropeczka tez.Kotek i foksterier Pani troche boja sie kropeczki bo chodzi jak taran:-D jest lagodna i kochana. Je na wzmocnienie royala i dostaje witaminki na stawy:) Pani w ogole czyta dogomanie i moze jakos niedlugo wstapi w nasze szeregi:) a przesle zdjecia jak Kropka sie troche osiersci" ,ze tka powiem bo byla cala wylysiala i miala zaczerwieniona skore od inwazji pchel:( Racja Tolu naprawde super Pania ma teraz Kropka:) Quote
danal1983 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 jejku jak sie ciesze, az ciarki mnie przechodzą, takie milutkie, ze wzruszenia;))))) Quote
Recommended Posts