ana666 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 KROPKA Kiedy spoglądam oczy tej średniej wielkośći suńki widzę ogromne cierpienie, i pytanie- czy schronisko to mój jedyny dom, czy już nikt mnie nie pokocha? Kropka trafiła do schroniska jako 3 miesięczny szczeniak latem 2002 roku, historia jak wiele innych, niedopilnowana suczka, szczeniaki, ktoś się "wysilił" i znalazł im domy, Kropki nikt nie chciał to ją oddali i przez 7 lat w schronisku cierpi za kogoś głupotę. Kiedyś jak była młodsza była wesoła, pełna życia, myślała że jest młoda, napewno ktoś ją zechce, niestety nikt nie zwrócił na nią uwagi, zapomniana, zrezygnowana teraz chowa się przed światem, trzyma się z boku, chowa po budach, nie ma w niej już nic z tego szczeniaka którym była 7 lat temu. Wolontariusze robią wszystko żeby umilić jej pobyt w schronisku - zabierają ją na spacery, głaskają, przytulają, ale co z tego? Po kilku godzinach wszyscy idą do domu a Kropka zostaje sama z towarzyszami swej niedoli:-( i tak mijają dni, miesiące, lata a Kropka zapomniana traci nadzieje na to że ma w ogóle prawo być kochaną i mieć swój dom. To bardzo smutny pies- nic miłego jej nie spotkało przez całe życie, ona naprawde pragnie miłości. Przebywa w schronisku w Obornikach Wielkopolskich. Kontakt w sprawie adopcji - 661 941 076 lub 517 251 630 Pazdziernik 2009- kropka całkowicie straciła wzrok :(( Nie daje sobie rady w schronisku. Prosze o ogłoszenia i pomoc w szukaniu domu. Ogłoszenia: alegratka gumtre kokosy interpress oferty kupie psa adopcja psa giełda ogłoszen 24 polska petsy aleokazja ofertownia ogłoszenia olx nasi pupile 4lapy cafeanimal przygarnijzwierzaka adopcje.org Quote
silke Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Kropka, chociaż Cię podniosę. Niech Cię ktoś wypatrzy. Quote
Tola^^ Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Tak Kropeczka jest bardzo zamknięta w sobie :( W sobotę zrobię jej parę zdjęć i wkleję. Kropka prawie całe swoje dotychczasowe życie spędziła w schronisku :placz: Nie rozumiem dlaczego nikt się nią nie zainteresował :shake: Quote
ana666 Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 Haloo! co tu tak cicho?! Kto na spacerek zabierze Kropeczkę? Quote
Tola^^ Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Dziś na wybiegu Kropka była bardzo smutna :placz: Siedziała w boksie i tylko się na mnie patrzyła tymi swoimi pięknymi smutnymi oczkami:( Więc nie mogłam przejść tak obojętnie więc musiałam wziąć ją na spacer :razz: Na początku bała się iść ale później zaczęła merdać kitką i się cieszyć :multi: Później nawet zaczęła biegać i bardzo się cieszyła :loveu: Po ty spacerze bardziej odżyła :razz: A to fotki na początek z wybiegu : (W tle widać Czikę jej przyjaciółkę z jednego boksu oby dwie są bardzo nieśmiałe) A to z Lasu : Quote
ana666 Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 Tolu, dzięki bardzo. ja też poszłam do niej do boksu to tak niepewnie na mnie patrzyła, potem jak zaczęłam ją głaskać była bardzo szczęśliwa. Naprawde żal mi tego psa...Miejmy nadzieje że znajdzie dom. Quote
Tola^^ Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Tak ona w tym boksie siedzi i tylko patrzy co się dzieje i ma takie smutne te oczka :placz: Ale na spacerze już była szczęśliwa :multi: Miejmy nadzieje że ktoś ją weźmie do domu :razz: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Ana-Porobię ogłoszenia jej i jeszcze jednej suni na alegratce i adopcje.org. A do pozostałych to trzeba porozsyłać wątki i w tytule dać "prośba o ogłoszenia", na pewno ktoś pomoże. Bliżej weekendu mogę porobić jeszcze ogłoszenia na innych portalach. Quote
Rodzice Maciusia :) Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Alegratka Kropulca: http://http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1890932_czy_ja_zasluguje_na_czyjaskolwiek.html Quote
Bjuta Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 KROPKA pies, w którym tli się nadzieja / psy (636412418) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Rodzice Maciusia :) Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 No no Kropulec ma coraz więcej ogłoszonek, ja zaraz sieknę jeszcze adopcje.org :multi: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 nic z tego - adopcje.org szaleją i już od miesiąca nie mogę tam robić ogłoszeń, myślałąm, że się unormowało, ale nic z tego :shake: przepraszam :shake: Quote
ana666 Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 Ogłoszenia - Adopcje - Kropka.Miała 3 mies.gdy trafiła do schroniska,teraz ma 7lat! - 4lapy - czyli nasze psy ,pieski, pieseczki, psiaczki Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia -Tu ja ją dałam, ale nie szło wstawić zdjęć:shake: Quote
Bjuta Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Kropeczko, pokaż się na górze! Uśmiechnij się o ogłoszenia! Quote
REJA Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Kropeczko! Tyle lat:shake:. Dobrze ,że może wychodzić na spacerki, ale przydałby się domek. Quote
ana666 Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 Miejmy nadzieję że już niedługo znajdzie się domek Quote
Bjuta Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Cioteczki, gdzie się podziewacie? Co tu tak pusto? Quote
marzena1 Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 7 lat w schronisku , nie zna innego zycia... biedna:-( Quote
Recommended Posts