Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Erazm napisał(a):
Nie wytrzymam pochwale sie, przednia lapka pracuje prawie doskonale ;), mala siega nia po zabawki i przysmaki, w lewej tez widoczna poprawa. Tylne lapki tez zaczynaja ladnie pracowac, zauwazylam pierwsze niesmiale objawy koordynacji. Jakkolwiek wiem, ze na chodzenie to nie mozna liczyc, ale takie drobiazgi po prostu ciesza. Sprobuje nagrac mala i wrzucic filmik, dzis jest juz zmeczona

Przednia łapka jest super! Mnie nieco podrapała jak chciała mojego palucha do mordki przyciągnąć. :multi:

Posted

Erazm napisał(a):
Nie wytrzymam pochwale sie, przednia lapka pracuje prawie doskonale ;), mala siega nia po zabawki i przysmaki, w lewej tez widoczna poprawa. Tylne lapki tez zaczynaja ladnie pracowac, zauwazylam pierwsze niesmiale objawy koordynacji. Jakkolwiek wiem, ze na chodzenie to nie mozna liczyc, ale takie drobiazgi po prostu ciesza. Sprobuje nagrac mala i wrzucic filmik, dzis jest juz zmeczona

:multi::multi::multi:tak trzymac malenka:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Erazm']A ja sfotografowalam podczas lotu takie cos...Hmmm, poczatkowo myslalam, ze kosmita, ale za malo zielony, spadochroniarz tez nie......

Litości coś Ty zrobiła z Zuzki?

Posted

[quote name='Isadora7']Ja się zdecyduję zorganizować międzynarodową akcję w celu odbicia Zuzy dręczonej i wykorzystywanej.
Isadora,tu nie ma co czekac,juz sa:razz:[

Posted

[quote name='Neris']A mi niektórzy mówili, że Erazm nie dość że piękna i bogata, to jeszcze dobra. A tu proszę, czyste zło :cool3:

A jaka Baba Jaga nawet nie wiesz, na dodatek ma pseudohodowle potworów.