Nadziejka Posted May 6 Author Posted May 6 Dnia 6.05.2025 o 19:55, Aldrumka napisał: Nr 9 i 17 po 5 zł poproszę DZIĘKUJĘ PIĘKNIE ♡ POZDRAWIAM Quote
Nadziejka Posted May 6 Author Posted May 6 Dnia 6.05.2025 o 18:01, mdk8 napisał: 3 za ww poproszę Dnia 6.05.2025 o 19:55, Aldrumka napisał: Nr 9 i 17 po 5 zł poproszę Może być wspólna paczusza dla Was DZIĘKUJĘ 1 Quote
Nadziejka Posted May 6 Author Posted May 6 Polecam polecam kryninał świetny ,Mokradła, nocne zaproszenie Quote
Aldrumka Posted May 6 Posted May 6 Dnia 6.05.2025 o 20:11, Nadziejka napisał: Może być wspólna paczusza dla Was DZIĘKUJĘ To miło Quote
Nadziejka Posted May 7 Author Posted May 7 Przygotowałam małą niespodziankę NUM 8 ksiązka krówki i Cegiełki KLAUSIK I ENZO DLA KLAUSIKA CeGIeŁKI SZcZĘŚcIA 1 Quote
Nadziejka Posted May 7 Author Posted May 7 DLA KLAUSIKA JEŚLI SIĘ SPRZEDA Polecam ogromnie ,,84.000,, Quote
Nadziejka Posted May 7 Author Posted May 7 koja 10 zl CEGIEŁKI SZCZĘŚCIA KLAUSIKOWI DZIĘKUJĘ WIELCE Quote
Nadziejka Posted May 7 Author Posted May 7 Polecam pycha! dokładam krówki dla Klausika zapraszam Quote
Nadziejka Posted May 7 Author Posted May 7 Dokładam Num 33 Polecam Amber Eliksir oriflame próbka perfum 2 mll cudny zapach kup teraz 3 zl https://www.google.com/search?q=amber+elixir+perfum+probka&oq=amber+elixir+perfum+probka&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUyBggAEEUYOTIJCAEQIRgKGKAB0gEIODIwMWowajeoAgCwAgA&sourceid=chrome&ie=UTF-8#vhid=CHLR9_gwEH4wyM&vssid=_KllTZ6mKB86mwPAP_5PW-QQ_433 Quote
Nadziejka Posted May 7 Author Posted May 7 Dnia 7.05.2025 o 21:38, Radek napisał: Dziękuję za zaproszenie. Serdeczności dziękuję za wszystko Spokojnej nocy 1 Quote
Nadziejka Posted May 7 Author Posted May 7 Zimnica wszędzie u nas teraz plus 8 st tylko na noc i rankiem trzeba jeszcze na zimowo ubierać Quote
Ewa Marta Posted May 8 Posted May 8 Dnia 7.05.2025 o 23:41, Nadziejka napisał: Zimnica wszędzie u nas teraz plus 8 st tylko na noc i rankiem trzeba jeszcze na zimowo ubierać Oj, ja zmarzłam dzisiaj na spacerze z psiakami bardzo. Niestety nie było szans na skrócenie ponad godzinnego spaceru, bo one swoje muszą wyganiać rano. Teraz z radością zasiadlam do pracy przy komputerze w cieplym domku 😉 1 Quote
Nadziejka Posted May 8 Author Posted May 8 Dnia 8.05.2025 o 11:12, Ewa Marta napisał: Oj, ja zmarzłam dzisiaj na spacerze z psiakami bardzo. Niestety nie było szans na skrócenie ponad godzinnego spaceru, bo one swoje muszą wyganiać rano. Teraz z radością zasiadlam do pracy przy komputerze w cieplym domku 😉 ♡ ♡ Pozdrowienia łapeczkom u nas teraz plus 11 ale wiatry zimowe bardzo 2 Quote
Nadziejka Posted May 8 Author Posted May 8 o piątej nad ranem znowu byłam zbierać ukryte w trawie paskudztwa wszelkie .... to ktoś z naszych bloków na pewno jakiś popapraniec który nienawidzi wszelkiego życia... jeno swoje ! och żeby tak jemu ktoś wepchnął w gardło te wszystkie trucizny które rozkłada Quote
Recommended Posts