mariusz pp Posted April 29 Posted April 29 I ten niewyspany człowiek w piękny kwietniowy poranek, szedł drogą gdzie śpiewały ptaki i pachniały kwiaty szedł , szedł i w las wszedł 🤣 A w lesie szum strumyka , pachnące sosny ..............I co , czas do pracy😁 Quote
Radek Posted April 29 Posted April 29 Dnia 29.04.2025 o 14:25, jola&tina napisał: Pachniały kwiaty i śpiewały ptaki (lub na odwrót 🙂 ) To może ktoś dorzuci coś o rosie na trawie😉 1 1 Quote
Poker Posted April 29 Posted April 29 I zobaczył na trawie błyszczące krople rosy myśląc,że to perły spadły z nieba 🙂 3 1 Quote
jola&tina Posted April 29 Author Posted April 29 Więc bajka wygląda tak: "Za górami , za lasami.......... Pewien niewyspany człowiek szykował się do porannych spacerów z psiakami… Był piękny kwietniowy poranek ....... Pachniały kwiaty i śpiewały ptaki (lub na odwrót 🙂 ) I ten niewyspany człowiek w piękny kwietniowy poranek, szedł drogą gdzie śpiewały ptaki i pachniały kwiaty szedł , szedł i w las wszedł 🤣 A w lesie szum strumyka , pachnące sosny ..............I co , czas do pracy😁 I zobaczył na trawie błyszczące krople rosy myśląc,że to perły spadły z nieba 🙂 I zaczął je pośpiesznie zbierać do reklamówki, którą miał w kieszeni (oraz do woreczków na psie kupy, które miał również w kieszeni (tzn woreczki miał w zapasie, jeszcze puste)).... I prosimy o dalej 🙂 1 1 Quote
guccio Posted April 29 Posted April 29 Trudno mi tu dotrzeć a tyle ciekawego czytania😊 Dodam tylko że z dogomania źle się dzieje. Były awarie ale wszystko wracało do normy a teraz nic.Tak około roku problemy. Spróbuję robić bazarek ale co z tego wyjdzie jak zapewne większość ma to samo co ja. 3 Quote
agat21 Posted April 29 Posted April 29 Dnia 24.04.2025 o 19:21, mariusz pp napisał: Proszę Dar rzeki Fly, dawna lektura z młodszych klas podstawówki , chyba druga albo trzecia klasa 🙂 Pamiętam, bardzo mi się podobała. Zwłaszcza baśń o wiosce krokodyłaków. 🙂 1 Quote
jola&tina Posted April 29 Author Posted April 29 Dnia 29.04.2025 o 20:48, agat21 napisał: Nr 10 za 10 zł proszę Dziękuję. 10 za 10 zapisałam 🙂 Quote
jola&tina Posted April 29 Author Posted April 29 Dobrej nocy życzę. No i bardzo jestem ciekawa, co z tymi perłami było dalej 🙂 1 Quote
Poker Posted April 29 Posted April 29 Dnia 29.04.2025 o 23:50, jola&tina napisał: Dobrej nocy życzę. No i bardzo jestem ciekawa, co z tymi perłami było dalej 🙂 Mam " pomysła" Jutro napiszę. 1 Quote
Radek Posted April 30 Posted April 30 Dnia 30.04.2025 o 00:09, Poker napisał: Mam " pomysła" Jutro napiszę. Ale super 🙂 Quote
Jota67 Posted April 30 Posted April 30 Będziemy czekać na "pomysła". Tymczasem powoli czas wstawać do pracy... Więc dzień dobry wszystkim. Dnia miłego od śniadania i kawy rozpoczętego ( i koniecznie w tej kolejności) 🙂☕🌼 1 1 Quote
guccio Posted April 30 Posted April 30 Dnia 30.04.2025 o 05:56, Jota67 napisał: Będziemy czekać na "pomysła". Tymczasem powoli czas wstawać do pracy... Więc dzień dobry wszystkim. Dnia miłego od śniadania i kawy rozpoczętego ( i koniecznie w tej kolejności) 🙂☕🌼 Również miłego 🙂 Quote
Poker Posted April 30 Posted April 30 I szedł dalej przez las I nagle zza drzewa wybiegł pies.... Quote
Kamila Proc Posted April 30 Posted April 30 Dnia 28.04.2025 o 18:56, Jota67 napisał: To ja też hopsnę, chociaż skoki nie wskazane, bo mi dzisiaj łeb pęka... 😞 Czy kogoś też boli? Czy to tylko mnie? mnie dzis boli Quote
Kamila Proc Posted April 30 Posted April 30 Dnia 30.04.2025 o 08:59, Poker napisał: I szedł dalej przez las I nagle zza drzewa wybiegł pies.... i powiedzial: "jestem psem a wy kto?" 1 Quote
jola&tina Posted April 30 Author Posted April 30 Doberek 🙂 Lajki się skończyły, ale bajka trwa 🙂 Quote
jola&tina Posted April 30 Author Posted April 30 Dnia 29.04.2025 o 18:41, jola&tina napisał: Więc bajka wygląda tak: "Za górami , za lasami.......... Pewien niewyspany człowiek szykował się do porannych spacerów z psiakami… Był piękny kwietniowy poranek ....... Pachniały kwiaty i śpiewały ptaki (lub na odwrót 🙂 ) I ten niewyspany człowiek w piękny kwietniowy poranek, szedł drogą gdzie śpiewały ptaki i pachniały kwiaty szedł , szedł i w las wszedł 🤣 A w lesie szum strumyka , pachnące sosny ..............I co , czas do pracy😁 I zobaczył na trawie błyszczące krople rosy myśląc,że to perły spadły z nieba 🙂 I zaczął je pośpiesznie zbierać do reklamówki, którą miał w kieszeni (oraz do woreczków na psie kupy, które miał również w kieszeni (tzn woreczki miał w zapasie, jeszcze puste)).... I prosimy o dalej 🙂 Dnia 30.04.2025 o 08:59, Poker napisał: I szedł dalej przez las I nagle zza drzewa wybiegł pies.... Dnia 30.04.2025 o 09:32, Kamila Proc napisał: i powiedzial: "jestem psem a wy kto?" Hau hau odpowiedziały psy - co oznacza w psim języku, że też są psami. Quote
Kamila Proc Posted April 30 Posted April 30 Dnia 30.04.2025 o 11:07, jola&tina napisał: Hau hau odpowiedziały psy - co oznacza, że też są psami. a Pan niewyspany powiedzial" "miau miau" Quote
Recommended Posts