BoUnTy Posted April 15 Author Posted April 15 Dziękuję, jak wrócę z pracy to dam znać po ile ta 10 ❤️❤️❤️ Quote
Toska1 Posted April 15 Posted April 15 Dnia 15.04.2025 o 19:45, BoUnTy napisał: Dziękuję, jak wrócę z pracy to dam znać po ile ta 10 ❤️❤️❤️ wszystko jedno , i tak ją biorę :) Quote
BoUnTy Posted April 16 Author Posted April 16 Dziękuję za udział w bazarku ❤️ Dzisiaj podsumowanie ❤️ 1 Quote
BoUnTy Posted April 16 Author Posted April 16 Rozliczenie bazarku: Mdk8 - 20 zł. cegiełka Radek 1. Zaopiekuj się mną. 6zł + KW = 6 + koszt wysyłki wg wyboru niesiowata 2. Karmazynowy brzeg. 6zł 14. Nicholas Sparks Spójrz na mnie.8,00 zł + KW = 14 + koszt wysyłki wg wyboru Jo37 6. Rośliny chronione. 8 zł / 20. Elizabeth Adler zaproszenie do Prowansji. 6 zł + KW = 14 + koszt wysyłki wg wyboru Toska1 10. Douglas Preston Lincoln Child Trup Gideona 8 zl / 17. Douglas Preston Lincoln Chile Martwa Natura z Kurkami. KT 9 zł / 15. Salomon Creed Simon Toyne thriller. KT 9 zł + KW = 26 + koszt wysyłki wg wyboru Mazowszanka13 13. Harlem Cohen Mów mi Win Thriller. 7 zł + KW = 7 zł + koszt wysyłki wg wyboru Quote
BoUnTy Posted April 17 Author Posted April 17 Dnia 16.04.2025 o 17:22, Radek napisał: Jakie są opcje wysyłki? Czy moja wiadomość na prv do Was nie doszła? tam wszystko opisałam, ale jeśli nie doszła wyślę jeszcze raz. Dnia 17.04.2025 o 09:38, Mazowszanka14 napisał: Ja proszę PP lub InPost co wyjdzie taniej. Quote
BoUnTy Posted April 17 Author Posted April 17 Dnia 17.04.2025 o 09:38, Mazowszanka14 napisał: Ja proszę PP lub InPost co wyjdzie taniej. Czy obslugujesz OLX? Taka przesyłka byłaby najtańsza, mogę to ogarnąć jeśli nie obsługujesz OLX, ale potrzebuje danych do wysyłki (imię, nazwisko, numer paczkomatu, numer telefonu, mail) 🙂 Quote
Radek Posted April 17 Posted April 17 Dnia 17.04.2025 o 12:44, BoUnTy napisał: Czy moja wiadomość na prv do Was nie doszła? tam wszystko opisałam, ale jeśli nie doszła wyślę jeszcze raz. Dotarła, nawet odpisałem, tylko jako osobna wiadomość. Quote
Nesiowata Posted April 18 Posted April 18 Dnia 17.04.2025 o 12:44, BoUnTy napisał: Czy moja wiadomość na prv do Was nie doszła? tam wszystko opisałam, ale jeśli nie doszła wyślę jeszcze raz. Dotarła, odpisałam i czekam na odpowiedź. Quote
BoUnTy Posted April 19 Author Posted April 19 Otrzymałam wpłatę cegiełki mdk8 Poszły dzisiaj paczki do Radka i Toski1, pewnie z paczkomaty wyjdą pojutrze, ale akurat szłam obok paczkomatu, a te nie był w opcji olx, więc nadałam. 🙂 Macie pewnie już powiadomienia na swoich InPostach. Dziękuję serdecznie! Quote
Mazowszanka14 Posted April 21 Posted April 21 Dnia 17.04.2025 o 12:46, BoUnTy napisał: Czy obslugujesz OLX? Taka przesyłka byłaby najtańsza, mogę to ogarnąć jeśli nie obsługujesz OLX, ale potrzebuje danych do wysyłki (imię, nazwisko, numer paczkomatu, numer telefonu, mail) 🙂 Nie obsługuję OLX. Już podaję dane do Paczkomatu. Quote
Radek Posted May 7 Posted May 7 Paczka dotarła już jakiś czas temu. Wszystko jak najbardziej OK. Przepraszam za opóźnienie z informacją. Quote
Recommended Posts