Asior Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Oto Montana, przecudna sunia, która siedzi w krakowskim schronisku. Sunie "wyliczyli" na ok 5-6 lat, bo ma potwornie starte i są one w nie za ciekawym stanie, ale sunia zachowuje się jak młodzik, więc raczej to kwestia tego, że ona ma fioła na punkcie patyczków, kamyków itp. Sunia prawdopodobnie biegała przy rowerze, bo niesamowicie trzyma się nogi podczas biegania i pilnuje, zeby nie przegonić człowieka... Jest bardzo kochana, łagodna do ludzi i do innych psiaków ( siedzi na ogólnych boksach wraz z 4 innymi psami (sukami znaczy ;) ) Jest idealna, piękna, przymilna, tylko czemu siedzi w schronisku :( Quote
marysia55 Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 [quote name='Asior'] [SIZE="3"]jak pieknie "przybija piątkę" :loveu::loveu: Quote
j3nny Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Montana - Zwierzaki - cafeanimal.pl Montana - owczarek idealny, tylko brać i kochać! - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Kraków alegratka Quote
Asior Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 kometko, nie sprawdzałam jak ona na koty reaguje... Nie pytałam czy starylizowana bo i tak bez starylki jej nie wydadzą... Quote
Dorothy Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 piekna. Tez jestem ciekawa jak z kotami :-) Quote
kometa Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 cudeńko:) wysterylizowana?wiadomo jaki ma stosunek do kotów? Quote
marysia55 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Montana lecimy na pierwszą bo coś sie tutaj cichutko zrobiło :cool3: Quote
Asior Posted May 3, 2009 Author Posted May 3, 2009 Montana tez już adoptowana :crazyeye: Onki mają jakoś wziecie u nas ;) Quote
Recommended Posts