DORA1020 Posted April 23 Author Posted April 23 Dnia 22.04.2025 o 16:56, Murka napisał: Na moje konto wpłynęły wpłaty dla Pchełki: +100 zł Malwina B. +20 zł Milena R. +20 zł Aleksandra U. Pytanie do wpłacających - odesłać je czy przeznaczyć na dług szczebrzeszyniaków? Na razie się wstrzymaj,bo jeszcze nie wiadomo czy sunia zostanie w tym dt Są to wpłaty z fb ,zapytam sue czy jeśli sunia zostanie adoptowana można te pieniądzec przeznaczyć na dług Milena napewno się zgodzi,bo znam jej mamę Quote
DORA1020 Posted April 24 Author Posted April 24 Wczoraj pytałam kuzynkę tej kobiety czy sunia zostaje. Jeszcze się zastanawiają. Czarno to widzę,nad czym się zastanawiać,raczej sunia potrzebuje ogłoszeń,może znalazłaby dobry dom,bo na taki zasługuje,a nie zastanawianie się. Quote
DORA1020 Posted May 1 Author Posted May 1 Raczej sunia nie zostanie u nich,zrobię jej juz ogłoszenie. Ale być może będzie mogła u nich zostać do czasu znalezienia domu. Trudno się z nimi dogadać,ale sunia jest bezpieczna i to najważniejsze. 1 Quote
DORA1020 Posted May 2 Author Posted May 2 Dnia 1.05.2025 o 10:03, Poker napisał: Może wspomóc ich karmą? Bardzo Ci dziekuję💜 Zapytam jaką karmę sunia lubi.Ale napewno przydałaby się. Ten dt to emeryci,mieszkają na wsi. Quote
Nadziejka Posted May 3 Posted May 3 Moc pozdrowień opiekunom i maluniej ♡ Dora z kramiku będą pieniążki dla sunieczki 130 zl , może więcej ale jeszcze troszkę trwa 2 Quote
DORA1020 Posted May 3 Author Posted May 3 Dnia 3.05.2025 o 09:52, Nadziejka napisał: Moc pozdrowień opiekunom i maluniej ♡ Dora z kramiku będą pieniążki dla sunieczki 140 zl czy nawet tr więcej ale jeszcze troszkę trwa Bardzo dziekuję💜 Quote
DORA1020 Posted May 3 Author Posted May 3 Rozmawiałam wczoraj z kuzynką dt Muszki. Sunia je karmę suchą Royal i mokrą ,może byc z Biedronki,nie jest zła ACTIVPET 400g. A wogóle sunieczka nie jest wybredna w jedzeniu. Miała dużo szczęścia,że znalazła ten dt, nie każda porzucona psinka ma tyle szczęscia. Muszka jest bardzo energiczna,żywiołowa,bawi się z psiakiem,który jest w dt. Niestety to starszy psiak i nie dorównuje jej. Wszędzie jej pełno,gania jak szalona,a pózniej lezy przed domem z wywieszonym ozorkiem:) Więc dom byłby najlepszy z posesją, nie w bloku. No i dzieci,uwielbia dzieci,w przyszłym ds muszą być dzieci i jakiś bezproblemowy młody psiak,z którym mogłaby ganiać po podwórku. Quote
DORA1020 Posted May 3 Author Posted May 3 Wczoraj miała mieć robione USG czy przypadkiem nie była sterylizowana. Koszt to 60-70zł. Miała mi wczoraj Agnieszka napisać smsa co wszyszło,ale się nie doczekałam. Jeśli potrzebna będzie sterylka to jest załatwione na koszt gminy. Dlatego na razie się wstrzymałam z robieniem ogłoszeń,bo czekam na info czy potrzebna będzie sterylka. Quote
Nadziejka Posted May 6 Posted May 6 Dnia 3.05.2025 o 10:58, DORA1020 napisał: Wczoraj miała mieć robione USG czy przypadkiem nie była sterylizowana. Koszt to 60-70zł. Miała mi wczoraj Agnieszka napisać smsa co wszyszło,ale się nie doczekałam. Jeśli potrzebna będzie sterylka to jest załatwione na koszt gminy. Dlatego na razie się wstrzymałam z robieniem ogłoszeń,bo czekam na info czy potrzebna będzie sterylka. Trzymam ogromnie trzymam za wszystko dobre Dora czy do Ciebie pieniążki z zakończonego baz dla suni? Quote
Murka Posted May 6 Posted May 6 Musiałam już te wpłaty na Pchełkę zaksięgować (bo to konto firmowe), więc teraz już nie zwrócę, mogę jedynie karmę kupić czy coś innego na fakturę. Póki co przeznaczam te wpłaty na długi, bo są ogromne. Quote
Nadziejka Posted May 6 Posted May 6 Posłałam 155 zl z zakończonego kramiku jak będą na koncie Dora daj znać bardzo proszę tutaj i na bazarku 1 Quote
Nadziejka Posted May 9 Posted May 9 Bardzo proszę o wpisanie pieniązków z kramiku Moc pozdrowień dla suni Quote
DORA1020 Posted May 10 Author Posted May 10 Tak,już wpisałam. Bardzo dziekuję🌷 Sunia miała mieć robiuone usg ,ale zostało przeniesione na 15go maja. Quote
DORA1020 Posted Wednesday at 06:13 AM Author Posted Wednesday at 06:13 AM Sunia ma na imię Misia i na to imię reaguje. Wczoraj miała robione usg ,Miśka jest prawdopodobnie wysterylizowana,ale wetka powiedziała,że na wszelki wypadek trzeba jeszcze za pół roku zrobic usg Miała robione usg bezpłatnie. Pula 155zł od Nadziejki dalej jest na koncie. Miśka musi byc jeszcze zaszczepiona od wścielkizny i wirusówek,a do tego potrzebuje tabletek na kleszcze. 1 Quote
Recommended Posts