Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 22.04.2025 o 16:56, Murka napisał:

Na moje konto wpłynęły wpłaty dla Pchełki:

+100 zł Malwina B.

+20 zł Milena R.

+20 zł Aleksandra U.

Pytanie do wpłacających - odesłać je czy przeznaczyć na dług szczebrzeszyniaków?

Na razie się wstrzymaj,bo jeszcze nie wiadomo czy sunia zostanie w tym dt

Są to wpłaty z fb ,zapytam sue czy jeśli sunia zostanie adoptowana można te pieniądzec przeznaczyć na dług

Milena napewno się zgodzi,bo znam jej mamę

Posted

Wczoraj pytałam kuzynkę tej kobiety czy sunia zostaje. Jeszcze się zastanawiają.

Czarno to widzę,nad czym się zastanawiać,raczej sunia potrzebuje ogłoszeń,może znalazłaby dobry dom,bo na taki zasługuje,a nie zastanawianie się.

Posted

Raczej sunia nie zostanie u nich,zrobię jej juz ogłoszenie.

Ale być może będzie mogła u nich zostać do czasu znalezienia domu.

Trudno się z nimi dogadać,ale sunia jest bezpieczna i to najważniejsze.

• Like 1
Posted
Dnia 1.05.2025 o 10:03, Poker napisał:

Może wspomóc ich karmą? 

Bardzo Ci dziekuję💜

Zapytam jaką karmę sunia lubi.Ale napewno przydałaby się. Ten dt to  emeryci,mieszkają na wsi.

Posted
Moc pozdrowień 
opiekunom
i maluniej

Dora
z kramiku
będą pieniążki
dla sunieczki
130 zl , może więcej
ale jeszcze troszkę trwa
  • Like 2
Posted
Dnia 3.05.2025 o 09:52, Nadziejka napisał:
Moc pozdrowień 
opiekunom
i maluniej

Dora
z kramiku
będą pieniążki
dla sunieczki
140 zl czy nawet tr więcej
ale jeszcze troszkę trwa

Bardzo dziekuję💜

Posted

Rozmawiałam wczoraj z kuzynką dt Muszki. Sunia je karmę suchą Royal i mokrą ,może byc z Biedronki,nie jest zła ACTIVPET 400g. A wogóle sunieczka nie jest wybredna w jedzeniu.

Miała dużo szczęścia,że znalazła ten dt, nie każda porzucona psinka ma tyle szczęscia.

Muszka jest bardzo energiczna,żywiołowa,bawi się z psiakiem,który jest w dt. Niestety to starszy psiak i nie dorównuje jej.

Wszędzie jej pełno,gania jak szalona,a pózniej lezy przed domem z wywieszonym ozorkiem:)

Więc dom byłby najlepszy z posesją, nie w bloku. No i dzieci,uwielbia dzieci,w przyszłym ds   muszą być dzieci i jakiś bezproblemowy młody psiak,z którym mogłaby ganiać po podwórku.

Posted

Wczoraj miała mieć robione USG czy przypadkiem nie była sterylizowana. Koszt to 60-70zł.

Miała mi wczoraj Agnieszka napisać smsa co wszyszło,ale się nie doczekałam.

Jeśli potrzebna będzie sterylka  to jest załatwione na koszt gminy.

Dlatego na razie się wstrzymałam z robieniem ogłoszeń,bo czekam na info  czy potrzebna będzie sterylka.

Posted
Dnia 3.05.2025 o 10:58, DORA1020 napisał:

Wczoraj miała mieć robione USG czy przypadkiem nie była sterylizowana. Koszt to 60-70zł.

Miała mi wczoraj Agnieszka napisać smsa co wszyszło,ale się nie doczekałam.

Jeśli potrzebna będzie sterylka  to jest załatwione na koszt gminy.

Dlatego na razie się wstrzymałam z robieniem ogłoszeń,bo czekam na info  czy potrzebna będzie sterylka.

Trzymam ogromnie
trzymam
za wszystko dobre
   Dora
   czy do Ciebie pieniążki
         z zakończonego baz dla suni?
Posted

Musiałam już te wpłaty na Pchełkę zaksięgować (bo to konto firmowe), więc teraz już nie zwrócę, mogę jedynie karmę kupić czy coś innego na fakturę. Póki co przeznaczam te wpłaty na długi, bo są ogromne.

• DORA1020 changed the title to Mała ,szorstkowłosa sunieczka wyrzucona na ulicę,szukam pomocy dla niej, sunia w dt.
Posted

Sunia ma na imię Misia i na to imię reaguje.

Wczoraj miała robione usg ,Miśka jest prawdopodobnie wysterylizowana,ale wetka powiedziała,że na wszelki wypadek trzeba jeszcze za pół roku zrobic usg

Miała robione usg  bezpłatnie.

Pula 155zł od Nadziejki dalej jest na koncie.

Miśka musi byc jeszcze zaszczepiona od wścielkizny i wirusówek,a do tego potrzebuje tabletek na kleszcze.

• Like 1