Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jeśli podeślesz tekścik ...

Popatrzcie na te dwa zdjęcia, moim zdaniem zdecydowanie lepiej w ogłoszeniach wygląda to drugie. Czasem można wkleić tylko jedno lub jest jedno jako wizytówka.

[IMG]http://i695.photobucket.com/albums/vv314/Lucyna_2009/aza3-1.jpg[/IMG]

[IMG]http://i695.photobucket.com/albums/vv314/Lucyna_2009/aza1.jpg[/IMG]

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Zrobiłam ogłoszenie Azuni na ogloszenia.interpress.net.pl
kupsprzedaj.pl
wroclaw.gumtree.pl
eoferty.com.pl
wegetarianie.pl
hodowcy.com.pl
ale.gratka.pl
freecf.pl
argetto.pl
rozglos.net
vendito.pl
wroclaw.olx.pl
kokosy.pl
bono-polska.pl
petsy.pl
zwierzeta.i-bazar.pl
portalogloszen.pl
aukcjezwierzat.pl
morusek.pl
Będę jeszcze ogłaszać, pominęłam te portale, gdzie hop ogłaszała obydwie sunie razem.

Posted

faktycznie w gazecie to pierwsze może kiepsko wyglądać, a le w internecie prezentowałoby się lepiej, na pierwszym ma minę prosząco-zaciekawioną, a na drugim jakby startowała do ataku (tylko mnie dotknij)

Posted

To słodkie poszło do Wyborczej. Zobaczymy jak będzie w druku.
Ja przy swoim profilu nic nie grzebałam od dłuższego czasu.
Wstawię banerek ponownie. Do Warki w tym tygodniu nie pojedziemy, imprezka rodzinna się szykuje. Poczekam do przyszłego weekendu. Byłoby cudownie, gdybym wtedy mogła przewieźć Azę do nowego domku, a Anu zabrać do siebie. Może zdarzy się cud i ktoś zadzwoni po obie ?:oops:

Czytam o tym oszustwie na Dogo i nie mogę uwierzyć.

Posted

[quote name='Lucyna']Dzięki Poker, tak bym chciała, żeby tym razem szczęście dziewczynkom dopisało ... :roll::roll::roll:[/quote]
Dziewczynkom? Przecież miałyśmy ogłaszać tylko Azę, bo Anu trafi do Ciebie...

Tak, czy siak trzymam kciuki. ;)

Posted

Dziewczynkom, napisałam wcześniej - [B]jeśli AZA znajdzie domek, Anu zabieram do siebie - [/B]i tego się trzymam. Ogłoszenie zostało posłane tylko na Azę - ale [B]kciuki trzeba trzymać za obie[/B], bo może to być ich wspólne wyjście ... ale do osobnych domków... :roll::-o:lol:

Posted

[quote name='Lucyna']Dziewczynkom, napisałam wcześniej - [B]jeśli AZA znajdzie domek, Anu zabieram do siebie - [/B]i tego się trzymam. Ogłoszenie zostało posłane tylko na Azę - ale [B]kciuki trzeba trzymać za obie[/B], bo może to być ich wspólne wyjście ... ale do osobnych domków... :roll::-o:lol:[/quote]
To trzymam kciuki za obie. :thumbs:

Posted

Kciuki proszę trzymać dalej. Kupiłam Wyborczą, a tam okrojone ogłoszenia, Azuni nie ma :placz: tak mi przykro ...
Dzwoniłam do Pani, nic nie może na to poradzić. Obiecała na piątek.
Wysłałam w poniedziałek prośbę do Metro, też trzeba kontrolować.
Z ogłoszeń internetowych nikt się jeszcze nie zgłosił.
Czekam na piątek ... :oops:

Posted

[quote name='Lucyna']Kciuki proszę trzymać dalej. Kupiłam Wyborczą, a tam okrojone ogłoszenia, Azuni nie ma :placz: tak mi przykro ...
Dzwoniłam do Pani, nic nie może na to poradzić. Obiecała na piątek.
Wysłałam w poniedziałek prośbę do Metro, też trzeba kontrolować.
Z ogłoszeń internetowych nikt się jeszcze nie zgłosił.
Czekam na piątek ... :oops:[/quote]
Lucyna co sie odwlecze,to nie uciecze:razz:nadal trzymam mocno kciuki,a moj piesio pazurki:lol:

Posted

Dzisiaj ukazało się ogłoszenie w dodatku wrocławskim, był rano jeden telefon od bardzo miłej Pani. Pytała o sunię, w domu dziecko 4 letnie. Oddzwoniła wieczorem, że jednak rezygnuje, ponieważ Azunia zbyt żywiołowa. Zapytałam o preferencje - suczka w typie labradora. Wczoraj zgarnęłam z ulicy taką właśnie wychudzoną suńkę, dzisiaj oddana została na DT. Byłoby super, jeśli dzięki Azuni ta chudzinka znajdzie domek :oops:
Może jutro ktoś zadzwoni ? :p

link do wątku
[url]http://www.dogomania.pl/forum/f1155/znaleziona-wyglodzona-grzeczna-milutka-sunia-szuka-domku-146696/[/url]