Lucyna Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Jeśli podeślesz tekścik ... Popatrzcie na te dwa zdjęcia, moim zdaniem zdecydowanie lepiej w ogłoszeniach wygląda to drugie. Czasem można wkleić tylko jedno lub jest jedno jako wizytówka. [IMG]http://i695.photobucket.com/albums/vv314/Lucyna_2009/aza3-1.jpg[/IMG] [IMG]http://i695.photobucket.com/albums/vv314/Lucyna_2009/aza1.jpg[/IMG] Quote
irysek Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 na pierwszy wyglada slodko, na drugim jak psi facet. pierwsze bardziej chwyta za serce. moim zdaniem. moze dopisac, ze wiecej zdjec na maila i juz. Quote
Lucyna Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Tak masz rację, tylko czarne tło na pierwszym od góry zaciemnia obraz. W gazecie może nie wyjść za dobrze. Quote
Lucyna Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Zrobiłam ogłoszenie Azuni na ogloszenia.interpress.net.pl kupsprzedaj.pl wroclaw.gumtree.pl eoferty.com.pl wegetarianie.pl hodowcy.com.pl ale.gratka.pl freecf.pl argetto.pl rozglos.net vendito.pl wroclaw.olx.pl kokosy.pl bono-polska.pl petsy.pl zwierzeta.i-bazar.pl portalogloszen.pl aukcjezwierzat.pl morusek.pl Będę jeszcze ogłaszać, pominęłam te portale, gdzie hop ogłaszała obydwie sunie razem. Quote
hop! Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Zrobiłam allegro wyróżnione + 20 ogłoszeń na portalach ze swoim tekstem. Quote
mamanabank Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 faktycznie w gazecie to pierwsze może kiepsko wyglądać, a le w internecie prezentowałoby się lepiej, na pierwszym ma minę prosząco-zaciekawioną, a na drugim jakby startowała do ataku (tylko mnie dotknij) Quote
Lucyna Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Co się stało z moim banerkiem Azy i Anu? Zniknął sobie ot tak? Quote
Poker Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 dałabym jednak to słodkie zdjęcie. A banerek może się niechcący skasował przy wprowadzaniu nowego Quote
Lucyna Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 To słodkie poszło do Wyborczej. Zobaczymy jak będzie w druku. Ja przy swoim profilu nic nie grzebałam od dłuższego czasu. Wstawię banerek ponownie. Do Warki w tym tygodniu nie pojedziemy, imprezka rodzinna się szykuje. Poczekam do przyszłego weekendu. Byłoby cudownie, gdybym wtedy mogła przewieźć Azę do nowego domku, a Anu zabrać do siebie. Może zdarzy się cud i ktoś zadzwoni po obie ?:oops: Czytam o tym oszustwie na Dogo i nie mogę uwierzyć. Quote
Lucyna Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Hej, banerek znów się pojawił. Nic nie poprawiałam. A więc cuda się zdarzają :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
mamanabank Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Może to oznacza, że banerek niedługo nie będzie potrzebny... Quote
Lucyna Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 W środę powinno ukazać się ogłoszenie w Wyborczej ...:lol: proszę trzymać kciuki ... :oops: Quote
Poker Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 [quote name='Lucyna']W środę powinno ukazać się ogłoszenie w Wyborczej ...:lol: proszę trzymać kciuki ... :oops:[/quote] trzymam kciuki X2 Quote
Lucyna Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Dzięki Poker, tak bym chciała, żeby tym razem szczęście dziewczynkom dopisało ... :roll::roll::roll: Quote
rita60 Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='Lucyna']W środę powinno ukazać się ogłoszenie w Wyborczej ...:lol: proszę trzymać kciuki ... :oops:[/quote] Trzymam:lol:powodzenia dziewczynki. Quote
Lucyna Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Dzięki , dzięki mam nadzieję, że tym razem wyborcza nas nie zawiedzie ;) Quote
hop! Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='Lucyna']Dzięki Poker, tak bym chciała, żeby tym razem szczęście dziewczynkom dopisało ... :roll::roll::roll:[/quote] Dziewczynkom? Przecież miałyśmy ogłaszać tylko Azę, bo Anu trafi do Ciebie... Tak, czy siak trzymam kciuki. ;) Quote
Lucyna Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Dziewczynkom, napisałam wcześniej - [B]jeśli AZA znajdzie domek, Anu zabieram do siebie - [/B]i tego się trzymam. Ogłoszenie zostało posłane tylko na Azę - ale [B]kciuki trzeba trzymać za obie[/B], bo może to być ich wspólne wyjście ... ale do osobnych domków... :roll::-o:lol: Quote
hop! Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 [quote name='Lucyna']Dziewczynkom, napisałam wcześniej - [B]jeśli AZA znajdzie domek, Anu zabieram do siebie - [/B]i tego się trzymam. Ogłoszenie zostało posłane tylko na Azę - ale [B]kciuki trzeba trzymać za obie[/B], bo może to być ich wspólne wyjście ... ale do osobnych domków... :roll::-o:lol:[/quote] To trzymam kciuki za obie. :thumbs: Quote
Lucyna Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Kciuki proszę trzymać dalej. Kupiłam Wyborczą, a tam okrojone ogłoszenia, Azuni nie ma :placz: tak mi przykro ... Dzwoniłam do Pani, nic nie może na to poradzić. Obiecała na piątek. Wysłałam w poniedziałek prośbę do Metro, też trzeba kontrolować. Z ogłoszeń internetowych nikt się jeszcze nie zgłosił. Czekam na piątek ... :oops: Quote
rita60 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 [quote name='Lucyna']Kciuki proszę trzymać dalej. Kupiłam Wyborczą, a tam okrojone ogłoszenia, Azuni nie ma :placz: tak mi przykro ... Dzwoniłam do Pani, nic nie może na to poradzić. Obiecała na piątek. Wysłałam w poniedziałek prośbę do Metro, też trzeba kontrolować. Z ogłoszeń internetowych nikt się jeszcze nie zgłosił. Czekam na piątek ... :oops:[/quote] Lucyna co sie odwlecze,to nie uciecze:razz:nadal trzymam mocno kciuki,a moj piesio pazurki:lol: Quote
hop! Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Odezwał się do mnie dom z okolic Warszawy, ale warunki nieodpowiednie dla Azy. Poleciłam inną suczkę, która czeka na dom ponad trzy lata... Quote
Lucyna Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Dzisiaj ukazało się ogłoszenie w dodatku wrocławskim, był rano jeden telefon od bardzo miłej Pani. Pytała o sunię, w domu dziecko 4 letnie. Oddzwoniła wieczorem, że jednak rezygnuje, ponieważ Azunia zbyt żywiołowa. Zapytałam o preferencje - suczka w typie labradora. Wczoraj zgarnęłam z ulicy taką właśnie wychudzoną suńkę, dzisiaj oddana została na DT. Byłoby super, jeśli dzięki Azuni ta chudzinka znajdzie domek :oops: Może jutro ktoś zadzwoni ? :p link do wątku [url]http://www.dogomania.pl/forum/f1155/znaleziona-wyglodzona-grzeczna-milutka-sunia-szuka-domku-146696/[/url] Quote
leni356 Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Ale Aza nie jest aż tak żywiołowa :roll: niektóre labradory są bardziej żywiołowe.. i do tego gabarytowo cięższe Quote
Recommended Posts