hop! Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Kolejne ogłoszenia... animalia pajęczyna adsy e-zwierzak kupsprzedaj.pl gumtree szerlok.pl oglosili.pl ofertownia.pl warsza.pl stacja.biz Tyle. Koniec i kropka. :eviltong: Leniwe "cioteczki" brać się za ogłoszenia. :mad: Quote
Lucyna Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Teraz będę uaktualniać moje ogłoszenia. Jamor dziękuję za zdjęcia. A Bliźniaczki jeśli do mnie trafią Irysku to zapewne do momentu uzyskania DS. Frezja bardzo potrzebuje towarzystwa, jeśli miałabym się kierować jej odczuciami, to byłyby już u mnie. Niestety na dzień dzisiejszy czasu brakuje i muszą czekać na domek w hoteliku. One są bardzo kochane w stosunku do innych suczek i jestem pewna, że byłoby ok ... :loveu::loveu::loveu: albo i będzie. Tęsknię za nimi, ale życzę im jak najszybciej kochanego domku ... Czekam na ogłoszenie w Wyborczej i telefon od Pani z Krakowa. Hop, dzięki za pomoc w ogłoszeniach ;) Quote
Lucyna Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Umieściłam Ślicznotki polskasfera.eu kokosy.pl zwierzęta.i-bazar.pl vendito.pl neeon.pl Jeszcze jutro popracuję Quote
hop! Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Miałam dzisiaj dwa telefony w sprawie "pielęgniarek". Domy z ogrodem w okolicach Warszawy - jeden bez zwierząt, w drugim świnka morska. Mają się kontaktować z jamorem i umawiać na spotkanie w hotelu. Jeżeli po poznaniu suczek będą na tak, skontaktują się ze mną w sprawie wizyt przedadopcyjnych. Quote
Lucyna Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Tak się cieszę, może coś z tego wyjdzie :lol: Quote
hop! Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 [quote name='Lucyna']Tak się cieszę, może coś z tego wyjdzie :lol:[/quote] Za wcześnie na radość. ;) Quote
Lucyna Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Ale ja się tylko troszkę cieszę, bo w gruncie rzeczy to będzie mi smutno, jeśli nie "zakotwiczą" u mnie :p Quote
Rybc!a Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 Z całej siły trzymam kciuki ! :loveu: . Quote
hop! Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [quote name='PapryczkaChili']własnie widzę, w zeszłym tygodniu poszedł mój jeden piesek, a tego jeszcze nie było. ale trzymam rękę na pulsie ;)[/quote] Aza i Anu są dzisiaj w gazecie "Metro". :multi: Poinformowałam Lucynę, żeby odbierała telefony. ;) PapryczkaChili, dzięki. :lol: Quote
PapryczkaChili Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [quote name='hop!']Aza i Anu są dzisiaj w gazecie "Metro". :multi: Poinformowałam Lucynę, żeby odbierała telefony. ;) PapryczkaChili, dzięki. :lol:[/QUOTE] super, że się udało :) i mam nadzieję, że ogłoszenie będzie szczęśliwe dla niuniek ;) Quote
Lucyna Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Był jeden telefon, starsza Pani pytała czy to aktualne, odpowiedziałam, tak . Drugie pytanie, a gdzie one są, ja - w Warce. Na co Pani - dziękuję. Będę odbierać telefony i wieczorem zdam relację. Quote
Lucyna Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Rano były dwa telefony, ten co opisałam i jeszcze jeden, który odebrał mój małżonek. 1. Starsza Pani chciała tylko jedną suczkę, a więc odpada. Ponadto jak dowiedziała się, że w Warce, odpowiedziała - dziękuję.:cool3: 2. Oddzwoniłam do Pani, która rozmawiała z mężem. Mają domek z ogródkiem i małego pieska (szpicowaty). Kotów brak. Niedawno odszedł od nich duży starszy pies, poszukują towarzystwa dla tego, który został. Podałam namiary na Jamora i poinformowałam o procedurach. Pani musi porozmawiać z małżonkiem. Jeśli się zdecydują, myślę, że byłoby ok. :p Oba telefony były zaraz po 8 rano. Do tej pory cisza. Quote
hop! Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [quote name='Lucyna']Rano były dwa telefony, ten co opisałam i jeszcze jeden, który odebrał mój małżonek. 1. Starsza Pani chciała tylko jedną suczkę, a więc odpada. Ponadto jak dowiedziała się, że w Warce, odpowiedziała - dziękuję.:cool3: 2. Oddzwoniłam do Pani, która rozmawiała z mężem. Mają domek z ogródkiem i małego pieska (szpicowaty). Kotów brak. Niedawno odszedł od nich duży starszy pies, poszukują towarzystwa dla tego, który został. Podałam namiary na Jamora i poinformowałam o procedurach. Pani musi porozmawiać z małżonkiem. Jeśli się zdecydują, myślę, że byłoby ok. :p Oba telefony były zaraz po 8 rano. Do tej pory cisza.[/quote] Marnie... :roll: Quote
Lucyna Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Ciekawa jestem, czy dzwonił ktoś do Jamora. Chyba do niego dryndnę. W Wyborczej dzisiaj tylko ogłoszenia bez zdjęć, a więc naszego niet. Będę ich ponaglać. Quote
hop! Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [quote name='Lucyna']Ciekawa jestem, czy dzwonił ktoś do Jamora. Chyba do niego dryndnę. W Wyborczej dzisiaj tylko ogłoszenia bez zdjęć, a więc naszego niet. Będę ich ponaglać.[/quote] Wczoraj dzwoniłam do niego trzy razy i się nie dodzwoniłam. :diabloti: Quote
Lucyna Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Ja dodzwoniłam się przed chwilą, był telefon od Pani ze świnką morską. Jamor nie mógł zagwarantować Pani, że pieski nie zrobią śwince krzywdy jak będą puszczone razem. To tyle nowości. Quote
hop! Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [quote name='Lucyna']Ja dodzwoniłam się przed chwilą, był telefon od Pani ze świnką morską. Jamor nie mógł zagwarantować Pani, że pieski nie zrobią śwince krzywdy jak będą puszczone razem. To tyle nowości.[/quote] Czyli domyślam się, że nic z tego. Z kolei do mnie zadzwonił pan - rozmawiał z żoną i ona nie wyraża zgody na dwa psy. Poza tym woli szczeniaka. Tyle wieści. Aaaa... Jeszcze zapomniałam. Dzisiaj zadzwonił facet i powiedział: [I]"Ja w sprawie tych arcydzieł... [chwila milczenia] Chciałem powiedzieć, że mam takie jedno, tylko ma więcej wzorków. Chciałem się pochwalić." [trzask][/I] Może jamor nie odbiera telefonów tylko ode mnie? Popadłam w niełaskę? Tylko dlaczego? :placz: [;)] Quote
Lucyna Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Tym się nie martw, mi się też tak zdarzyło ...:cool3: Cóż zrobić, walczymy dalej :loveu: Bliźniaczki trzymajcie się :p Ja nie miałam jeszcze głupich telefonów (odpukuję) Musimy być cierpliwi ... jest plan ... a psinki póki co szczęśliwe :lol::lol::lol: Quote
hop! Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [quote name='Lucyna']Tym się nie martw, mi się też tak zdarzyło ...:cool3: Cóż zrobić, walczymy dalej :loveu: Bliźniaczki trzymajcie się :p Ja nie miałam jeszcze głupich telefonów (odpukuję) Musimy być cierpliwi ... jest plan ... a psinki póki co szczęśliwe :lol::lol::lol:[/quote] Zauważyłaś, że nikt oprócz nas tu nie zagląda? :cool3: Quote
Lucyna Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Mam nadzieję, że zaglądają, ale się nie wpisują :mad: Pracuję nad ogłoszeniami ... Quote
Kana Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Zagladamy zagladamy i kciuki trzymamy za slicznotki!! Quote
hop! Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Aza i Anu są ogłaszane od maja. Po allegro widzę, że zainteresowanie nimi jest coraz mniejsze... Kurcze... Quote
jamor Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [quote name='hop!']Wczoraj dzwoniłam do niego trzy razy i się nie dodzwoniłam. :diabloti:[/quote] odbieram jesli mam włączony. jak masz zyczenie jutro nas odwiedzic przed kolacją to zapraszam. powiem Piratowi aby sie ogolił a pielegniarki umalowały. Quote
Recommended Posts