Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

cudownie się ogląda ich foty poza schronem...
a ja byłam dziś u weta...wchodze do poczekalni a tam rodzinka z maluteńkim pieskiem...osowiały siedzi i jest gdzies daleko...nie mogłam się oprzeć wrażeniu że to psiak ze schroniska...ten malutetńki kolorowy z ostatnich fotek Toli- po ich wyjściu z gabinetu zagadnęłam państwa...szczeniaczek został wzięty przedwczoraj z zamojskiego schroniska, weci podejrzewają parwo, psiak leci z godziny na godzine, założyli mu wenflon i podłączyli kroplówki...piesek został a państwo tłumaczyli dwóm małym synkom że piesek do nich wróci i napewno będzie wszystko dobrze...po nich do gabinetu weszłam ja i zapytałam weta...potwierdził mi że to taka sama sytuacja jak z moją Naną (wzięta ze schroniska z nowodworu, wyszła z parwo ale było naprawdę ciężko...) i z psiakiem jest bardzo źle...
jeśli ten psiak ma parwo to reszta z tej foty zginie w ciągu kilku najbliższych dni...zginie w męczarniach...

Posted

[quote name='malagos']Dziewczyny, w Nowodworze jest młodziutka jamniczka... Trzeb ją wyciągnąć, pomocy![/QUOTE]

no właśnie :( może jest jakiś wolny dt? Madallena, może po Yoko mogłaby pójść ta jamniczka jeśli Yoko jutro pojdzie do ds?

Posted

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/149208-Schronisko-w-Nowodworze-pod-Lublinem-Potrzebne-FUNDUSZE-POMOCY/page137[/URL]
tu, na dole strony są zdjecia.
Może ja ja wezmę, ale transport...........

Posted

[quote name='Talcott']Madallena porozumiesz się z Malagos?? ona weźmie sunię!!! Potrzebny transport!!!![/QUOTE]

Biała sunia ma jechać z Zamościa to może z Nowodworu uda się połączyć transport do Wwy?

Posted

jak to? przeciez malagos sie tu udziela :) i na jamnikach tez:P

ja tylko kombinuje, bo mozna polaczyc ewentualny przyjazd Ksiezniczki z ta jamnisia chociaz do Warszawy. Jezeli transport bedzie, ale gadalam dzisiaj z tym Grzeskiem (zapomnialam ksiazeczki Malej Bialej i mam ja odebrac razem z psem :)