Madallena Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 No coz... to bedzie chyba jedna z najszybszych adocji...Yoko vel Figa prawdopodobnie jedzie jutro do nowego DS :):) Trzymajcie kciuki ;) Quote
Madallena Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Talcott ona bardziej jednak pod jamniora podjezdza bo ma krociutkie lapki. Tak ja z reszta przedstawilam babce, ktora ja bierze :) Quote
Madallena Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 [quote name='Talcott']Detalistka:evil_lol:[/QUOTE] hehe, ot taki malutki szczegol :) Quote
Madallena Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 [quote name='Talcott']I tak bliżej niż do Jamola:diabloti:[/QUOTE] cicho, idzie jako jamol :) Quote
sacred PIRANHA Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 cudownie się ogląda ich foty poza schronem... a ja byłam dziś u weta...wchodze do poczekalni a tam rodzinka z maluteńkim pieskiem...osowiały siedzi i jest gdzies daleko...nie mogłam się oprzeć wrażeniu że to psiak ze schroniska...ten malutetńki kolorowy z ostatnich fotek Toli- po ich wyjściu z gabinetu zagadnęłam państwa...szczeniaczek został wzięty przedwczoraj z zamojskiego schroniska, weci podejrzewają parwo, psiak leci z godziny na godzine, założyli mu wenflon i podłączyli kroplówki...piesek został a państwo tłumaczyli dwóm małym synkom że piesek do nich wróci i napewno będzie wszystko dobrze...po nich do gabinetu weszłam ja i zapytałam weta...potwierdził mi że to taka sama sytuacja jak z moją Naną (wzięta ze schroniska z nowodworu, wyszła z parwo ale było naprawdę ciężko...) i z psiakiem jest bardzo źle... jeśli ten psiak ma parwo to reszta z tej foty zginie w ciągu kilku najbliższych dni...zginie w męczarniach... Quote
Madallena Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 o cholera! w tym pieprzonym schronie panuje parwo! Czy Ci ludzie nie moga jako nautralni zglosic tego do urzedu???? Quote
Talcott Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Taaaa a oni zabiją szczeniaki i juz nie będzie parwo:placz: Quote
malagos Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Dziewczyny, w Nowodworze jest młodziutka jamniczka... Trzeb ją wyciągnąć, pomocy! Quote
Talcott Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 :placz:I to w fatalnym stanie podobno Quote
leni356 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 [quote name='malagos']Dziewczyny, w Nowodworze jest młodziutka jamniczka... Trzeb ją wyciągnąć, pomocy![/QUOTE] no właśnie :( może jest jakiś wolny dt? Madallena, może po Yoko mogłaby pójść ta jamniczka jeśli Yoko jutro pojdzie do ds? Quote
Madallena Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 juz jest zajety. tam idzie wycofany szczeniak albo ta sunka z Zamoscia, Ksiezniczka :( gdzie watek tej jamniczki? Quote
malagos Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 [URL]http://www.dogomania.pl/threads/149208-Schronisko-w-Nowodworze-pod-Lublinem-Potrzebne-FUNDUSZE-POMOCY/page137[/URL] tu, na dole strony są zdjecia. Może ja ja wezmę, ale transport........... Quote
Talcott Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 [quote name='Madallena']transport sie znajdzie...[/QUOTE] Madallena porozumiesz się z Malagos?? ona weźmie sunię!!! Potrzebny transport!!!! Quote
leni356 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 [quote name='Talcott']Madallena porozumiesz się z Malagos?? ona weźmie sunię!!! Potrzebny transport!!!![/QUOTE] Biała sunia ma jechać z Zamościa to może z Nowodworu uda się połączyć transport do Wwy? Quote
Madallena Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 jak to? przeciez malagos sie tu udziela :) i na jamnikach tez:P ja tylko kombinuje, bo mozna polaczyc ewentualny przyjazd Ksiezniczki z ta jamnisia chociaz do Warszawy. Jezeli transport bedzie, ale gadalam dzisiaj z tym Grzeskiem (zapomnialam ksiazeczki Malej Bialej i mam ja odebrac razem z psem :) Quote
Madallena Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 [quote name='leni356']Biała sunia ma jechać z Zamościa to może z Nowodworu uda się połączyć transport do Wwy?[/QUOTE] No wlasnie :) Quote
Recommended Posts