Joodith Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='zadra']Jestem pod wrażeniem zdjęć.Przepiekne:lol::lol::lol:[/QUOTE] Dołączam się do słów zachwytu, zdjęcia są wspaniałe :fadein: Quote
lika1771 Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Cudne te dwa cukiereczki szybciutko dochodzcie do siebie Quote
Tola Posted June 30, 2010 Author Posted June 30, 2010 Rozmawiałam wczoraj z Magdą; na razie szukamy domu, który pokocha obie sunie. Szkoda niszczyć taki związek:cool3: Jesli po miesiącu nikt taki nie zglosi się trzeba będzie zmienic taktykę szukania domu... Quote
zadra Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='Tola']Rozmawiałam wczoraj z Magdą; na razie szukamy domu, który pokocha obie sunie. Szkoda niszczyć taki związek:cool3: Jesli po miesiącu nikt taki nie zglosi się trzeba będzie zmienic taktykę szukania domu...[/QUOTE] Miejmy nadzieję,ze zostana zaadoptowane razem. Quote
IVV Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 a moze te sunie tu podrzucic ? poszukiwane kudlaczki do adopcji [URL]http://www.dogomania.pl/threads/185918-25-domków-chce-kudłatego-psa[/URL] Quote
Tola Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 Jak mi moj komputer łaskawie pozwoli to wrzuce nasze slicznotki na wątek:shake: Mam drugi dzien wielkie problemy z inernetem:mad: Quote
Joodith Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 "Już zdrowe i gotowe do sępienia! Stoją przy kuchni i myślą, że coś im skapnie :)" [IMG]http://i50.tinypic.com/1jalft.jpg[/IMG] Quote
Tola Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 Bardzo dziękuję Joodith:loveu: Chciałam podzielic się tutaj z Wami wydarzeniami ostatnich 2 dni... Przedwczoraj zadzwonił mieszkaniec pobliskiej wioski i poprosil o pomoc w ratowaniu malutkiej suni, która przybłakała sie pod jego posesję. Sunia miała cieczkę, jest więc na pewno w ciązy. Uradziłysmy z zadrą, ze jak Amelka pojedzie do domu to malutka przyjdzie na tymzcas na jej miejsce. Przez ten czas pozostanie na tej posesji. Dzisiaj pan zadzwonił, ze malutka nie je i wyglada na chorą, zaraz tez przywiózl ja do Zamoscia do weta. Jest podejrzenie nosówki:-( Dzisiaj tez sterylkę miala jedna z moich kocic ze wsi - Telma (ktos podrzucił je zeszlego lata). Wszystko jest ok, jest pod doskonałą opieką agady:loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 przepraszam, że ja teraz sie niei udzielam ale muszę odpocząć trochę...:-( Quote
Joodith Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='Tola']Dzisiaj tez sterylkę miala jedna z moich kocic ze wsi - Telma (ktos podrzucił je zeszlego lata). Wszystko jest ok, jest pod doskonałą opieką agady:loveu:[/QUOTE] A na potwierdzenie tych słów... Telma i Luiza :) [IMG]http://i48.tinypic.com/2s8l5hu.jpg[/IMG] Quote
agada Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Biedna malutka sunia, trzeba by ją ciachnąć, a tu nosówka... :shake: Kocica miewa się dobrze, jutro żarełko, a dzisiaj tylko woda :razz:, doszła już do siebie, mam nadzieję, ze nie będzie ciekawił jej brzuch :mad: Gorzej z moim dzieckiem rzyga jak kot :roll: Quote
Joodith Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 więc trzymamy kciuki za Maleństwo, niech szybko wraca do zdrowia Quote
Zdrapka Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Prośba od Madalleny, która bez auta jest uziemiona na działce w lesie, kilkanaście km od najbliższego miasteczka i bez zasięgi internetu - kończy jej się karma, a na stanie ma: 2 małe Pipki zamojskie, tymczaskę Fibi, tymczaska starego ślepego Pysia i swoją Nanę, jedzie do niej Kropka i prawdopodobnie jeszcze jedna sunia i Madallena obawia się co w lesie znajdzie. Prosi o zakup karmy Husse 15 kg łosoś z ryżem, 2 listków aniprazolu - małe zmojszczanki mają robaczycę i teraz trzeba całe towarzystwo odrobaczyć, przydałyby się jakies smakołyki (kurze łapki, ciasteczka itp) oraz zabawki (nie muszą być nowe), Sziba z Biba próbują się bawić, warto je zabawy nauczyć, skończył sie fiprex, Madallena marzy też o lodach magnum w białej czekoladzie w liczbie 3 sztuk - ale ja jej tłumaczę, że raczej te lodziki żywe do niej nie mają szans dojechać :) Jako że Kropka i Pipi to kudłaczki - będę pisać do Leni prośbę o dorzucenie się do karmy. Madalleny DT jest bezpłatne, więc doceńmy to i pomóżmy utrzymać psy. Pipi i Sziba będą jeszcze szczepione. jeżdżą na koszt mój i Madalleny, jedzą też, więc w tym momencie kryzysu biorąc pod uwagę fakt, że to i tak o wiele taniej niż hotel - proszę o pomoc tym psom. Quote
agada Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 A jak ma wyglądać ta pomoc, zakup karmy przez internet i kurier, Ty Zdrapko jako kurier, czy do kogoś kasę i ten ktoś zamawia? Bo dowieść trzeba jak się domyślam... Quote
sonia71 Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 nie mogę edytować-więc zdrapoko one mają allegro?- może isadora zniosla by jeszcze moją osobę ;) może jakieś plakaciki tylko jak rozwiązać sprawę info i zdjęć malutkich ? Quote
Isadora7 Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [quote name='sonia71']nie mogę edytować-więc zdrapoko one mają allegro?- może isadora zniosla by jeszcze moją osobę ;) może jakieś plakaciki tylko jak rozwiązać sprawę info i zdjęć malutkich ?[/QUOTE] A dlaczego nie miałabym znieść. Tym bardziej że do końca sierpnia mam również piątki wolne. Trzepię sobie pocztę bo mi się coś jeszcze zagubiło zamojskiego chyba :) Quote
Tola Posted July 2, 2010 Author Posted July 2, 2010 [quote name='Isadora7']A dlaczego nie miałabym znieść. Tym bardziej że do końca sierpnia mam również piątki wolne. Trzepię sobie pocztę bo mi się coś jeszcze zagubiło zamojskiego chyba :)[/QUOTE] Chyba nasz kudłaty szczenior:cool3: Quote
Isadora7 Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [quote name='Tola']Chyba nasz kudłaty szczenior:cool3:[/QUOTE] Ło matko no tak wiedziałam :):):) Quote
sonia71 Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 dzięki isadoro :) ,poczekamy na zdrapkę to powie czy dziewczyny maja jakieś już allergo Quote
leni356 Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [quote name='agada']A jak ma wyglądać ta pomoc, zakup karmy przez internet i kurier, Ty Zdrapko jako kurier, czy do kogoś kasę i ten ktoś zamawia? Bo dowieść trzeba jak się domyślam...[/QUOTE] podajcie mi na pw numer konta to wyślę 100 zł na tą karmę. Ja myślę że kurier tam dowiezie, ale trzeba by się upewnić. Mnie niestety nie ma od niedzieli, jestem poza netem. Madallena potrzebuje jeszcze maszynkę do strzyżenia psów, może ktoś mógłby pożyczyć? Quote
Recommended Posts