AlfaLS Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Dnia 25.06.2025 o 08:32, Jaaga napisał: On tu chyba wszystkim chodzi po głowie od lat. Ostatnio nawet pare dni temu wspominałyśmy go z Jo37, nie widziałam, że o nim ktoś tu teraz pisze. Czasami warto, przypomnę Szymcia. To ostatnie zdjęcie z jego domu. To może jakoś połączymy siły i wyciągniemy tego nieszczęśnika? Ja od lat żadnego psa nie umieszczałam w hotelu to nie jestem na czasie ale Wy pewnie coś wiecie... Quote
Jaaga Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Dnia 25.06.2025 o 12:58, AlfaLS napisał: To może jakoś połączymy siły i wyciągniemy tego nieszczęśnika? Ja od lat żadnego psa nie umieszczałam w hotelu to nie jestem na czasie ale Wy pewnie coś wiecie... To może inne osoby tu mają jakieś pomysły? bo ja własnie zaszalałam poza zdrowy rosądek i ma do mnie na BDT przyjechać 5 kotów - bura matka z 4 małymi. Wszystkie podobne, do tego wakacje, więc pewnie zasiedzą się. Tego pieska bardzo żal, tyle lat czekania, w takich paskudnych wczesniejszych warunkach i nie ma inaczej szans nigdy się wydostać stamtąd. Wiadomo, ze i pewnie zdrowie mu już szwankuje, a z czasem będzie gorzej i trudniej. Nic dziwnego, że wycofany, bo swoje już doświadczył, a i nadzieję pewnie stracił na wyjście z tego betonowego więzienia. Pewnie w normalnych warunkach szybko doszedłby do siebie, a skoro tyle lat żyje , to i z innymi psami widocznie jest zgodny, bo w międzyczasie było u niego dużo większych. Quote
AlfaLS Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Tolu, dowiedz się może czegoś o batoniku. Bardzo prosimy... Może tym razem się uda? Quote
Recommended Posts