agada Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Była podobna do damy na kwarantannie, ale juz jej nie ma... Quote
Zdrapka Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Tolu pozwolę sobie dzisiaj do ciebie zadzwonić :) W wiadomej kudłatej sprawie. Quote
IVV Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 wyczytalam na jednym z watkow,ze ogloszenia w DZIENNIKU ZACHODNIM (ze zdjeciem) sa podobno bardzo skuteczne Quote
beka Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Na wątku schronu z Ostrowi maz pojawił sie taki wpis Dogo07: [B][SIZE=5][COLOR=#ff0000]To ważne !!!!!!!!!!!!!!! [/COLOR][/SIZE][/B][B][SIZE=3][COLOR=#ff0000]Nie wydawać psa tym osobom !!! " [/COLOR][/SIZE]Elżbieta Sa.. Kraków, ul. Łepkowskiego, 12 412 27 xx...[/B] Córka i matka. [B][COLOR=red]POD ŻADNYM POZOREM PSA. [/COLOR][/B]W tej chwili sprawa do wyjaśnienia, kobieta wyszukuje [B]nieduże suczki [/B]- które umierają tam w bardzo dziwnych okolicznościach. Dom sprawia wrażenie idealnego[IMG]http://www.dogomania.32052-alarm-ewakuacja-krakowskiego-schroniska-potrzebna-pomoc-%21/images/smilies/anger.gif[/IMG][IMG]http://www.dogomania.32052-alarm-ewakuacja-krakowskiego-schroniska-potrzebna-pomoc-%21/images/smilies/anger.gif[/IMG]. Moja Patynka była tam trzy godziny. Ocalała chyba cudem. Okazuje się, że w ubiegłą środę wzięła suczkę z Łodzi - nie żyje!. Wcześniej miała psy m.in. z krakowskiego schroniska i z Łodzi. Dwa uśpiła na Brodowicza, jeden zginął podobno pod kołami samochodu, był szczeniak, który "zasnął sam". Nie wiadomo nic o suczce wziętej z azylu w 2005 roku. Okazuje się, że był jeszcze (podobno)pies/suczka z Pabianic. Koszmar. " Quote
baster i lusi Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Głupia baba i tyle tylko szkoda tych psiaków Quote
lika1771 Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Zdrapka była dzisiaj w schronie,nie ma Tekli, kudłaczkiani czarnego sznupka,budy przeszukane.Reszte napisze Zdrapka mam nadzieje ze pieski sa szczesliwe w nowych domkach.. Quote
sonia71 Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 to znaczy że zniknęły psy ,pokazane na wątku z ostatniej wizyty w schronie,?!-akuret te które wywołały zainteresowanie na wątku ?! aż 3 pochowały się ?-hm. Quote
IVV Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 pisalam wczesnie by kontaktowac sie jw ustalaniu wszystkiego dokladnie tylko na pw....przeciez to nie pierwszy raz psy znikaja:shake:... Quote
leni356 Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 [quote name='sonia71']to znaczy że zniknęły psy ,pokazane na wątku z ostatniej wizyty w schronie,?!-akuret te które wywołały zainteresowanie na wątku ?! aż 3 pochowały się ?-hm.[/QUOTE] ostatnim razem było tak samo :angryy: Quote
Tola Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 [quote name='mshume']Co oni zrobili z tymi psiakami ?:shake:[/QUOTE] Moze tak jak Bajka znajdą sie przypadkiem za parę tygodni.... Quote
leni356 Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 [quote name='Tola']Moze tak jak Bajka znajdą sie przypadkiem za parę tygodni....[/QUOTE] Pekinka się nie znalazła :( Quote
Tola Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 [quote name='mshume']I sznaucerka tez nie...[/QUOTE] mshume - wyczysc skrzynke, bo beka sie do Ciebie dobija:cool3: Quote
beka Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 co to za polityka??wobec tego ja jestem zainteresowana wszyskimi psami z tego schronu.... Quote
malawaszka Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 [quote name='mshume']I sznaucerka tez nie...[/QUOTE] ale sznaucerka została adoptowana i to wiemy na 100% Quote
agada Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Tzn, ze nie można pokazywać zdjęć tych psiaków publicznie :shake:? No to troche się nam utrudnia :roll:, ale przecież my robimy dobrze :eviltong:, nowe miejsca dla kolejnych :mad: Quote
Zdrapka Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 [quote name='IVV']pisalam wczesnie by kontaktowac sie jw ustalaniu wszystkiego dokladnie tylko na pw....przeciez to nie pierwszy raz psy znikaja:shake:...[/QUOTE] IVV ma rację, ja już na forum o tym nie piszę. Koniec. jeśli czytają ten wątek to wiedzieli, że będę dzisiaj ... wiedzieli, w sprawie jakich psów. SMS ami i telefonicznie info o pieskach poszło. Zdjęć nie mogłam robić. Jak było wie Tola, Madallena, Mshume, Funia, Lika1771 - aż mi się minuty skończyły w plejaku. MMS ma Lika i Madallena - ale prosiłam o niewstawianie tutaj. Nie wykluczam, że one poszły faktycznie do adopcji. Ale były już takie sytuacje jak ta i psy nagle na niezapowiedzianej na forum wizycie cudownie się odnajdywały, nawet po kilku miesiącach. Ja mam tylko nadzieję, że im się żadna krzywda nie stała - że nie zostały zagryzione. No cóż, zostaje PW i telefony. Quote
sacred PIRANHA Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Ty nie mogłaś robic zdjęć? a to dziwne...myślałam że do tego to raczej nigdy nie dojdzie, pan kierownik Ci zabronił?:cool3: Quote
Zdrapka Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 [quote name='sacred PIRANHA']Ty nie mogłaś robic zdjęć? a to dziwne...myślałam że do tego to raczej nigdy nie dojdzie, pan kierownik Ci zabronił?:cool3:[/QUOTE] Kierownika nie było, napiszę Ci na PW - jak pisałam, nie chcę tu pisać za dużo. Quote
IVV Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 zdjecia mozna wstawiac ,duzo ludzi tu zaglada i to jest dobra reklama dla psiakow,ale jesli ktos chce info na ich temat to tylko na pw mysle ,ze trzeba to zaznaczyc na pierwszych stronach tego watku i powod tez podac Quote
agada Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Tak i wstawiać masę zdjęć :razz: różnych psów, wszystkie nie mogą zniknąć:diabloti:, a zainteresowanych na PW Quote
Tola Posted June 16, 2010 Author Posted June 16, 2010 [quote name='agada']Tak i wstawiać masę zdjęć :razz: różnych psów, wszystkie nie mogą zniknąć:diabloti:, a zainteresowanych na PW[/QUOTE] Jestem jak najbardziej "za" Quote
Recommended Posts