agada Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Muszę rozpuścić wici wśród znajomych i będziemy działać w sprawie Abbi... Sonia, czy Ty jesteś mobilna, popytaj proszę może ktoś mógłby ją zawieść do hoteliku? Koszty zwrócimy. Ja szukam również :razz:, trzymajcie kciuki, by sprawnie poszło :cool3: Quote
funia Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Nie mam czasu przeczytać wszystkiego co dotyczy białej suni ,ale z tego co zrozumiałam to jej sytuacja jest poważna .Nie mam miejsc wolnych ,ale Matrioszka ma u mnie stałe miejsce duzy boks .Sa tam dwa miejsca ,jest teraz jamnik który uwielbia sunie i sie z nimi dogaduje .W sytacji kiedy mały pies kosztuje u mnie 8zł( z wyzywieniem ) to gdy sa dwa w boksie płaci się 6zł ( 2zł taniej ) . tyle moge pomóc ( jesli juz czegoś nie macie bo nie czytałam dokładnie ). mam tylko warunek ewentualny.... zbadanie przezz weta i brak chorób skórnych .Jamnik jest zdrowy ,zadbany . Mam juz chorego Henia i muszę postepowac bardzo ostroznie.Oczywiście jeśli zgodzi sie matrioszka to jej miejsce .... Quote
Niebieska713 Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Jak duza jest ABBI? I czy jest faktycznie w ciazy? Quote
Rodzice Maciusia :) Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 ano właśnie - czy jest w ciąży? Bo jeśli nie jest to sprawa nie jest taka pilna. Czy jest sposób na dowiedzenie sie o to? Bo pewnie zapytanie tych wszystkich pseudo pracowników w schronie dużo nie da. U nich słowo to tak jakby nie było, nie? Quote
malawaszka Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 [quote name='funia']Nie mam czasu przeczytać wszystkiego co dotyczy białej suni ,ale z tego co zrozumiałam to jej sytuacja jest poważna .Nie mam miejsc wolnych ,ale Matrioszka ma u mnie stałe miejsce duzy boks .Sa tam dwa miejsca ,jest teraz jamnik który uwielbia sunie i sie z nimi dogaduje .W sytacji kiedy mały pies kosztuje u mnie 8zł( z wyzywieniem ) to gdy sa dwa w boksie płaci się 6zł ( 2zł taniej ) . tyle moge pomóc ( jesli juz czegoś nie macie bo nie czytałam dokładnie ). mam tylko warunek ewentualny.... zbadanie przezz weta i brak chorób skórnych .Jamnik jest zdrowy ,zadbany . Mam juz chorego Henia i muszę postepowac bardzo ostroznie.Oczywiście jeśli zgodzi sie matrioszka to jej miejsce ....[/QUOTE] jakby dla Abbi było inne miejsce to może do funi mogłaby pojechać sznaucerka? proszę pomóżcie, ja bez Was nic nie zrobię dla niej bo nie mam nikogo w Zamościu a szkoda, żeby sunia poszła do pseudo :( ja mam do Was 350 km :( Quote
Tola Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 [quote name='malawaszka']jakby dla Abbi było inne miejsce to może do funi mogłaby pojechać sznaucerka? proszę pomóżcie, ja bez Was nic nie zrobię dla niej bo nie mam nikogo w Zamościu a szkoda, żeby sunia poszła do pseudo :( ja mam do Was 350 km :([/QUOTE] A jak z oplatami za sznaucerkę? Bo na razie nie mamy jeszcze kompletu za Abi... Abi jedzie do Murki; nie dowiemy sie czy jest w ciązy, jak jej nie zabierzemy. Rozmawialam z Murka, wie ze sunia przyjedzie -na moje zarezerwowane miejsce. W takim razie sznaucerka moze do funi... Quote
malawaszka Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 ja cały czas mówię, że ją biorę na siebie tylko nie mam fizycznie możliwości być w Zamościu :( za mało jeżdżę samochodem żeby pojechać taki kawał - ostatnio jechałam w dwie strony 450 km i ledwo dałam radę, a tu miałabym 700 :( nie ma szans... pomijając już to, że nikt mi ze zwierzyńcem chętnie nie zostaje :roll: Quote
sonia71 Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 słuchajcie-Abbi ma jechać do Murki pod Janów Lubelski tak-Tż zgodził się zawieść psiulkę ale dopiero w sobotę lub najpewniej w niedzielę przed południem -zrobi to dla mnie ten jeden jedyny raz co z naciskiem zaznaczył więc to wykorzystuję Quote
agada Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Soniu, poczekaj ja mam transport na jutro na 17-tą darmowy, kwestia tego, by sunię zabrać w godzinach wydawania psów, czyli między 11-13-tą i przetrzymać do tej godz. męża wykorzystamy innym razem... Quote
Tola Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 Dziewczyny - dzialacie błyskawicznie:loveu:; czyli Abi niedlugo będzie bezpieczna. Trzeba teraz zając sie sznaucerką; jak matrioszka sie zgodzi to i druga sunia opusci schron:loveu: Moze nawet tego samego dnia:cool3: Quote
sonia71 Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 ktoś musi mnie zawieść do schronu i pomóc zabrać małą-to mój pierwszy raz -i dostarczyć nas do mnie na te kilka godzin Quote
IVV Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 dziewczyny !!!! to normalna bajka co ja tu czytam!!! super wiadomosci!!! pieniazki na Abbika podsylam dzis:) Quote
Tola Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 [quote name='sonia71']słuchajcie-Abbi ma jechać do Murki pod Janów Lubelski tak-Tż zgodził się zawieść psiulkę ale dopiero w sobotę lub najpewniej w niedzielę przed południem -zrobi to dla mnie ten jeden jedyny raz co z naciskiem zaznaczył więc to wykorzystuję[/QUOTE] Sonia - widac Twoje banerki naszych suczek; super:loveu: Quote
sonia71 Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 jutro zabieram -ło matko to mój chrzest bojowy-Abbi ,Tolu musisz mi przekazać jak trafić do boksu małej ,ja nigdy tam nie byłam w środku ,i jak ktoś zabierze małą ode mnie może na pw Quote
IVV Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Sonia strasznie Ci zazdroszcze!!!1 trzymam kciuki!!!! Quote
funia Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Jeśli zadecydujecie ,ze sunia jedzie do mnie to pamietajcie proszę o zbadaniu przez weta bo nie moge narazić innego psa .Wiemy wszystkie dokładnie co nasze zamojskie maja na sobie ..... Quote
Tola Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 [quote name='funia']Jeśli zadecydujecie ,ze sunia jedzie do mnie to pamietajcie proszę o zbadaniu przez weta bo nie moge narazić innego psa .Wiemy wszystkie dokładnie co nasze zamojskie maja na sobie .....[/QUOTE] Czyli matrioszka zgodziła się? Abi jedzie do Murki. Do Ciebie ma isc mini sznaucerka... Quote
agada Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 [quote name='Tola']Czyli matrioszka zgodziła się? Abi jedzie do Murki. Do Ciebie ma isc mini sznaucerka...[/QUOTE] A kiedy sznupkę wyciąga i kto? Quote
Tola Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 [quote name='agada']A kiedy sznupkę wyciąga i kto?[/QUOTE] Myslalam, ze jak ktios pojedzie z sonią to zabierze się obie... Ale sama nie da rady. Quote
sonia71 Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 tolu, ja nie mam 100-procentowego transortu jutro będę próbować ,w razie czego trudno taxi ale to biorę na siebie -więc ta druga osoba musiałaby byc własnie swoim transportem aby zabrać wszystkie nas Quote
Tola Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 [quote name='sonia71']tolu, ja nie mam 100-procentowego transortu jutro będę próbować ,w razie czego trudno taxi ale to biorę na siebie -więc ta druga osoba musiałaby byc własnie swoim transportem aby zabrać wszystkie nas[/QUOTE] Rozumiem,dlatego napisalam, ze nie dasz rady. Trzymam jutro kciuki Quote
agusiazet Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Ja oferuję 70 zł na sterylkę Abbi, tyle kosztuje w Mielcu u dr Kozioła, będę też wspierać maliznę finansowo 20 zł miesięcznie! Trzymam kciuki! Quote
agada Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Funia się może osobiście wybrać po sznupkę, przy okazji zobaczy jak sytuacja... Tylko kokoś ewakuacyjnie powinna zabrać tak na wszelki wypadek... Quote
malawaszka Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 ale czy matrioszka się zgodziła to miejsce odstąpić dla sznupki? boże to dogo mnie dziś zabija :cry: nic nie działa Quote
Recommended Posts