beka Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 O mańku wiem LadyS już pisała. Z pania się umówiłam na czwartek, J Quote
E-S Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 [quote name='beka']O mańku wiem LadyS już pisała. Z pania się umówiłam na czwartek, J[/QUOTE] To co, jakoś organizujemy - ale też na czwartek - transport ? ONeczka jest w Zamościu ? Musiałby ją ktoś do Lublina na czwartek przywieźć. I w czwartek późnym wieczorem w Warszawie ode mnie zabrać, ja będę na Mokotowie. Ewa Quote
Lara Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 [B]Marlena:)[/B] - dzieki za ONeczki! [B]Beka[/B], ktoras sunia jedzie do Ciebie?????? :-D Quote
beka Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Nie do mnie - do hoteliku. Znów mi sie wysunął dysk i nie mogę sama się nią zając :(. A Ty co też chcesz jedną?? Odebrac z Wawy to nie problem, tylko nie wiem jak z tym transportem do Lublina. Trzeba na Tole poczekac, moze cos wymyli. Quote
E-S Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 [quote name='beka']Nie do mnie - do hoteliku. Znów mi sie wysunął dysk i nie mogę sama się nią zając :(. A Ty co też chcesz jedną?? Odebrac z Wawy to nie problem, tylko nie wiem jak z tym transportem do Lublina. Trzeba na Tole poczekac, moze cos wymyli.[/QUOTE] No, ja też jestem na zwolnieniu z powodu m. in. dyskopatii szyjnej - więc ręce mam siłowo całkowicie niesprawne, ONki na smyczy nie poprowadzę. Samochodem jadę sama, mam nadzieję, że ona będzie spokojnie się zachowywać. Quote
Madallena Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Calkiem ciekawe informacje sa na zamojskim watku :D:D beka, do ktorego hotelu? E-S gadaj z Nana! i zapytaj sie czy wpusci Cie na swoje poslanko :p ja tam nie mam nic przeciwko, ale Nanka moze protestowac ;) Quote
E-S Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 [quote name='Madallena']Calkiem ciekawe informacje sa na zamojskim watku :D:D beka, do ktorego hotelu? E-S gadaj z Nana! i zapytaj sie czy wpusci Cie na swoje poslanko :p ja tam nie mam nic przeciwko, ale Nanka moze protestowac ;)[/QUOTE] Że tu najciekawiej to wiadomo nie od dziś :) Nawet przegląd biustów dogomaniackich tutaj przecież tylko znajdziesz :) Suczynki wątłe, niebaczne, rozdwojone w sobie Twe ulubione też tutaj :) No zapominam Ci powiedzieć, bo jak zaczniemy gadać i się zagadamy o czymś innym to ciągle zapominam. Co Nana lubi jeść ? Jakiś smakołyczek bym jej przywiozła, wędzonego fiuta byczego np. ? Moje uwielbiają :) To mogę ? Bo do Elbląga w piątek jadę z Warszawy z jedną nadzieją polskiej sztuki. Czekaj, tfu !!! NALEŚNIKI !!! Masz mikser ? Resztę przywiozę, bo najlepsze są na ciepło :) I Nana jest moja. Choć gabarytowo będzie wyglądało jakbym to ja jej była :) Ewa Quote
Madallena Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 hahaah! Po tym fallusie :) to moze miec niezle sranie. Ale sprobujemy! dla Pysia poprosze cieleca wagine :D no i Klementynka jeszcze moze jakiegos mini fallusika :p Mikser mam, luzik! Tylko patelnie zakupie do nalesnikow, bo moje to sie do tego nie nadaja :) Na kiedy sie panienka zapowiada? Quote
E-S Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 [quote name='Madallena']hahaah! Po tym fallusie :) to moze miec niezle sranie. Ale sprobujemy! dla Pysia poprosze cieleca wagine :D no i Klementynka jeszcze moze jakiegos mini fallusika :p Mikser mam, luzik! Tylko patelnie zakupie do nalesnikow, bo moje to sie do tego nie nadaja :) Na kiedy sie panienka zapowiada?[/QUOTE] Panienka ... hm, no dobra, miło usłyszeć choć panienka to ja byłam w pierwszej połowie lat 90-tych, a potem już nie. Zapowiadam się na czwartek wieczór za tydzień - może być ? Godziny precyzyjnej nie podam bo nie wiem o której z pracy wyjdę i jaka droga będzie. Tak 19-20 chciałam być, ale nie wiem co mi z tego chcenia wyjdzie w praktyce. Rozejrzę się za waginą dla Pusia. I dla Klementynki mały fiutasek może króliczy ... Quote
Madallena Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 rezerwacea przyjeta. Postaram sie posprzatac, ale obiecac nie moge :) Czekamy zatem na genitalia! Quote
mshume Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Maddalena,Ty masz nerwicę natręctw, ciągle o tym sprzątaniu piszesz ;)Będzie wesoło z tymi genitaliami:evil_lol: Quote
Madallena Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Bo sciemniam, ze pedantka jestem :D wiesz, zeby wszyscy mysleli, ze u mnie na blysk :p Quote
sonia71 Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 witam ponownie ,od rana śledzę ten wątek ,przepraszam że Toli zawracam głowę -pewnie nie ma czasu ale dalej nie wiem jak przelać pieniążki na najbardziej potrzebującego psiaka , nie chcę zaśmiecać wątku bo macie ważniejsze sprawy więc proszę na pw niech ktoś łopatologicznie wskaze gdzie znajdę potrzebne informacje i proszę o wyrozumiałość:),nowym chyba trochę trudno połapać się komu i jak. Quote
Tola Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 [quote name='sonia71']witam ponownie ,od rana śledzę ten wątek ,przepraszam że Toli zawracam głowę -pewnie nie ma czasu ale dalej nie wiem jak przelać pieniążki na najbardziej potrzebującego psiaka , nie chcę zaśmiecać wątku bo macie ważniejsze sprawy więc proszę na pw niech ktoś łopatologicznie wskaze gdzie znajdę potrzebne informacje i proszę o wyrozumiałość:),nowym chyba trochę trudno połapać się komu i jak.[/QUOTE] Juz do Ciebie piszę na PW Quote
E-S Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 [quote name='Madallena']rezerwacea przyjeta. Postaram sie posprzatac, ale obiecac nie moge :) Czekamy zatem na genitalia![/QUOTE] Nie sprzataj NIC, kup Klementynki też nie, wiesz, zima się skończyła a ja będę po kilkunastu godzinach trwania w tych samych rajstopkach i butkach ...., więc wiesz ... nie chcę zakłócać pięknych woni kwiatowego Froscha czy innego CIF-a, a tak się wszystko wymiesza ładnie i nikt niczego nie poczuje zanim dopadnę łazienki. Ewa EDIT - Tolu widzę, że jesteś, transport ONki dla Beki w czwartek do Lublina jest realny ??? Quote
Madallena Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Klementynki chyba nie poznasz. Dzisiaj jedzie na bardzo powazna przedadopcyjna :( Za to moze zobaczysz Sisi, chyba ze znajdzie dom do czwartku! :) Quote
Tola Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 [quote name='E-S']Nie sprzataj NIC, kup Klementynki też nie, wiesz, zima się skończyła a ja będę po kilkunastu godzinach trwania w tych samych rajstopkach i butkach ...., więc wiesz ... nie chcę zakłócać pięknych woni kwiatowego Froscha czy innego CIF-a, a tak się wszystko wymiesza ładnie i nikt niczego nie poczuje zanim dopadnę łazienki. Ewa EDIT - Tolu widzę, że jesteś, transport ONki dla Beki w czwartek do Lublina jest realny ???[/QUOTE] W nastepny czwartek czy jutro? Quote
E-S Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 [quote name='Tola']W nastepny czwartek czy jutro?[/QUOTE] W następny czwartek, tak do 16 żeby dotarła, najpóźniej na 17 ? tylko nie wiem o która ONeczkę Beki chodzi. Mam zabrać ją do Warszawy. Ewa Quote
Tola Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 [quote name='E-S']W następny czwartek, tak do 16 żeby dotarła, najpóźniej na 17 ? tylko nie wiem o która ONeczkę Beki chodzi. Mam zabrać ją do Warszawy. Ewa[/QUOTE] Niestety - mogę sunię zabrac ze schronu, ale do Lublina nie dam rady, pracuję do 16.30. Trzeba będzie kogos szukac. Juz zaczynam pytac. Quote
Tola Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 TZ moze zawiezc sunię w czwartek; potrzebny ktos do zabrania jej ze schronu!!! Quote
E-S Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 [quote name='Tola']TZ moze zawiezc sunię w czwartek; potrzebny ktos do zabrania jej ze schronu!!![/QUOTE] A weź poka o którą to chodzi. Chcę znać współtowarzysza niedoli w drodze przez mękę trasą warszawską :) Quote
Madallena Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 ja tez chce zobaczyc! ja tez ! ale jak z nia przyjedziesz...podjedziemy w pewne miejsce, niedaleko mnie, z sunia. Kto wie? moze nie bedzie musiala jechac do hotelu :p Quote
agada Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 [quote name='Tola']TZ moze zawiezc sunię w czwartek; potrzebny ktos do zabrania jej ze schronu!!![/QUOTE] Ja będę za tydzień w czwartek w Zamościu, mam wizytę z pociechami u ortodonty:eviltong: o godz. 12.00, potem mogę być do dyspozycji Twojego TZ-ta :evil_lol: Quote
zadra Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 To fajnie.Jak coś się u Ciebie zmieni to ja kogoś znajde. Quote
sonia71 Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 jak by coś to mogę pomóc ale dopiero po 15.00 -jak dla mnie to duża psinka ale przecież sam wykup ze schroniska nie jest straszny a jeszcze w towarzystwie ,dam radę Quote
Recommended Posts