Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Karlos to fantastyczny pies w wieku ok. 3 lat. Jego niespotykane gabaryty czynią go wyjątkowym. Jest bardzo sympatycznym psiakiem, któremu pomimo 60kg ciała wydaje się, że jest szczeniakiem i skacze na rączki!! Jest wykastrowany. W schronisku przebywa od miesiąca, ładnie chodzi na smyczy, nie ciągnie.

Nie znane nam są jego losy, możemy się tylko domyślać. Został przygarnięty z ulicy. Jest mu ciasno i smutno w małym boksie, w którym musi zmieścić swoje skromne MOLOSowe gabaryty. Można się w nim dopatrzyć trochę bernardyna krótkowłosego, trochę moskiewskiego stróżującego i Broholmera. Niezwykła mieszanka, która nadaje mu dostojności i mimo wszystko...wdzięku. Jest spokojny i mało szczeka., no chyba, że upomina się o spacer, wtedy potrafi głośno zawołać!

Czy pozwolisz aby takie cudo marnowało się w schronisku??:crazyeye::crazyeye::cool3::cool3:

kontakt: 692486565 [email protected]

• Replies 122
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ogłoś....

nie odzywałam sie wczesniej, bo w sobotę przyjechali do niego ludzie, niestety wizyta zakończona niepowodzeniem, nasz konik chyba nie lubi dzieci...

bardzo pilnie musi znaleźc dom, bo w takim miniaturowym boksie szybko zwariuje... :shake:

Posted

piechcia15 napisał(a):
ja już go dodawałam na benki dogo, ale zawsze można go przypomnieć

Wieeem bo to ja prowadzę tą stronkę, ale wrzucę Go na pierwszą stronkę, bo nikt raczej nie ma czasu patrzeć przez wszystkie stronki, żeby jakiegoś znaleźć, wrzucę go też na naszą klasę. ;)

Posted

dziękuję w jego imieniu:)

ale koniecznie trzeba dodac ze ON NIE LUBI DZIECI!! dziś miałam chętnego bardzo fajnego faceta ale niestety ma dwójkę dzieciaków:(
a to jest poważna wada tego psa:( nie wiem czy ktoś się zdecyduje na niego przez to:(

Posted

bo on nie lubi dzieci. Już kilka razy potwierdziło się. Warczy i szczeka na dzieciaki. Jak podchodzą do klatki to się wścieka, ale poza nią też.
Co u niego słychać??... a nic nie słychać:( wychodzi na spacery w miarę naszych możliwości i nic poza tym. Nawet się rozkokosił..:)kiedyś jak się wchodziło do klatki to grzecznie siedział i się przyglądał o co chodzi, a teraz...wciska łeb miedzy drzwi a nogi i próbuje dać dyla:)
nie da się ukryć,że odkąd zmieniłam wogłoszeniach że nie lubi dzieci to ludzie mniej dzwonią, ale nie macoo szukiwać skoro tak jest naprawdę.

Posted

wiem wiem
ale czy pisac odrazu z enie lubi?
moze pisac ze nie znane sa reakcje na dzieci.
a jak ktos zapyta to opowiedzie co i jak i zaznaczyc ze schroniskowe reakcje czest nie są miarodajne.

Posted

magda - no przecież pisałysmy kilka razy że reaguje agresywnie na widok dzieci. No to jaki nieznany stosunek? Jak się pies wścieka w boksie jak widzi małe dziecko to co jest chyba nie tak. I nikt nie będzie 60 kg psa wyprowadzać żeby zobaczyc reakcję do dziecka 'oko w oko'.

Już raz byli ludzie chętni na niego, przyjechali z dziecmi i ... wzieli innego.

Posted

modliszka84 napisał(a):
magda - no przecież pisałysmy kilka razy że reaguje agresywnie na widok dzieci. No to jaki nieznany stosunek? Jak się pies wścieka w boksie jak widzi małe dziecko to co jest chyba nie tak. I nikt nie będzie 60 kg psa wyprowadzać żeby zobaczyc reakcję do dziecka 'oko w oko'.

Już raz byli ludzie chętni na niego, przyjechali z dziecmi i ... wzieli innego.

Trzeba w takim razie szukać domu, bez dzieci.
Lepiej być zapobiegliwym, niż potem żeby stała się tragedia...
Pies już na zdjęciach robi wrażenie niesamowitego, a jaki jest na prawdę to można sobie tylko wyobrazić :loveu: